M. Poděbradský 65. (vl.)
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 17:00

2.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola Poděbradům prohrál smolný vlastní gól


Branky


65. M. Poděbradský (vl.)
0

Jak Rožďalovice, tak Poděbrady, se považují za adepty na postup, a tak bylo vzájemné střetnutí pravděpodobně nejočekávanějším zápasem kola. Týmy v něm dlouho zahazovaly jednu šanci za druhou a o vítězství domácích nakonec rozhodl jediný gól - a to soupeřův vlastní.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Málek měl "dobře postavenou branku"

Do utkání proti dosud neporaženým Poděbradům vstoupili domácí namlsaní týden starou vysokou výhrou z Přerova (0:7) a navíc pohánění vpřed téměř stovkou fanoušků. Snažili se tak hrát svůj nejlepší fotbal a již od prvních minut soupeře lehce tlačili. Měli více ze hry a dostávali se do četných příležitostí, v nichž hosty zlobil především Jakub Najmon a s ním i čtyřbrankový střelec z minulého kola, Dominik Hora. Hostující kapitán Jakub Málek však přes četná zakončení domácích držel čisté konto a to jak díky pohotovým zákrokům, tak díky tomu, že několik střel šlo do břevna jeho brány. 
Své šance si vypracovali i hosté, kteří však Jiřího Kumstýře taktéž nepřekonali. Diváci se rozhodně nenudili, přesto se šlo do kabin za bezbrankového stavu, s nímž se nechtělo smířit ani jedno mužstvo.

Smolařem zápasu se bezpochyby stal Michal Poděbradský

V poločase neprostřídal ani jeden z trenérů, do deseti minut však šel ze hřiště hostující Ondřej Soukup, nahrazený dalším mladíčkem, Františkem Součkem. Herní projev obou mužstev se zdál být nadále poměrně vyrovnaný, své šance měla obě mužstva. Bezbrankový stav vydržel více než hodinu hry, poté šli do vedení domácí. Po standardní situaci si nečekaně odražený míč smolně srazil kolenem do sítě zkušený obránce hostí, Michal Poděbradský.
Nešťastná situace však hosty nakopla a hráči poděbradského mužstva ze sebe začali vydávat vše, co v nich zbývalo. Poprvé za celé utkání dokázali zatlačit Rožďalovice do obrany a kontrolovat tempo hry. Přes tři velmi dobré šance však nedokázali skóre srovnat, což bylo pro domácí jediné štěstí. 
Rožďalovice se tak mohou radovat ze zisku tří bodů a jsme zvědaví, zda se jim obdobně povede i za týden proti silným Všejanům.



Ohlasy k zápasu


FC Trnavan Rožďalovice
Miroslav Kořínek: S výsledkem jsme samozřejmě spokojení, ale budeme muset hodně zapracovat na efektivitě. Vytvořili jsme si spoustu šancí, snad jen břevno jsme nastřelili pětkrát. Nebýt soupeřova vlastního gólu, hrálo by se bez branek. Celou dobu jsme byli mírně lepší, ale během posledních patnácti minut nás soupeř ve snaze o vyrovnání začal výrazně přehrávat a vytvořil si slušné šance, z nichž naštěstí žádnou neproměnil.




Sestavy


FC Trnavan Rožďalovice
J. Kumstýř [-] - J. Vlček [-] , T. Pavel [-] , J. Žoha [-] (82. D. Mašek [-] ) , L. Dont [-] , L. Moravec [-] , J. Hojsák [-] , R. Jindřich [-] (63. F. Veselý [-] ) , J. Najmon [-] , D. Hora [-] , J. Veselý [-]

FK Bohemia Poděbrady B
J. Málek [-] - J. Archalous [-] , P. Peklák [-] (63. O. Bareš [-] ) , D. Charvát [-] (76. D. Buldra [-] ) , Š. Šendera [-] , M. Novák [-] , R. Ghanem [-] , J. Krejčík [-] , O. Soukup [-] (54. F. Souček [-] ) , M. Poděbradský [-] , M. Čermák [-]

ŽK: 68. D. Hora , 82. J. Žoha , 85. D. Mašek , 89. F. Veselý - 35. M. Poděbradský .
Hráči zápasu: J. Najmon .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Suchánek Zdeněk - SUCHOMEL Jiří (N), NOVÁK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.