5:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2017 14:00

12.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Najmon zakončil podzim hattrickem


Branky


20. J. Najmon , 22. J. Najmon , 45. J. Najmon (p.) , 72. D. Hora , 82. J. Chlomek - 38. M. Koštíř
0

Rožďalovice v pozici favorita smetly Semice B pětigólovou smrští a zakončily podzim na druhé příčce za zcela suverénním Městcem Králové.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Koštířův gól vdechl hostím naději

Rožďalovice nastoupily do utkání proti Semicím B figurujícím až ve druhé polovině tabulky jako jasní favorité. Vinou sychravého počasí přišlo druhý nejlepší tým podzimu podpočit jen pět desítek fanoušků.

Tito věrní příznivci v prvních minutách rozhodně nemohli být spokojeni, když se jim za účast místní hrdinové v kopáčkách nějakou pohlednou hrou zrovna dvakrát neodvděčovali. Směrem vpřed působili bezzubě a obrana hořela.

Semičtí útočníci se dostávali do šancí a svůj tým mohli snadno dostat až do tříbrankového vedení. Ve všech svých stoprocentních šancích však selhali, což se jim nevyplatilo. Rožďalovice se totiž po čtvrthodině hry nakonec dostaly do tempa a pro hosty bylo rázem zle.

Obraz hry se zcela změnil a Najmon se dokázal dvakrát během tří minut střelecky prosadit. Ke konci poločasu sice semický Koštíř stáhl, přesto Rožďalovice vyhráli půli o dvě branky, když se o gól do šatny postaral svou třetí přesnou střelou (tentokrát z penalty) Najmon

Rožďalovice daly soupeři bůra

Do druhého dějství vystřídali jen hosté, když se na hřiště místo obránce Martina Kůrky se záložníkem Štěpánem Jarešem podívali Petr Hobík a Dominik Šimek. Semické béčko po změně stran působilo o hodně lépe než před ní.

Jeho hráči se snažili na svého soka nečekaně vlétnout a tlačit se vpřed. Fyzicky náročnou hru však vydželi jen deset minut a gól z ní vytěžit nedokázali. Tak skončil jejich poslední odpor v zápase, od nějž již opět jednoznačně dominovali domácí.

Dvacet minut před závěrečným hvizdem se střelecky prosadil tradiční kanonýr Dominik Hora a deset minut po něm prostřelil Petra Málka i Josef Chlomek, čímž korunoval svůj výborný běhavý výkon v záloze.

Rožďalovice tak zvítězily 5:1 a zakončily podzim na druhém místě. Najmon, který zvládl hattrick za poločas, se stal s 15 brankami suverénně nejlepším střelcem podzimu. Na gól mu zatím stačilo v průměru 55 minut!



Ohlasy k zápasu


FC Trnavan Rožďalovice
Miroslav Kořínek: Do utkání jsme vstoupili opravdu hrozně. Po čtvrthodině jsme mohli prohrávat 0:3, ale obraz hry se otočil, když jsme dali dva góly a uklidnili jsme se. Pak už nás soupeř pozlobil jen prvních deset minut druhé půle. Kromě těchto dvou úseků jsme v zápase zcela dominovali a mohli jsme vyhrát větším rozdílem.




Sestavy


FC Trnavan Rožďalovice
J. Kumstýř [-] - D. Hora [-] , J. Najmon [-] (79. M. Jantač [-] ) , J. Hojsák [-] , J. Žoha [-] , P. Mažári [-] (82. F. Veselý [-] ) , V. Koláček [-] (72. R. Jindřich [-] ) , J. Chlomek [-] , L. Dont [-] , T. Pavel [-] , F. Veselý [-]

AFK Sokol Semice B
P. Málek [-] - J. Bošina [-] , L. Jelínek [-] , M. Kůrka [-] (46. P. Hobík [-] ) , V. Semrád [-] , L. Blažek [-] (61. J. Kára [-] ) - M. Koštíř [-] , Š. Jareš [-] (46. D. Šimek [-] ) , P. Langer [-] , J. Vavřík [-] (68. M. Brynych [-] ) - M. Machala [-]

ŽK: 18. T. Pavel - 28. P. Langer , 35. L. Blažek , 62. J. Kára .
Hráči zápasu: J. Chlomek , J. Najmon .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HUMPOLÁK Aleš - BLÁHA Adam, BRETT Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.