2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2017 17:00

3.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Městec neztratil body ani ve čtvrtém zápase


Branky


0

Městec si jde pro pro postup a proti Přerovu jej nešlo nepovažovat za favorita. Svou roli potvrdil před nebývalou diváckou návštěvou a po čtyřech kolech vede tabulku bez ztráty bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dorazilo sto padesát diváků

Svůj tým přišlo v Městci podpořit sto padesát diváků, což je na poměry soutěže nebývalé číslo. Tito fanoušci sledovali poslepované mužstvo plné hráčů dorostu a rezervy, jelikož z prvního týmu chybělo mnoho známých tváří včetně kapitána a nejlepšího hráče minulého kola, Velenského, který je na dvoutýdenní dovolené. I v této improvizované sestavě se domácí dokázali dle očekávání brzy ujmout vedení. Již v šesté minutě se o to po dlouhém míči a následném Tůmově sklepnutí postaral razantním zakončením Ladislav Krejčí. Městec vývoj zápasu kontroloval a v polovině prvního dějství se prosadil Roman Kafka brankou velmi podobné té Krejčího. Domácí si vypracovali ještě další šance, z nichž dvě šly považovat za takřka stoprocentní, přesto Petr Prokeš míč ze sítě potřetí lovit nemusel. Na druhé straně Přerov pořádně nevystřelil na branku, a tak šla mužstva do šaten za stavu 2:0.

Ve druhé půli vzrušil snad jen příjezd sanitky

Do druhého poločasu šli městečtí hráči s vědomím, že vývoj utkání mají pevně ve svých rukou. Do druhé půle nastoupily stejné jedenáctky jako opouštěly hřiště před přestávkou, což bylo na obrazu hry vidět. Domácí měli nadále ze hry mnohem více, jejich územní převaha byla znatelná. Hosté si vypracovali jen náznaky šancí, které většinou končily nepřesnými centry, pro něž si brankář Pavel Hampl bez problémů vyskočil. Střel bylo na obou stranách poměrně málo a hra diváky mohla i trochu nudit. Největším vzrušením druhého poločasu tak bohužel byla situace ze 71. minuty, kdy po půl hodině na hřišti musel střídat mladičký Pavel Kopecký. Poranil si nohu a musela pro něj přijet sanitka. Kopeckého na trávníku nahradil další dorostenec, Krsňák. 
Domácí tak sice nepodali svůj nejlepší výkon, přesto však opět získali důležité tři body.



Ohlasy k zápasu


Městec Králové
Milan Švábenský: Do utkání jsme šli jako favorité a jistě jsme mohli a měli vyhrát větším rozdílem, ačkoli jsme nenastoupil ve zdaleka nejsilnější sestavě. Začali jsme dobře, druhá polovina diváky spíše nudila. Soupeř neměl vůbec nic a nám se po změně stran také příliš nedařilo. Musím poděkovat hráčům B mužstva za pomoc a doufám, že se za týden nějak sejdeme i proti Všejanům. Na toto utkání nám bude chybět 5 hráčů ze základu včetně Velenského a Kafky. Absence budou trápit i soupeře, několikrát nás prosil o přeložení utkání, ale žádný z termínů se nám vyloženě nehodil. Půjde tak asi o nepříliš atraktivní zápas hráčů, kteří se běžně nedostanou na hřiště nebo jsou ještě v dorosteneckém věku.




Sestavy


Městec Králové
P. Hampl [-] - M. Hradečný [-] , J. Blažek [-] , L. Táborský [-] , D. Vocásek [-] - M. Jizba [-] , O. Černovský [-] , M. Tůma [-] , R. Kafka [-] - L. Krejčí [-] (42. P. Kopecký [-] ) , L. Kubelka [-] (84. M. Křovina [-] ) -

Sokol Přerov n. Labem
P. Prokeš [-] - M. Bíža [-] , J. Kadeřávek [-] , M. Forejt [-] , F. Skuhravý [-] - A. Neuhausel [-] , T. Vodička [-] , L. Bokšay [-] , M. Šenkýř [-] , J. Jíra [-] (74. D. Suchý [-] ) - J. Adamec [-] (86. M. Suchý [-] ) -

ŽK: 52. M. Jizba , 73. D. Vocásek , 90. O. Černovský .
Hráči zápasu: J. Blažek , M. Tůma .
Počet diváků: 145. Rozhodčí: Karlík Milan - ZVĚŘINA Petr (N), VESELÝ Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.