Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 17:00

3.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čepek s Klepačem vyklepli Kovanice


Branky


0

Utkání Seletic s Kovanicemi nemělo vyloženého favorita. O to je pozoruhodnější, s jakou lehkostí jej domácí zvládli a partu vedenou koučem Lukášem Koutem deklasovali čtyřgólovým rozdílem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Seletice vedly již od třetí minuty

Do zápasu vstoupila mužstva v silných, papírově přibližně vyrovnaných sestavách. Domácí však utkání započali o poznání lépe, a to především díky příkladné bojovnosti a kativitě, která vyústila v úvodní gól. Již ve třetí minutě jím Sletice do vedení poslal záložník Lukáš Kulhánek. I po vstřelení prvního gólu domácí nadále vyvíjeli na soupeře nátlak a neponechávali nic náhodě. Přesto se Kovanicím povedlo ani ne v polovině prvního dějství srovnat, když přišla chyba domácího stopera. Po ní běžel sám na brankáře Sobotu Jaroslav Král a svou velkou příležitost proměnil.

 

Z vyrovnaného stavu se hosté neradovali dlouho. Domácí totiž byli důraznějšími v obou vápnech, což se z velké části týkalo tvůrce hry, Václava Klepače. Ten se odhodlal vzít akci na sebe a Jakuba Krátkého propálil. Další gól již v první půli nepadl, a tak se šlo do kabin za domácího vedení 2:1. 

Čepkovi jeho důraz pomohl ke dvěma gólům

Do druhého poločasu nastoupily obě jedenáctky beze změn a navázaly na své výkony z první půle - Seletice nadále působily důrazněji a bojovněji než jejich soupeř. Kovaničtí se ocitali téměř u všech odražených míčů příliš pozdě a většinu útoků zakládali jen chabými pokusy o nakopávané míče na Jelínka. Nutno však přiznat, že k dlouhým nákopům se často uchylovalo i vedoucí mužstvo, a to především z důvodu špatného stabu trávníku, který takřka znemožňoval techničtější kombinace po zemi. 

 

Na gól se ve druhé půli nemuselo čekat dlouho, ihned v jejím zárodku zvýšil na 3:1 útočník Jakub Čepek. Následně na sebe nenechal dlouho čekat lehce defenzivněji laděný kolega Klepač. Střelecké závody dvou spoluhráčů nakonec skončily remízou, když závěrečný gól na 5:1 vstřelil opět důrazný Jakub Čepek.

 

Seletice tak svého soupeře přehrály nečekaně vysoko a sedmdesátka diváků se rozešla domů více než spokojena.



Ohlasy k zápasu



FK Kovanice
Lukáš Kout: Jsem značně nespokojen. Byli jsme pomalí, nedůrazní, fotbalově hloupí... Dostali jsme dva góly po rozích, soupeř hrozil ze standardek, vůbec jsme nedokázali s jeho hráči skákat. Co se důrazu týče, měli bychom si dnes ze Seletic vzít příklad, své vysoké výhry dosáhly bojovností. Nebýt dobrých zákroků našeho gólmana, mohli jsme dopadnout ještě hůře.



Sestavy


Seletice
J. Sobota [-] - J. Čepek [-] (82. M. Dudla [-] ) - M. Najman [-] , V. Plecitý [-] (76. L. Poupa [-] ) , M. Brtek [-] , Z. Vlach [-] (61. T. Krušinský [-] ) , L. Kulhánek [-] , J. Kulhánek [-] (86. M. Čepek [-] ) , O. Kraus [-] , V. Klepač [-] , D. Vrchota [-]

FK Kovanice
J. Krátký [-] - T. Mataj [-] , J. Jelínek [-] , J. Král [-] , T. Černý [-] , D. Poklop [-] , J. Černý [-] , R. Bulíř [-] (62. M. Stránský [-] ) , P. Kopecký [-] , Z. Gajdoš [-] (74. M. Chmel [-] ) , P. Kukla [-]

ŽK: 42. L. Kulhánek .
Hráči zápasu: V. Klepač , J. Čepek .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Šafránek Jan - BRETT Patrik, MOJŽÍŠ Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.