1:5
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 17:00

3.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pro Všejany je sezóna zatím jedním velkým zklamáním


Branky


61. J. Říha - 24. J. Chlomek , 41. J. Chlomek , 51. L. Dont , 67. L. Dont , 89. D. Hora
0

Minulou sezónu se Všejany i Rožďalovice pohybovaly v těch úplně nejvyšších patrech tabulky. V novém soutěžním ročníku se však Všejanům zatím vůbec nedaří, ve vzájemném utkání nemohly být za současného stavu považovány za favorita a také, že vysoko prohrály 1:5.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Všejany neproměňovaly své šance

Všejany vítaly svého soupeře s pokorou, vždyť v novém soutěžním ročníku zatím nevyhrály, zatímco soupeř je slušně rozjetý. Do zápasu však lépe vstoupili domácí. Udivovali vysokou aktivitou, kombinovali na soupeřově polovině a bránící se Rožďalovice neměly takřka dvacet minut vůbec nic ze hry. Na Jiřího Kumstýře šlo velké množství střel, nejnebezpečnější měl na svědomí Bouška, ale gólman jeho pokus vystihl.

 

Všejanům se však skóre nepodařilo otevřít a když se obraz hry srovnal, svou první šanci ihned proměnili hosté. Po ojedinělém centru skvěle umístil svou hlavičku Josef Chlomek. Domácí následně opět převzali iniciativu a vytvářeli si územní převahu. Ke konci první půle se však znovu prosadil Chlomek, jemuž přenechal míč Najmon, který po chybě obránce mohl jít sám na branku. Brankář Miech si na míč sice sáhl, balón se ale stejně došoural za čáru. Do kabin se tak šlo za stavu 0:2, ačkoli byli jasně lepší domácí.

Dont předvedl výkon na jedničku s hvězdičkou

O poločase domácí vystřídali, Aleše Michla nahradil Josef Říha. Všejany měly převahu i po změně stran, brzy však čelily další komplikaci. Nejenže Nápravník a Bouška nedali své šance, ale navíc po jasně penaltovém zákroku na Najmona proměnil penaltu kapitán Lukáš Dont, obránce se zkušenostmi z velkých dorosteneckých turnajů za Spartu.

 

Tříbranková ztráta se již zdála takřka nedohnatelná, přesto to domácí nevzdávali a po přesném centru stáhl na 1:3 umístěnou hlavičkou střídající Josef Říha. Domácí bojovali hrdě, ale proti mladým a běhavým hostím marně.

 

Rožďalovice nakonec zvítězily o dvě branky, když se z ojedinělého přímého kopu znovu prosadil Dont a nakonec po chybě obrany uzavíral skóre tradiční kanonýr Dominik Hora. V příštím kole Všejany čeká silný Městec Králové, a tak se nezdá příliš pravděpodobné, že by na první výhru dosáhly již za týden.



Ohlasy k zápasu


Sokol Všejany
Jan Truksa: Na skóre se to neprojevilo, ale naše hra nebyla vůbec zlá. Dvacet minut se hrálo na jednu branku, minimálně první půli jsme byli jasně lepší. Nedávali jsme však naše šance a nakonec jsme ani nepohlídali soupeřovy rozdílové hráče - Najmona, Moravce a Donta. Bojovnost nám na body zdaleka nestačila. Výsledky jsou zatím velkým zklamáním, navíc v příštím kole hrajeme s Městcem a budeme rádi, když vůbec složíme jedenáct hráčů. Mnoho našich fotbalistů nebude k dispozici a ačkoli jsme navrhovali šest náhradních termínů, Městci se "nic nehodí." Bohužel.

FC Trnavan Rožďalovice
Miroslav Kořínek: Soupeř byl první půli jasně lepší, i když jsme ji vyhráli a ještě jsme trefili břevno. Druhou jsme již hru jen kontrolovali, jelikož soupeř své šance vůbec neproměnil. Musím náš tým pochválit, především Lukáše Donta.



Sestavy


Sokol Všejany
L. Miech [-] - A. Michl [-] (46. J. Říha [-] ) , P. Bouška [-] , M. Šváb [-] (77. M. Mádle [-] ) , P. Novák [-] (46. D. Hejduk [-] ) , J. Náhlovský [-] , M. Nápravník [-] , M. Hanuš [-] , L. Hofírek [-] , T. Šáfr [-] , J. Vašák [-]

FC Trnavan Rožďalovice
J. Kumstýř [-] - J. Chlomek [-] (83. M. Jantač [-] ) , J. Vlček [-] , T. Pavel [-] (64. R. Černý [-] ) , J. Žoha [-] , L. Dont [-] , L. Moravec [-] , R. Jindřich [-] , J. Najmon [-] , D. Hora [-] , J. Veselý [-]

ŽK: 50. L. Hofírek , 74. T. Šáfr - 55. J. Najmon , 74. D. Hora , 89. J. Žoha .
Hráči zápasu: L. Dont .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: LÖWE Vilém - ŠÁFR František (N), SUCHOMEL Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.