2:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 17:00

4.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladé B pouze remizovalo se Zborovem


Branky


0

Zborov přijel na hřiště Mladého s nulou na kontě bodů v tabulce a jako jasný outsider. Jenže v prvním poločasu perfektně zvládl brejkové situace a nebyl daleko od první výhry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned v úvodu se ukázalo, že domácí budou ti, kdo se bude snažit hrát fotbal s míčem na noze, naopak Zborov bude spoléhat na rychlé brejky v podání Miroslava Pavla. A taky se tak stalo, i přes herní převahu domácích první skórovali hosté. Zemek na polovině hřiště chtěl přihrát Topičovi, jeho přihrávku však zachytila kaluž a míče se zmocnil Pavel. Prošel přes celou polovinu hřiště a předložil míč úplně volnému Pitrovi, který se nemýlil a poslal hosty do vedení – 0:1. Čtvrt hodiny před koncem hosté zvýšili už na rozdíl dvou branek. Schuster Miloš se snažil najít jednoho ze svých spoluhráčů na levé straně hřiště. Našel ale pouze kopačku obránce Zborova, který zavřel oči a napálil míč dopředu a naneštěstí pro domácí našel milimetrovým pasem Pavla, který běžel sám na brankáře Dvořáka – 0:2. Ještě do poločasu mohlo být minimálně sníženo, ale ve velké příležitosti selhal Andreas Kolář, který sám před brankářem mířil pouze do jeho rukavic.

V druhém poločase se hrálo prakticky na jednu branku a bylo pouze otázkou času, kdy se domácím podaří snížit. Stalo se tak v 58. minutě. Štěpán Masák svůj centr nasměroval přímo do branky Zborova – 1:2. Pro Štěpána Masáka se jednalo o první branku v kategorii mužů. Domácí stupňovali tlak, ale ne a ne dostat míč do branky ve velké příležitosti se hned dvakrát ocitl Souček. Nejprve ho po samostatné akci našel ve vápně Miloš Schuster, ale mládský veterán mířil pouze vedle. O pár minut stejná dvojice tentokrát z rohového kopu a Souček mířil nad. V podobné příležitosti jako Souček se o pár minut později ocitl Patrik Ira, ale jeho pokus zázračně vychytal hostující brankář. Když už se zdálo, že se domácí budou muset sklonit před svým soupeřem, vzal za to Tomáš Linhart, dostal se do vápna a vystřelil. Gólman soupeře míč pouze ztlumil, ale proklouzl mu za jeho záda, kde ho v pádu uklidil do prázdné branky navrátilec do mládské sestavy Filip Červený. Obě mužstva se tak rozešla smírně a rozdělila se po bodu. Spokojenější byli na konci utkání určitě Zborovští, což dokumentuje i hodnocení jejich trenéra. 



Ohlasy k zápasu


SK Mladé B
Miloš Schuster (hráč Mladého): Nepovedl se nám začátek, a i když jsme s nimi hráli na jednu bránu, nedokázali jsme dát gól. Druhou půli oni prakticky stáli v sedmi lidech na vápně a odkopávali to. Remíza je pro nás rozhodně ztrátou.

TJ Zborov
Jiří Blažek (trenér Zborova): Opět jsme po krásné fotbalové akci vstřelili první branku. Domácí asi drobet znervózněli a nedařilo se jim překonat naší dobře fungující obranu. My do poločasu přidali druhý gól. Poločas který Zborov ještě nezažil, tři šance dva góly všichni dělali co měli. Oba útočníci po jedné brance, výborně fungující obrana v čele s bezchybným gólmanem - super poločas. Druhý poločas domácí začali ofenzívněji a zatlačili nás na naší polovině. Po dvaceti minutách dobývání naší branky, nám zapadl nepovedený očekávaný centr do branky. Bohužel jsme nezopakovali produktivitu z prvního poločasu a ani jednu ze dvou šancí neproměnili. Trest přišel v podobě vyrovnání. Štěstí se k nám přiklonilo, když v 89. gólman reflexivním zákrokem zneškodnil tutovku. Chceme, myslím že to můžu napsat i za předsedu, poděkovat za předvedený výkon na pokraji vyčerpání a obětování se pro mančaft. Nebylo to o tom ten zkazil to a ten zas to, ale o tom že všichni makali jeden za druhého a snažili se podat co nejlepší výkon. To je to na čem by jsme měli stavět. Ještě jednou velký dík všem.



Sestavy


SK Mladé B
L. Dvořák [-] - Š. Masák [-] , J. Vokáč [-] , F. Červený [-] , P. Šimek [-] , F. Topič [-] , M. Pešek [-] , M. Schuster [-] , M. Zemek [-] , A. Kolář [-] , M. Drábek [-]

TJ Zborov
J. Bartyzal [-] - D. Svoboda [-] , P. Dvořák [-] , O. Proskočil [-] , R. Froulík [-] , P. Jiran [-] - M. Herman [-] , F. Leština [-] , S. Janouch [-] - M. Pavel [-] , V. Pitra [-] -

Počet diváků: 25. Rozhodčí: HORA Karel - HLAVÁČ Josef (N), TŮMA Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.