Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 14:00

11.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rožďalovicím k bodům nepomohl ani Hojsákův gól z rohu


Branky


0

Druhé Rožďalovice nedokázaly po katastrofální první půli smazat vedení Seletic, a tak ztrácí na dosud stoprocentní Městec již dvanáct bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Seletice jednoznačně dominovaly

Rožďalovice se zdály být v souboji týmů z vrchních pater tabulky jako favorité, avšak vstup do zápasu nezvládly. Seletice je takřka nepustily k míči a již slavily úvodní gól, jehož střelcem se stal kanonýr Jakub Čepek po pouhých třech minutách hry.

Domácí se nenechali rychle nabytým vedením ukonejšit a snažily se nadále tlačit dopředu, aniž by soupeři daly šance k vyrovnání, o což se staral skvělým výkonem především stoper Jiří Kulhánek. I přes tuto defenzivní aktivitu domácího celku se však Rožďalovice dostaly do dvou stoprocentních šancí. Naštěstí pro domácí neproměnily ani jednu z nich.

Jak to tak bývá, pořekadlo "nedáš - dostaneš" se opět ukázalo jako pravdivé a Seletice zdvojnásobily své vedení dalším Čepkovým zásahem po půlhodině hry. Za stavu 2:0 se již první půle dohrála bez dalších větších šancí.

Brankostroj hostí se rozjel příliš pozdě

Do druhého poločasu nastoupila obě mužstva beze změn a již po minutě se potřetí radovali hráči domácích. Střelcem branky se tentokrát stal Václav Klepač, který se na hřiště dostal v desáté minutě jako náhrada za zraněného Pohla. Až tato branka jako by Rožďalovice konečně donutila k vzepětí všech sil.

Hráči Rožďalovic působili oproti první půli jako vyměnění. Dokázali se prokombinovat do zakončení a vyhrávat osobní souboje, jejich aktivita se značně zvýšila. Pramenily z ní i četné rohové kopy. Ten ze 65. minuty přinesl neobvyklý gól, když i díky chybě brankáře vstřelil přímo z rohu branku Jakub Hojsák, který je v okrese známý právě svou brilantní kopací technikou.

Rožďalovice se dočkaly i druhé branky, když se v samém závěru prosadil po svém samostatném úniku a srážce dvou domácích obránců záložník Josef Chlomek. Další branku však hosté nedali, a tak domů odjeli bez bodů.



Ohlasy k zápasu



FC Trnavan Rožďalovice
Miroslav Kořínek: První půle byla z naší strany naprosto katastrofická ve všech ohledech. Sice jsme se ocitli ve dvou šancích, ale neproměnili jsme je. Po změně stran jsme byli i my jako vyměnění, ale bohužel jsme znovu inkasovali a tříbrankové manko již bylo příliš těžké smazat.



Sestavy


Seletice
J. Sobota [-] - M. Najman [-] - J. Čepek [-] , R. Pohl [-] (10. V. Klepač [-] ) , L. Kulhánek [-] , J. Kulhánek [-] (87. P. Vlasák [-] ) , O. Kraus [-] , T. Krušinský [-] , S. Šikal [-] , M. Brtek [-] , D. Vrchota [-]

FC Trnavan Rožďalovice
J. Kumstýř [-] - J. Najmon [-] , J. Chlomek [-] , D. Hora [-] , R. Jindřich [-] (76. M. Jantač [-] ) , V. Koláček [-] , J. Hojsák [-] , J. Vlček [-] (72. F. Veselý [-] ) , L. Dont [-] , T. Pavel [-] , J. Veselý [-]

ŽK: 44. D. Hora , 89. T. Pavel .
Hráči zápasu: J. Čepek , J. Kulhánek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Hlavička Pavel - ČAPEK Jiří (N), SUCHOMEL Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.