3:1
(1:0)
73. T. Pavel
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2017 16:30

5.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V zápase podzimu si Městec poradil s Rožďalovicemi


Branky


0

Městci Králové minulý rok těsně unikl postup, a tak pro něj tuto sezónu dělá vše. Stejně tak si jdou za svým cílem i Rožďalovice, a tak se na jejich vzájemné střetnutí čekalo jako na zápas podzimu. Městec jej doma vyhrál 3:1, a tak nadále vede tabulku. Naopak před Rožďalovice se na druhou příčku dostaly Kostomlaty, které tuto sezónu i díky posilám udivují všechny soupeře i diváky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas ovlivnila červená karta Lukáše Donta

Na zápas nejlepších dvou celků soutěže dorazila vynikájící návštěva sto padesáti diváků. Ti sledovali od prvních minut velmi kvalitní fotbal, který dokázala obě mužstva převádět i na nerovném, rozmáčeném pažitu.


V prvních minutách svého soupeře lehce převyšovali hosté, kteří si dokázali vytvořit tlak sérií rohových kopů, které však k brance nevedly. S postupem času se domácí dokázali chytit soupeřova tempa a začali se také dostávat do šancí.


Ani Městec své příležitosti neproměňoval, poté mu však přišel vhod zkrat hostujícího kapitána. Bývalý hráč mládežnických mužstev Sparty, Lukáš Dont, strčil v přerušené hře dlaněmi do hrudě protihráče, za což od sudího Rozvorala obdržel rovnou červenou kartu.


Proti deseti hráčům se již samozřejmě hrálo lídrovi tabulky lépe a mladý brankář Kumstýř musel čelit jedné střele za druhou. Nakonec jej překonalsnaživý Miroslav Velenský, který mu nejdříve udělal kličku a až poté zakončoval. Do kabin tak šli domácí ve značně výhodnější pozici.

Domácí hráli proti deseti v klidu

O poločasové přestávce střídali oba trenéři. Jako klíčový se však ukázal příchod městeckého Zdeňka Hradečného. Zkušený fotbalista, který po zranění již hraje spíše sporadicky jen za B tým se prezentoval naprosto vynikajícím výkonem. Klidnil hru, rozehrával akce a byl i u Kubelkova gólu na 2:0.


Rožďalovice se snažily něco vykouzlit z protiútoků a z nakopávaných míčů na Najmona, tato snaha však bylo dlouho k ničemu. Přesto se hostím podařilo soupeřovo vedení snížit, když dorážkou po standardní situaci překonal brankáře Hampla Tomáš Pavel. Městec si však vítězství s přehledem pohlídal. Hrál v klidu, Kafka zvýšil na 3:1 a následně se ještě dostali do neproměněných samostatných nájezdů Tůma s Hradečným.


Zápas měl opravdu úroveň, všichni hráči si plně uvědomovali jeho vyhecovanost a dali do něj vše. Dvě minuty před koncem musel dokonce střídat domácí defenzivní záložník Černovský kvůli neustupujícím křečím.


Šťastnějším týmem je rozhodně Městec, který navýšil svůj náskok na čele tabulky. Nelze však popřít, že mu vše usnadnil i soupeř zbytečnou červenou kartou. 



Ohlasy k zápasu


Městec Králové
Milan Švábenský: Jsme spokojení, porazili jsme hodně těžkého a kvalitního soka. Hrálo se o první místo, což vždy bývá nervózní a vyhecované, přesto měl zápas velkou úroveň a bylo na co koukat. začátek jsme nezachytili, pak jsme se ale zvedli a bezesporu nám pomohla početní převaha po většinu utkání. Své svěřence musím za předvedený výkon opravdu pochválit. Jmenovitě si to zaslouží především Černovský, Blažek a Zdeněk Hradečný, ale mé uznání mají úplně všichni.




Sestavy


Městec Králové
P. Hampl [-] - M. Hradečný [-] , L. Táborský [-] , D. Vocásek [-] , J. Blažek [-] - M. Tůma [-] , O. Černovský [-] (88. P. Štok [-] ) , R. Kafka [-] - M. Velenský [-] (85. O. Janouch [-] ) , L. Kubelka [-] (74. L. Krejčí [-] ) - J. Svěcený [-] (46. Z. Hradečný [-] )

FC Trnavan Rožďalovice
J. Kumstýř [-] - T. Pavel [-] , J. Hojsák [-] , J. Vlček [-] , F. Veselý [-] (69. F. Veselý [-] ) , J. Žoha [-] (46. R. Jindřich [-] ) , L. Dont [-] , L. Moravec [-] , J. Najmon [-] , D. Hora [-] , J. Veselý [-] (8. V. Koláček [-] )

ŽK: 21. O. Černovský , 36. J. Blažek , 69. R. Kafka , 72. L. Táborský - 2. J. Žoha , 21. L. Moravec , 60. D. Hora . ČK: 22. L. Dont .
Hráči zápasu: Z. Hradečný , O. Černovský - L. Moravec .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Rozvoral Miloš - RŮŽIČKOVÁ Karolína, RYBÁŘ Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.