3:1
(1:0)
65. J. Voříšek (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2017 14:30

10.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Městec Králové proti Poděbradům protáhl vítěznou sérii na 11 zápasů!


Branky


9. M. Tůma , 78. L. Kubelka , 89. L. Kubelka - 65. J. Voříšek (p.)
0

Městec Králové proplouvá touto sezónou okresního přeboru naprosto suverénně a zdá se takřka nemožné, aby přišel o postup. Do šlágru kola proti Poděbradům šel se třiceti body z deseti zápasů a zvládl svou vítěznou sérii ještě prodloužit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zdeněk Hradečný hrál na neobvyklé pozici

Trenér i hráči Městce Králové předem avizovali, že přes svou zatím suverénní jízdu sezónou mají zrovna z tohoto zápasu obavy, jelikož i Poděbrady se prezentují nejen dobrými výsledky, ale i pohledným fotbalem. Navíc se Městci vyskytl na posledníchvíli problém se složením základní jedenáctky, když se během rozcvičky zranil stoper Blažek. Nakonec ho na této zodpovědné pozici zatsoupil zkušený Zdeněk Hradečný, který se obvykle prezentuje spíše jako tvůrce hry.

Větrné počasí a nekvalitní terén nepřispívaly dobrému fotbalu, ale Městec si z toho nedělal těžkou hlavu a vstoupil do utkání pravou nohou. Dral se do šancí a zatlačil soupeře do obranného bloku.

Tato aktivita přinesla již v deváté minutě také gól, který si připsal Martin Tůma díky střele z velké dálky přes vyběhnutého brankáře.

Ještě během dalších dvaceti minut se hrálo jen na poděbradskou bránu, ale dalšího gólu Městec nedosáhl. V poslední čtvrthodině prvního dějství se již sice Poděbrady trochu dostaly na městeckou polovinu, ale ke gólu měly hodně daleko.

Kubelka se opět prosadil dvakrát

O poločasové přestávce nevystřídal ani jeden z trenérů. I po změně stran se především vinou terénu pokračovalo spíše v litém boji než v nějaké oku lahodící kombinační hře.  Domácí si tvořili šance a dvakrát šli sami na brankáře, ale druhou branku vstřelit nedokázali. Nakonec se ukázalo jako pravdivé známé fotbalové pořekadlo "nedáš - dostaneš."

Spíše ojedinělou poděbradskou šanci totiž zastavil až faul a Jiří Voříšek z následného pokutovéhjo kopu vyrovnal. Domácí nakonec stejně strhli tři body na svou stranu, když v 78. minutě dostal míč na hranici vápna nejlepší hráč minulého kola Kubelka a skrze chumel těl poslal míč přesně k tyči.

Nakonec se Kubelka prosadil ještě jednou. Svůj osmý gól v sezóně vstřelil opět ranou z hranice šestnáctky. Zdá se, že se po autonehodě a dalším následném zranění z počátku sezóny dává úplně do pořádku a ještě si zasoutěží o korunu krále střelců. Co jej však těší nejvíce je to, že opět dopomohl svými góly k zisku tří bodů.



Ohlasy k zápasu


Městec Králové
Milan Švábenský: S výsledkem zápasu jsem nadmíru spokojený, měl jsem z něj obavy. Do utkání jsme vstoupili skvěle a i když Poděbrady vyrovnaly, bojovali jsme naplno. Pochválím hlavně Tůmu, který hrál proti svému bývalému klubu a jeho namotivovanost šla znát, snažil se být všude. Poté také Zdeňka Hradečného za bravurní zvládnutí pro něj neobvyklé pozice. Hlavně jsme ale prokázali týmového ducha a jeho sílu. Musím poznamenat, že zápas zvládl i sudí, který se nedopustil žádné větší chyby.




Sestavy


Městec Králové
P. Hampl [-] - M. Hradečný [-] , Z. Hradečný [-] , L. Táborský [-] , D. Vocásek [-] - R. Kafka [-] , M. Tůma [-] , O. Černovský [-] , O. Janouch [-] - M. Velenský [-] , L. Kubelka [-] -

FK Bohemia Poděbrady B
J. Málek [-] - O. Martínek [-] , J. Archalous [-] (84. M. Řehák [-] ) , P. Stibor [-] , R. Brtna [-] , M. Novák [-] , O. Bareš [-] , M. Poděbradský [-] , O. Hněvsa [-] , J. Voříšek [-] , P. Batelka [-] (75. T. Zdražil [-] )

ŽK: 65. Z. Hradečný , 65. M. Hradečný , 81. L. Kubelka , 90. P. Hampl .
Hráči zápasu: Z. Hradečný , M. Tůma .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Suchý Aleš - KUBELKA Karel (N), MYŠKA Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.