1:4
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 14:00

11.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Městec vyhrál derby v Opočnici i díky dvěma penaltám a červené kartě


Branky


54. A. Pivný - 14. O. Černovský (p.) , 41. M. Tůma (p.) , 86. D. Vocásek , 87. O. Černovský
0

Městec Králové vyhrál tradiční derby v 6 kilometrů vzdálené Opočnici vysoko 1:4 a před poslední podzimním zápasem, který sehraje s Jíkví, zůstává bodově stoprocentní.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obě branky první půle padly z penalt

Zápas mezi Opočnicí a Městcem je tradiční debry, a tak všechny strany očekávaly vypjaté a bojovné utkání, což se na nedobrém hřišti potvrdilo. Oba týmy vstoupily do zápasu velmi ofenzivně, přičemž se o něco lépe prezentovali favorizovaní hosté, kteří si vypracovali i několik šancí.

První gól však vstřelili až z penalty, kterou sudí Černý odpískal po čtvrthodině hry po faulu na Velenského. Tento pokutový kop zkušeně proměnil Ondřej Černovský. Obě mužstva urputně bojovala a projevovala nespokojenost s aktuálním stavem skóre. Do vyložených šancí se dostával především městecký Kubelka, který však ani jednu ze tří takovýchto gólovek neproměnil.

Chuť z neproměněných šancí spravil městeckým Tůma, který proměnil v závěru poločasu penaltu střelou na druhou stranu než na kterou šla ta Černovského. 

Opočnice dohrála v devíti

O poločasové přestávce nahradil domácí trenér ofenzivního Jana Rychlíka jeho jmenovcem Košvancem. Po změně stran hrála na té značně rozvoranější půlce Opočnice. Městec nedokázal předvádět svou obvyklou kombinační hru a pokoušel se o nákopy. Situace se mu ještě více zkomplikovala, když se po deseti minutách druhého dějství prosadil po odraženém míči v chumlu hráčů domácí Aleš Pivný.

Opočnice se snažila o vyrovnání, hosté naopak na pět minut působili značně utlumeně. Nakonec jim mimo jiné pomohla druhá žlutá karta pro střídajícího Košvance. Obě mužstva ve zbytku zápasu nakopávala míč a v posledních minutách, kdy domácí hráli ještě bez zraněného Michala Rychlíka, za nějž neměli nikoho na střídání, se hned po sobě prosadili Vocásek a Černovský. Obě šance rozjel střídající Krejčí, v prvním případě přes Štoka a ve druhém si rovnou připsal asistenci.

Městec tak nakonec vyhrál 1:4 a vede soutěž již o dvanáct bodů.



Ohlasy k zápasu


Opočnice
Dalibor Vaněček: Oba týmy začaly hodně útočně a naplno se předvedli brankáři. Nesložili jsme se ani po dvou penaltách a nadále jsme bojovali, po stažení na 1:2 bylo o co hrát. Vše nám zkomplikovala červená karta, kterou dostal Košvanec za "kecy" po neodpískaném útoku na našeho hráče. Nakonec hosté ještě využili únavy našich hráčů, kteří dohrávali v devíti po zranění Michala Rychlíka. Nejlepšími hráči byli brankáři, městecký chytil tři jasné branky. Štvali mě někteří hráči Městce, kteří si neodpustili hanlivé posunky na diváky i na naše hráče. Provokování neměli zapotřebí a vyhráli by i bez pomoci sudího, který "běhal" sotva kolem středového kruhu a celý zápas jen po jedné straně hřiště.

Městec Králové
Milan Švábenský: Vyhráli jsme zaslouženě. Penalty byly jasné a červenou kartu dostal soupeřův hráč také jasnou a zbytečnou, dopouštěl se jednoho faulu za druhým. Nehráli jsme nejlépe a na pět minut jsme vypadli z tempa, ale zvedli jsme se a nakonec nám pomohla i střídání. Pochválím hlavně Hampla, Černovského a Velenského.



Sestavy


Opočnice
V. Košvanec [-] - J. Rychlík [-] (46. j. Košvanec [-] ) , J. Mašinda [-] , V. Strejček [-] , M. Šigut [-] , M. Rychlík [-] , J. Potůček [-] , J. Jambor [-] , A. Pivný [-] , P. Rychlík [-] , F. Bradna [-]

Městec Králové
P. Hampl [-] - M. Hradečný [-] , L. Táborský [-] , J. Blažek [-] , O. Janouch [-] (57. P. Štok [-] ) - M. Tůma [-] , O. Černovský [-] , D. Vocásek [-] , R. Kafka [-] - M. Velenský [-] (87. P. Novotný [-] ) , L. Kubelka [-] (80. L. Krejčí [-] ) -

ŽK: 15. J. Rychlík , 57. j. Košvanec , 60. M. Šigut - 59. J. Blažek . ČK: 69. j. Košvanec .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Černý Martin - KOHOUTEK Ladislav (N), KUBELKA Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.