1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2017 15:30

9.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poděbrady ani Všejany neproměňovaly šance a rozešly se smírně


Branky


0

Všejanům se v této sezóně nedaří, ale po prvních bodových ziscích si začínají věřit, a to i na favorizované soupeře. Dokázaly to i v Poděbradech, kde sice prohrávaly, ale nakonec dokázaly dosáhnout na bod za remízu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obě branky utkání padly hned po sobě

Všejanům se po delší době podařilo složit svou téměř nejlepší sestavu, jen málo hráčů muselo v době zápasu do práce. Účast všch opor dodala hostím patřičné sebevědomí, s nímž také na poděbradský umělý trávník nastoupili.

Od prvních minut bylo znát, že věkový průměr domácího týmu je takřka dvakrát nižší. Poděbrady běhaly a křídelní hráči se prosazovali sovu rychlostí. Všejany přesto nezačaly vůbec špatně a dostávaly se do náznaků šancí. Ve třinácté minutě se však prosadili domácí, konkrétně záložník Ondřej Martínek.

Hosté nepřestali po inkasovaném gólu hrát a vyplatilo se jim to, do tří minut vyrovnal hned po standardce ze strany Náhlovský krásnou střelou do šibenice.

Všejany si vytvářely další šance, Švábovu střelu gólman vyrazil a Bouška se sice prodral přes tři obránce, ale pa k napálil břevno. Hra se odvíjela rychle a vyrovnaně. Sice se objevily i fauly a oplácení, ale rozhodčí vše zvládl, ačkoli musela být hra často přerušovaná. 

Ve druhé půli se emoce uklidnily

Před změnou stran ani jeden z trenérů neprovedl střídání. Spíše poučili své hráče o zbytečnosti případné červené karty a přiměli je krotit emoce. Tyto projevy opravdu měly za následek mnohem menší množství šarvátek a faulů, a tak i větší plynulost hry.

Útočnějším tým byly jistě Poděbrady, jimž se dařily rychlé přechody do protiútoků. Naopak útočné snahy hostí se zdály být utlumeny, a to i vinou zranění jejich největšího rychlíka, Nápravníka. Nakonec trenér stáhl i druhého útočníka a snažil se spíše uhájit remízu a hrát od zabezpečené obrany. Ta si radila dobře, jelikož se Poděbrady sice dostávaly k centrům, ale ty následně nevedly k žádným větším šancím.

Na konci zápasu se mohla tato uvážlivá taktika vyplatit Všejanům dvojnásob, když se v ojedinělé šanci zavěsil do vzduchu kapitán Šáfr. Jeho hlavičku do protipohybu však mladý brankář Dobřichovský vytáhl úžasným zákrokem a definitivně tak zaručil rovnoměrné rozdělení bodů. 



Ohlasy k zápasu



Sokol Všejany
Jan Truksa: Tentokrát nám k bodovému zisku pomohlo jistě i to, že téměř nikdo z našich kluků nemusel do práce. Podařil se nám začátek zápasu a sice nám vše zkomplikovalo zranění Nápravníka, ale druhou půli jsme zvládli odehrát od pozorné a dobře fungující obrany. Bod jsme si zasloužili.



Sestavy


FK Bohemia Poděbrady B
M. Dobřichovský [-] - Š. Šendera [-] (81. J. Archalous [-] ) , D. Kadlec [-] , P. Stibor [-] (85. M. Záhora [-] ) , O. Martínek [-] , M. Novák [-] , D. Buldra [-] (73. J. Krejčík [-] ) , M. Poděbradský [-] , T. Zdražil [-] , J. Voříšek [-] , P. Batelka [-]

Sokol Všejany
L. Miech [-] - J. Říha [-] (83. D. Říha [-] ) , L. Hofírek [-] , M. Nápravník [-] (29. A. Michl [-] ) , J. Náhlovský [-] , T. Šáfr [-] , M. Kubín [-] , M. Šváb [-] (73. D. Hejduk [-] ) , J. Vašák [-] , P. Novák [-] , P. Bouška [-]

ŽK: 53. O. Martínek - 23. T. Šáfr , 38. P. Bouška .
Hráči zápasu: J. Vašák , M. Kubín .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Rozvoral Miloš - BRETT Patrik, MOJŽÍŠ Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.