0:1
(0:1)
35. K. Neagu
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 17:00

2.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostomlaty si nečekaně vezou tři body z Kostelky


Branky


35. K. Neagu
0

Kostomlatům se před duelem v Kostelní Lhotě příliš nevěřilo, ve čtvrtečním ExpertTipu jim neprojevil důvěru vůbec nikdo. Přesto hosté dokázali zvítězit Neaguovou brankou z první půle, a připsat si tak všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si neporadili se soupeřovým rohem

Jak Kostelní Lhota, tak Kostomlaty minulou sezónu figurovaly v téměř nejspodnějších patrech tabulky, a tak se od nich očekával vyrovnaný souboj i v úvodu nového ročníku. "Kostelce" však hrál do karet návrat zkušeného střelce Romana Finka. Právě jej a druhého útočníka, Michala Pavlíka, museli Kostomlatští velmi pozorně bránit, nechtěli-li inkasovat brzký gól.
Hostům se tento úkol dařilo plnit, navíc vynikali i v dalších ohledech. Svého soupeře přehrávali, byli více na míči a dařilo se jim dobře kombinovat po zemi. Sice neměli tolik šancí a hra se odehrávala spíše ve středu hřiště, přesto se Kostomlatům povedlo ujmout se vedení ještě během první půle. Po rohovém kopu po více než půlhodině hry se dostal k balónu záložník Kamil Neagu, který balón dostal za záda zkušeného gólmana Jiřího Máchy. Do kabin tak šli poměrně nečekaně jako vedoucí tým hosté.

Tlak domácích ve vyrovnání nevyústil

Domácí trenér Oldřích Budka, značně nespokojený se stavem skóre, o poločasové přestávce vystřídal. Ze hřiště stáhl Matěje Šenderu, jehož nahradil Michalem Bláhou. Pozměněná jedenáctka Kostelní Lhoty se během druhého dějství prezentovala o hodně lépe než v první půli. Domácí nyní diktovali tempo hry a zatlačili svého soupeře do defenzívy. Ta nestíhala, přesto se "Kostelka" do vyložených šancí nedostávala. Většinou selhávala předfinální přihrávka nebo byli střelci vytlačení do úhlu. Na druhé straně byl Jiří Mácha již takřka bez práce, Kostomlaty hrozily z protiútoků jen velmi ojediněle. 
Přes veškerou snahu se domácím, poháněným slušnou návštěvou osmdesáti diváků, nepodařilo vyrovnat, a tak z utkání nečekaně nezískali ani bod. Za týden si mohou chuť spravit v Běrunicích. Kostomlaty přivítají kvalitní Semice B.



Ohlasy k zápasu



Sokol Kostomlaty
Kamil Neagu: S vítězstvím jsme samozřejmě spokojení! Musím přiznat, že jsme ho snad ani nečekali. I pro fanoušky je jistě velkým překvapením. Body samozřejmě náležitě oslavíme, musíme si však vzít ponaučení do příštích zápasů, jelikož jsme se ve druhé půli nechali jednoznačně přehrávat. Naštěstí soupeř nedokázal vyrovnat.



Sestavy


SK Kostelní Lhota
J. Mácha [-] - J. Čábelka [-] , M. Kvíz [-] , M. Machačný [-] (68. V. Fink [-] ) - L. Bláha [-] (82. M. Mácha [-] ) , M. Sládek [-] , J. Vlasák [-] (61. M. Drobný [-] ) - R. Fink [-] - M. Pavlík [-] , T. Andrle [-] , M. Šendera [-] (46. M. Bláha [-] )

Sokol Kostomlaty
L. Týma [-] - M. Pavlíček [-] (70. J. Pata [-] ) , T. Houdek [-] , M. Zalabák [-] , K. Neagu [-] , L. Vorlíček [-] , M. Janáček [-] , J. Raška [-] (78. T. Prošek [-] ) , Š. Kořán [-] (63. V. Zuček [-] ) , T. Dvořák [-] , J. Novák [-]

ŽK: 6. T. Andrle , 38. J. Čábelka , 80. M. Kvíz - 80. V. Zuček , 90. T. Houdek .
Hráči zápasu: M. Zalabák .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: VINTER Miroslav - ZÁHORA Jan (N), BÁRTA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.