4:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:30

10.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Slavia nezaváhala a v pohodě si poradila s Vacovem


Branky


25. M. Slípka , 62. F. Pauch , 78. M. Boček , 84. J. Nevosad - 86. J. Ketzer
0

Hosté se prosadili až v závěru utkání, kdy snížili na 1:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vacov byl v úvodu aktivní

Vacov od začátku potvrzoval, že slávistům nedá nic zadarmo, v osobních soubojích byl dle očekávání důraznější. Když k tomu přidal i jednoduchý tah na branku, měli domácí co dělat, aby jeho tři rychlé akce do vápna uhasili na poslední chvíli. Hodně tak slávistům pomohla situace z 25.min., když se výborně prosadil po levé straně Mizera, našel zpětnou přihrávkou Slípku, který svým typickým způsobem levačkou křižně proměnil. Od tohoto momentu šla hra budějovického celku nahoru, využívali dobře hrající oba krajní záložníky a vytvářeli si další příležitosti. Největší měli Boček po rychlém útoku, zprava byl sám, ale gólmana neprostřelil, pak Slípka po Nevosadově rozehrání, ale křižnou ranou o kousek minul.

Pauch uklidnil domácí barvy

Druhá půle začala velkou šancí hostí, ale brankář Wolf zakončení z bezprostřední vzdálenosti chytil, pak domácí čelili už několikátému autovému vhazování Moutelíka, které připomínalo spíše roh a nebezpečně propadlý balon sebral až na druhé tyči slávistický gólman. Klid na domácí kopačky přišel v 62.min., když se vpravo prosadil rychlý Vranovský, poslal ostrý centr, který uklidil do poloodkryté brány Pauch

 

Domácí hráli dál s chutí, rychle od nohy a odměna přišla v 78.min., když zakombinovalo do vápna trio Slípka, Pauch, Boček a posledně jmenovaný zcela sám uklidil míč k tyči. V 85.min. přidal pojistku Nevosad, když si v pokutovém území zasekl balon a levačkou obstřelil vše, co mu stálo v cestě. Za minutu ale hosté korigovali Ketzerem po rychlé akci a zakončení zprava, za další dvě minuty nato měl vacovský soupeř velmi podobnou příležitost, kterou ale výborně zlikvidoval střídající brankář Hučík.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia České Budějovice
Karel Kladenský (trenér): Tentokrát můžeme být spokojení jak s výsledkem, tak s předvedenou hrou. Zbývají nám poslední tři zápasy podzimu a bylo by dobré v nich navázat na podobný týmový výkon. Po delší době se nám podařilo vstřelit více gólů, konečně jsme ukázali, že umíme i ofenzivní fotbal. Nej hráči: Mizera a Vranovský - oba krajní záložníci předvedli hodně nadstandardní výkon.




Sestavy


SK Slavia České Budějovice
G. Wolf [-] (85. M. Hučík [-] ) - J. Nevosad [-] , O. Wegenkittl [-] , P. Mizera [-] (73. D. Šťastný [-] ) , M. Boček [-] (83. K. Dvořáček [-] ) , J. Vranovský [-] (80. R. Holý [-] ) , O. Kindermann [-] , M. Slípka [-] , V. Bravenec [-] (56. F. Pauch [-] ) , P. Hasenöhrl [-] , T. Dvořák [-]

SK Vacov
P. Klas [-] - V. Zábranský [-] (85. K. Procházka [-] ) , F. Zitta [-] , M. Valta [-] , M. Moutelík [-] , F. Roučka [-] , V. Uhlíř [-] , J. Ketzer [-] , A. Mach [-] , J. Červenka [-] , L. Král [-] (73. D. Vítovec [-] )

ŽK: 35. J. Červenka .
Hráči zápasu: P. Mizera , J. Vranovský .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Náprava Miroslav - HAVLÍK Martin, NEDVĚD Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.