Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2017 17:00

2.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přerov nečekaně porazil Všejany


Branky


0

Přerovu se stejně jako minulou sezónu příliš nedaří, Všejany se naopak opět řadí k adeptům na postup. Výsledek vzájemného střetnutí, z něhož domácí vytěžili tři body, je tak možná největším šokem kola!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přerov rychle vedl o dvě branky

Domácím se vrátili do sestavy čtyři hráči, což tým značně posílilo. Navíc Přerov hnala vpřed osmdesátka příznivců, a tak se domácí do favorizovaného soka pustili ze všech sil. Tým, který někdy bývá považován za laxní, se tentokrát naopak prezentoval fyzicky náročnou hrou a dokázal se téměř držet tempa hostí, kteří přeci jen stále měli ze hry o něco více. Domácí přežili dvě velké šance Všejanů, když nejprve nesedla samostatně postupujícímu Novákovi koncovka a následně se neprosadil ani Michl po prostčení míše až do malého vápna.
Jak se říká - "nedáš, dostaneš." Hosté po dvou neproměněných šancích čelili jedné akci domácích a inkasovali z ní první branku zápasu. Po rychlém protiútoku napálil míč do sítě Vodička. V polovině prvního dějství domácí své vedení ještě navýšili poté, co se předstoper Hanuš dopustil fatální ztráty míče. Střelcem branky se stal František Skuhravý. Hosté sice měli své šance, a tak stáhl na 2:1 Šváb střelou v pádu po Hanušově vysunutí, brzy však opět inkasovali.  Po autu a následném vysokém centru se prosadil Matěj Šenkýř, jehož nepřetlačila ani dvojice obránců.
Do kabin se tak šlo za nečekaného vedení domácích v poměru 3:1. 

Všejanům pomohlo až vyloučení domácího Cílka

V poločase střídal jen hostující trenér Jan Truksa, který stáhl ze hry Josefa Říhu a nahradil jej Vladimírem Bártou. Změna středního záložníka však byla vynucena zraněním. Všejany se i v takto pozměněné sestavě snažily soupeřovo dvoubrankové vedení smazat. byly si vědomy značného množství šancí, které však musely začít proměňovat. Nakonec však střelecký účet druhého poločasu načali domácí, za které parádní střelou z voleje skóroval veterán Jiří Adamec.
Dvacet minut před koncem přišla událost, která trápícím se hostím výrazně pomohla. Domácí obránce Jan Cílek totiž obdržel druhou žlutou kartu a musel opustit hrací plochu. Hra se následně nesla ve znamení mnoha menších šarvátek a často i taktického zdržování ze strany domácích. Ti sice inkasovali dva góly, jejichž střelci se stali Michl a Hejduk, vedení však udrželi.
Přerovské vítězství 4:3 je pro mnohé překvapením kola.



Ohlasy k zápasu



Sokol Všejany
Jan Truksa: Výsledek je pro mě velkým zklamání, stejně tak celý náš vstup do nové sezóny. Zápas nám prohrál hlavně nedůraz v obou vápnech, v tomto ohledu nás domácí značně předčili. Šance jsme sice měli, ale dlouho jsme je neproměňovali. Takovýchto věcí se musíme za týden, kdy nás čekají kvalitní Rožďalovice, vyvarovat.



Sestavy


Sokol Přerov n. Labem
P. Prokeš [-] - M. Bíža [-] , M. Forejt [-] , J. Cílek [-] , J. Kadeřávek [-] - J. Kolenský [-] (68. J. Jíra [-] ) , T. Vodička [-] , A. Neuhausel [-] , M. Šenkýř [-] - J. Adamec [-] (80. M. Suchý [-] ) , F. Skuhravý [-] -

Sokol Všejany
L. Miech [-] - M. Šváb [-] , P. Novák [-] , M. Hanuš [-] , M. Kubín [-] , A. Michl [-] , P. Bouška [-] , J. Říha [-] (46. V. Bárta [-] ) , D. Hejduk [-] , L. Hofírek [-] , T. Šáfr [-]

ŽK: 22. M. Bíža , 39. M. Forejt , 62. J. Cílek - 65. T. Šáfr , 71. V. Bárta , 77. A. Michl , 89. D. Hejduk . ČK: 72. J. Cílek .
Hráči zápasu: T. Vodička , J. Adamec .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Rozvoral Miloš - KODEŠ František (N), ŠÁFR František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.