3:4
(1:1)
20. J. Král
47. J. Král (p.)
52. J. Král
81. J. Král
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2017 17:00

1.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby Kovanic s Kostomlaty přineslo sedm gólů i červenou kartu


Branky


39. Š. Kořán , 69. M. Janáček (p.) , 71. M. Zalabák - 20. J. Král , 47. J. Král (p.) , 52. J. Král , 81. J. Král
0

Vzájemná střetnutí Kovanic s Kostomlaty mají příchuť "místního malého debry," což se projevuje na vyhecovanosti hráčů a množství žlutých karet, případně i branek. Nejinak tomu bylo tento víkend.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy rozezvučely brankovou konstrukci

K malému derby v Kostomlatech nad Labem dorazila početná divácká návštěva, fanoušků pořadatelé napočítali sto padesát, což je na poměry soutěže nevídané číslo. Před touto kulisou se chtěli hráči obou mužstev ukázat v dobrém světle, a tak hráli již od úvodního hvizdu sudího Rozvorala velmi aktivně. Rivalita byla znát, fotbalisté se nebáli dohrávat souboje a již po osmi minutách hry tasil sudí podruhé v utkání kartu. Početně však bylo nejen karet, ale i šancí.
Jako první s šancí dobře naložil hostující střelec Jaroslav Král po dvaceti minutách hry. Kovanice mohly brzy své vedení navýšit, trefily však jen břevno. Soupeř vzápětí orazítkoval tyč, ke konci poločasu nakonec prolomil jeho střeleckou smůlu Šimon Kořán. Do kabin se tak šlo za vyrovnaného stavu a další průběh zápasu byl zcela otevřený.

Domácí zářili nejvíce o deseti hráčích

Trenér hostí Lukáš Kout v poločase připravil střídání, když na hřiště vyslal Tomáše Černého namísto Filipa Velechovského. Úvod druhého dějství Kovanicím opravdu vyšel znamenitě, ze dvou šancí daly dva góly. Ve 47. Ladislava Týmu prostřelil Jaroslav Král a o pět minut později již Král dokončil hattrick. Po hodině hry domácí fanoušci trnuli hrůzou, že jejich tým pravděpodobně dostane další branku - hostující útočník se řítil sám na Týmovu branku. Za záchrannou brzdu však zatáhl Pavel Dvořák a pokojně přijal jasnou červenou kartu.
Domácí se během početní nevýhody paradoxně lépe semkli a vybičovali se k lepším výkonům. Brzy stáhl na 2:3 Martin Janáček a vzápětí vyrovnal Zalabák.
Domácí fanoušci se ocitli v euforii a hnali svůj tým, snažící se o vstřelení vítězného gólu, vpřed. Nakonec se však radovali ze tří bodů hosté, jejichž protiútok zakončil svou další brankou Král.
Kostomlatské derby tento podzim rozhodně nenudilo a již se těšíme na jarní reprízu v Kovanicích.

Za fotografie děkujeme naší čtenářce,  Pavle Dvořákové.



Ohlasy k zápasu



FK Kovanice
Lukáš Kout: Se třemi body jsme samozřejmě spokojení. Utkání proti rivalům bylo tvrdé a vyhecované. Vyhrál nám jej skvělý vstup do druhé půle, ale o body jsme se museli proti domácím, kteří se po vyloučení jejich hráče skvěle hecli, ještě pořádně snažit.



Sestavy


Sokol Kostomlaty
L. Týma [-] - M. Zalabák [-] , K. Neagu [-] , L. Vorlíček [-] , M. Janáček [-] , M. Šulc ml. [-] (67. P. Janata [-] ) , J. Raška [-] , Š. Kořán [-] (67. M. Pavlíček [-] ) , P. Dvořák [-] , T. Dvořák [-] , J. Novák [-] (85. T. Houdek [-] )

FK Kovanice
J. Krátký [-] - F. Velechovský [-] (46. T. Černý [-] ) , O. Kubina [-] , P. Suchý [-] , P. Kukla [-] , D. Poklop [-] , J. Černý [-] , M. Krejčík [-] , M. Vagenknecht [-] (72. P. Kopecký [-] ) , Z. Gajdoš [-] (56. J. Jelínek [-] ) , J. Král [-]

ŽK: 7. M. Šulc ml. , 33. M. Zalabák , 47. J. Novák , 54. M. Janáček - 8. Z. Gajdoš , 43. J. Černý , 45. P. Kukla , 67. J. Jelínek , 78. T. Černý , 84. M. Krejčík . ČK: 63. P. Dvořák .
Hráči zápasu: J. Král .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Rozvoral Miloš - JENÍK David, ČEMUS Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.