3:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 16:00

8.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chvalšiny doma poprvé vyhrály, porazily Sokol Olešnici


Branky


48. L. Fučík , 58. P. Hynšt , 80. J. Motz - 43. R. Brousek , 76. P. Fiala
0

 

Duel týmů ze spodku tabulky začal lépe tým Olešnice, který v poločase vedl. Vedení neudržel a tak odjížděl domů s prázdnou.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brouskova hlavička vykřesala naději

 

Na obou týmech bylo od začátku znát, že mají v nohách čtvrteční utkání. Hrálo se převážně ve středu hřiště, bez vážnějšího ohrožení branek. Až ve 20. minutě se do střely zpoza vápna opřel Postl, jeho přízemní ránu vyrazil hostující Krauskopf na rohový kop. Dále se hrálo bez větších příležitostí. Spíše nakopávaný bojovný fotbal, který moc krásy nepobral. Hosté zazlobili Brouskem, který pálil mimo. Ve 35. minutě rozehrával Kačírek přímý volný kop, místo střely zvolil přihrávku do strany na volného Husu, jehož střela či spíše centr mířila vedle Kothánkovi domácí svatyně. Ve 43. minutě byl Kačírek na polovině hřiště faulován, Husa nakopl balón do vápna, který propadl až k volnému Brouskovi, který střelou kolem Kothánka otevřel skóre – 0:1.

 

Tři branky domácích rozhodly o výsledku

 

Druhý poločas začal daleko jinak, než ten první. Hostující celek se ani nestihl rozkoukat a bylo vyrovnáno. Ve 48. minutě totiž Fučík střelou nestřelou překvapil gólmana Krauskopfa a vyrovnal na 1:1. O deset minut později bylo pro hosty ještě hůř. Po ztrátě na polovině hřiště našel kapitán Motz Fučíka, který sklepl balon pod sebe volnému Hynštovi, a rázem bylo otočeno na 2:1. Hosté to nevzdávali a zkoušeli hru vrátit na svou stranu. V 76. minutě zastavil Motz v dobré pozici unikajícího Horelicu, nutno podotknout, že rozhodčí za zákrok neudělil ani žlutou kartu. K trestnému kopu se postavil zkušený matador hostujících hráčů, Petr Fiala, a krásnou střelou vyrovnal na 2:2. Jakoby si všichni oddechli, že dělba bodů bude zasloužená, připomněl se domácí kapitán Motz. Po nedorozumění při rohovém kopu se balon odrazil právě k volnému Motzovi, který si v klidu zpracoval a do prázdné branky mohl míč klidně dožonglovat – 3:2. Opaření hosté se dostali do šance ještě jednou, kdy se za vápnem opřel do střely Kačírek, mířil však těsně vedle. Chvalšiny poprvé v novém ročníku potěšily fanoušky třemi získanými body, Olešnice naopak utrpěla třetí porážku 3:2 v řadě. V dalším kole zajíždí Chvalšiny na derby do Zlaté Koruny, Olešnice přivítá na domácí půdě nováčka z Klikova.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Olešnice
Ondřej Husa (hráč): Na obou týmech bylo znát, že máme v nohách čtvrteční zápasy. Nehrál se nějak oslnivý fotbal, to se asi dalo čekat. Dostaneme se do vedení, kdy dáme gól do šatny, v půli si k tomu něco řekneme, ale vylezeme na hřiště a rázem 2:1 prohráváme. Podaří se nám srovnat, ale zase dostaneme hloupý gól. Jsme v křeči, ze které se musíme rychle dostat a začít bodovat, jinak to nepůjde. Všichni nás chválí, že hrajeme dobře, to se sice hezky poslouchá, ale body to samo nepřinese. V neděli k nám zajíždí lídr z Klikova, takže potrénujeme, připravíme se a pokusíme se jim dobře rozjetou sezonu narušit.



Sestavy


TJ Sokol Chvalšiny
J. Kothánek [-] - M. Babinský [-] , P. Zwifelhofer [-] , J. Motz [-] , M. Kamenský [-] - J. Fic [-] (69. P. Cába [-] ) , L. Fučík [-] , M. Postl [-] , T. Nymsa [-] - P. Postl [-] , M. Anderle [-] (20. P. Hynšt [-] ) -

TJ Sokol Olešnice
M. Krauskopf [-] - B. Bahenský [-] , M. Buřič [-] , M. Lechner [-] , O. Husa [-] (64. P. Fiala [-] ) - T. Kačírek [-] , R. Horelica [-] , M. Koktavý [-] - R. Brousek [-] , M. Hanzal [-] - D. Chovanec [-] (46. L. Burda [-] )

ŽK: 62. P. Postl , 73. M. Babinský , 84. P. Cába , 91. L. Fučík - 48. B. Bahenský , 61. M. Koktavý .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOLLMANN Jaroslav - ROUS Zdeněk, GONDEK Štefan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.