L. Kubelka 65. (p.)
M. Tůma 68. (p.)
2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2017 17:00

1.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Městec rozhodl góly z pokutových kopů


Branky


65. L. Kubelka (p.) , 68. M. Tůma (p.)
0

Městec Králové platil proti Kostelní Lhotě vzhledem k průběhu celé minulé sezóny za jednoznačného favorita. Svou roli sice potvrdil, nepředvedl však žádnou zázračnou efektivitu a obě své branky vstřelil z penalt.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Defenzíva Městce funguje výborně

Mužstva vstoupila do utkání v silných sestavách. Městečtí měli respekt především z navrátilce do Kostelní Lhoty, útočníka Romana Finka. Jeho spolupráce s dalším vyhlášeným střelcem, Michalem Pavlíkem, by mohla být vskutku smrtonosná. Pavlík však zápas začal jen na lavičce.
Domácí opět založili svou strategii na perfektně fungující obraně. Stejně jako před týdnem předváděl vynikající výkon bek Dominik Vocásek, který neúnavně podporoval útok a přitom se stíhal i včas vracet. Jako stopeři nastoupili zkušený Hradečný a Jaroslav Blažek, který vyniká fotbalovostí i předvídavostí. Obranné čtveřici, jejíž poslední článek tvořil Kafka, se dařilo bránit jak Finka, tak později i Pavlíka, který se na hřiště dostal již ve 26. minutě.
Právě domácí byli aktivnějším týmem i směrem dopředu, branku však nevstřelili. Kafka sice postupoval ze strany sám na brankáře Jiří Máchu, jeho projektil ale jen rozezněl břevno. Máchovým malým vápnem prolétlo i několik kolmých přihrávek, nikdo je však nedorazil do sítě. Městci chyběla jak efektivita, tak přesnější kombinace, soupeři prozměnu šance.
Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

Kubelka se ocitl u obou penalt

Do druhého poločasu vstoupila obě užstva bez poločasových střídání. Na míči byl opět více Městec Králové, jehož hráčům se oproti prvnímu dějství vedlo balón lépe držet na zemi a předávat si jej mezi sebou přesněji. Kombinační hra vyústila i v několik šancí. V 65. minutě do jedné takové mířil i kapitán Miroslav Velenský, byl však ve vápně poslán k zemi, a tak se kopala penalta. Bezpečně ji proměnil kanonýr Lukáš Kubelka. Právě ten byl po pouhých několika desítkách vteřin dalším hráčem faulovaným uvnitř šestnáctky hostí. Tentokrát se exekuce pokutového kopu ujal Martin Tůma, jehož nekompromisní zakončení k tyči znamenalo druhou branku v utkání.
Pro Kubelku, který byl u obou pokutových kopů, bohužel utkání skončilo předčasně. Musel střídat kvůli zranění. To postihlo i domácího brankáře, který však utkání dochytal a dopomohl Městci k vítězství 2:0.

 

 



Ohlasy k zápasu


Městec Králové
Milan Švábenský: Soupeř se dnes skoro jen bránil, pro pár jeho dlouhých balónů si došel náš gólman. Byli jsme lepším týmem, ačkoli jsme nedali gól přímo ze hry. Naše obrana pracovala perfektně a soupeřovo duo Fink-Pavlík, které pro mě představuje jeden z nejsilnějších útoků v soutěži, k ničemu nepustila.




Sestavy


Městec Králové
P. Hampl [-] - J. Blažek [-] , L. Táborský [-] , D. Vocásek [-] , M. Hradečný [-] - M. Tůma [-] , O. Černovský [-] , M. Jizba [-] (87. J. Svěcený [-] ) - M. Velenský [-] , L. Kubelka [-] (71. O. Janouch [-] ) - R. Kafka [-]

SK Kostelní Lhota
J. Mácha [-] - T. Pokorný [-] (27. M. Pavlík [-] ) , M. Machačný [-] , M. Kvíz [-] , J. Čábelka [-] - J. Vlasák [-] (58. M. Šendera [-] ) , T. Drobný [-] , L. Bláha [-] (74. M. Drobný [-] ) , M. Sládek [-] - V. Fink [-] , R. Fink [-] -

Hráči zápasu: J. Blažek , M. Hradečný .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Salava Václav - KUBELKA Karel (N), POULA Miloslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.