R. Fink 16.
R. Fink 62.
2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2017 17:00

13.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Všejany brzdil nedostatek hráčů i otřes mozku


Branky


16. R. Fink , 62. R. Fink
0

Kostelní Lhota, která je na domácím hřišti velmi silná a minulou sezoónu byla takřka nezastavitelná, se hned v prvním kole nové sezóny střetla se Všejany, jejichž hra na jaře se také musela všem fanouškům velmi zamlouvat. Zápas se tak dal považovat možná i za šlágr kola a o zajímavé momenty opravdu nebyla nouze.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dorazili v deseti

Do svého prvního utkání v sezóně nastoupily Všejany ve velmi nevýhodné pozici. Nejen že hrály na soupeřově hřišti, ale především dorazily jen v deseti hráčích. Mnoho obvyklých členů základní sestavy se ještě nevrátilo z dovolených či si naopak nemohlo vzít volno v práci. I výsledná sestava deseti fotbalistů byla velmi improvizovaná, na kraje zálohy se například postavili hráči, kteří již kopou spíše za místní starou gardu. V této poslepované sestavě nedokázali hosté přes veškerou bojovnost soupeři dlouho odolávat a již po čtvrthodině inkasovaly z dorážky Romana Finka po nenadálém propadnutí míče. Po úvodní brance se hra trochu zklidnila a přelévala se především kolem středu hřiště, od nějž se občas pouštěly do pokusů o rychlé protiútoky i Všejany. Jejich největší šanci v první půli však představovala Hejdukova dalekonosná střela po zemi přímo ze standardky, již brankář Mácha bravurně vyrazil na roh. Do kabin se tak šlo za stavu 1:0.

Ve druhé půli již byly Všejany kompletní

Do druhého poločasu již nastoupily Všejany v jedenácti hráčích, jelikož jim jeden člen kádru dorazil po půlhodině hry. I v kompletním počtu však na soupeře, který o přestávce neprostřídal, nestačily. Kostelní Lhota svého soka jasně přehrávala, o výsledek se však přeci jen mohla obávat, jelikož vedení o jedinou branku může být vždy zrádné. 
Toto vedení domácí nakonec dokázali navýšit, čímž za zápasem takřka udělali definitivní tečku. Opět se prosadil Roman Fink, tentokrát razantní hlavičkou di protipohybu brankáře Miecha. Další branky již nepadly, Všejany tak prohrály 2:0, za což mohly být ještě rády, jelikož v první půli domácí hráč promáchl uvnitř malého vápna a ve druhém dějství jeho spoluhráči zazdili dalěí dvě vyložené šance. I přes výsledek je však nutné bojovné hosty pochválit a především brankáře Lukáše Miecha - po utkání se ukázalo, že v jednom ze soubojů utrpěl otřes mozku a bude přibližně týden mimo. Přejeme brzké uzdravení a návrat na hřiště!



Ohlasy k zápasu



Sokol Všejany
Jan Truksa: Po mnoha letech jsme na zápas dorazili v deseti hráčích, podali jsme však bojovný a týmový výkon. Samozřejmě hlavně brankář Miech, a to i přes zranění. Přesto musím přiznat, že by nás soupeř snadno přehrál, i kdyby nás bylo jedenáct od začátku. Za prohru 2:0 můžeme být ještě rádi.



Sestavy


SK Kostelní Lhota
J. Mácha [-] - P. Láska [-] , M. Pavlík [-] , R. Fink [-] , L. Bláha [-] , M. Sládek [-] , T. Drobný [-] , J. Vlasák [-] (76. M. Machačný [-] ) , M. Kvíz [-] , M. Drobný [-] , J. Čábelka [-]

Sokol Všejany
L. Miech [-] - P. Novák [-] , M. Kubín [-] , M. Mádle [-] , V. Bárta [-] , M. Hanuš [-] , P. Bouška [-] , J. Říha [-] , D. Hejduk [-] , L. Hofírek [-] , T. Šáfr [-]

ŽK: 18. M. Sládek - 32. T. Šáfr .
Hráči zápasu: M. Pavlík , R. Fink - L. Miech .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Voborník Josef - ZÁHORA Jan (N), ŠÁFR František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.