4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2017 14:00

12.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na svatého Martina se ve Všejanech trefovali jen Martinové


Branky


0

Všejanům i Kovanicím se úvod sezóny shodně velmi nevydařil. Na sestupových příčkách všach přezimuje jen druhé z jmenovaných mužstev, jelikož ve vzájemném souboji Všejanům vysoce podlehlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nápravníkovi stačily na gól vteřiny

Před jedním z klíčových utkání v boji o udržení trpěly Všejany problémy se skládáním sestavy, jelikož mnoho důležitých hráčů se nemohlo kvůli pracovním povinnostem zúčastnit. Na hříště se tak museli vrátit i členové staré gardy či dokonce ti, kteří kopačky definitivně pověsili na hřebík.

Vynucené experimenty se soupiskou však na hřišti nebyly znát, přinejmenším na skóre ne a to od samého úvodu. Již v první minutě totiž domácí rozjeli akci po křídle, z nějž přišel centry proti kterému se v témž okamžiku vyřítili domácí útočník i hostující brankář a stoper. Míč se tak několikrát odrazil v pozoruhodné skrumáži, až se nakonec dostal k Martinu Nápravníkovi, který jej patičkou elegantně uklidil do sítě.

Právě skvěle hrající Nápravník na sebe opět upozornil po čtvrthodině, když unikal soupeřově obraně, dokud jej zbytečně tvrdě neposlal k zemi vyběhnutý brankář. Následný pokutový kop bezpečně proměnil Martin Mádle.

První půle se nesla ve znamení všejanského tlaku. Hosté se dostali jen k několika rohovým kopům, pro něž si vždy úspěšně vyskočil brankář Miech. 

Miech výborně lapil soupeřovu hlavičku

Do druhé půle se pro střídání rozhodl jen hostující trenér Lukáč Kout, který nahradil útočníka Jelínka Kopeckým. Hned zkraje druhého dějství se Kovanice dostaly do své největší šance v zápase. Proti razantní hlavičce k tyči se však blýskl bravurním zákrokem brankář Miech, a vysloužil si tak potlesk čtyřicítky diváků.

Během několika dalších minut Miecha kovaničtí útočníci ještě párkrát protáhli, síť však nerozvlnili. Po hodině hry se naopak na druhé straně opět blýskl Nápravník, když nejprve trefil z dálky stopera do hrudi a následně již uklidl odražený balón do brány.

Skóre nakonec uzavřel Martin Šváb po krásné akci, v jejímž úvodu prostrčil Vašák míč bekovi, který následně poslal balón do souboje na zadní tyči právě Švábovi.

Všejany tak nakonec překonaly nejhorší defenzívu soutěže celkem čtyřikrát a přezimují sice v druhé polovině tabulky, ale narozdíl od Kovanic mimo sestupové pozice.



Ohlasy k zápasu


Sokol Všejany
Jan Truksa: Zvítězili jsme jednoznačně a to především díky zákrokům Miecha i výkonu našeho navrátilce, beka Hofírka. Speciální pochvala patří Martinu Nápravníkovi, který dal dva góly a byla na něj penalta. Má obrovskou fyzičku i rychlost a nebojí se jít do soubojů. Po dnešním zápase budeme mít psychicky lepší zimu, ale hned zkraje jara máme těžký los, a tak třeba bude vše jinak. Každopádně přes zimu zamakáme a třeba těžké soupeře zaskočíme.

FK Kovanice
Lukáš Kout: Začali jsme velmi špatně a po pár minutách bylo vymalováno, bohužel. Pak byl sice průběh hry vyrovnanější, ale byli jsme bezzubí a naše šance končily před vápnem. Museli jsme často zakončovat z dálky. Prohráli jsme 6 kol za sebou, což snad zlomíme hned na začátku jara. Měli bychom také konečně ustálit sestavu. Na podzim za nás muselo kvůli pracovním povinnostem a zraněním nastoupit 28 hráčů, což je hodně velké číslo.



Sestavy


Sokol Všejany
L. Miech [-] - M. Nápravník [-] , M. Kubín [-] , M. Mádle [-] , M. Šváb [-] , J. Vašák [-] , J. Říha [-] (77. D. Novák [-] ) , D. Král [-] (82. V. Bárta [-] ) , L. Hofírek [-] , T. Šáfr [-] , D. Říha [-]

FK Kovanice
J. Krátký [-] - J. Král [-] , J. Jelínek [-] (46. P. Kopecký [-] ) , M. Vagenknecht [-] , P. Kukla [-] , D. Poklop [-] , J. Černý [-] , D. Trégl [-] (73. R. Bulíř [-] ) , R. Kopecký [-] , O. Kubina [-] (66. A. Hobort [-] ) , T. Mataj [-]

ŽK: 28. M. Mádle , 58. J. Říha - 8. J. Krátký , 47. J. Král .
Hráči zápasu: L. Miech , M. Nápravník , L. Hofírek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: BYDLÁK David - VOBORNIK Josef, SALAVA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.