3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 17:00

2.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FC Lipno slaví druhé vítězství v Okresním přeboru


Branky


0

Lipno čekal poněkud těžší soupeř než v prvním kole, ale Lipenští ve druhé půli znovu zabrali a berou tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Víšek otevřel skóre, Beneda parádní ranou vyrovnal

Do zápasu vstoupilo lépe domácí Lipno, které si také vytvořilo první velkou brankovou příležitost. Do té se dostal hned v první minutě Jiří Krahulec, ale nezakončil ji podle svých představ.

 

Vzápětí se do hry dostaly také Malonty. Domácí Lipno začalo kazit přihrávky, díky čemuž se samo vystavilo tlaku. Z toho se vymanilo v sedmé minutě, kdy se podařilo skórovat Milanu Víškovi, který poslal Lipno do vedení 1:0.

 

O půl hodiny později přišlo vyrovnání. Výhodu standardní situace měly hostující Malonty, které ji také dokázaly využít. Martin Beneda ukázal, že takové situace zahrávat umí a krásnou střelou vyrovnal na poločasových 1:1.

Sládek rozhodl o vítězství Lipna

V poločasové přestávce proběhly taktické pokyny v obou šatnách. Lépe ale vstoupili do druhé půle domácí, kteří až do samotného závěru měli více ze hry.

 

Domácí na pár minut hostující celek zatlačili, z čehož pramenil rohový kop, který poslal domácí do vedení. V 77. minutě se totiž dostal k míči Pavel Sládek a pěknou střelou poslal Lipenské zpět do vedení – 2:1.

 

Malonty poté otevřely hru a vsadily vše na útok. Zaskočeni brankou však na domácího gólmana recept nenašly a samy inkasovaly. Dvě minuty před koncem utekl Miroslav Hamburg a svou druhou brankou v sezóně pojistil Lipnu tři body – 3:1.

 

 



Ohlasy k zápasu


FC Lipno nad Vltavou
Vlastimil Březina, kapitán FC Lipno: Do zápasu jsme vkročili aktivněji, kdy měl hned v první minutě obrovskou šanci Jirka Krahulec, ale bohužel nebyl úspěšný. Poté začali více hosté hrát, nám se nedařilo si úspěšně přihrávat, čímž jsme se dostávali sami pod tlak. O přestávce jsme si řekli, co musíme zlepšit, a to jsme splnili. Druhá půle byla více v naší režii, což jsme potvrdili z rohového kopu, kdy se krásně ve vápně prosadil Sládek a vedení bylo na naší straně. Soupeř více otevřel hru což přineslo gól číslo 3 v podaní našeho nejlepšího střelce Hamburga. Tři body zůstaly doma zaslouženě.




Sestavy


FC Lipno nad Vltavou
R. Krahulec [-] - J. Krahulec [-] , L. Fenc [-] , Z. Skípala [-] , K. Krauskopf [-] , L. Macák [-] , M. Víšek [-] , V. Březina [-] , T. Kordík [-] , M. Schober [-] , P. Sládek [-]

TJ Hraničář Malonty
J. Bílý [-] - D. Kubánek [-] , D. Svatoň [-] , R. Tomáš [-] , S. Gocala [-] , M. Městecký [-] , A. Olah [-] , V. Žalud [-] , J. Barták [-] , K. Beutl [-] , M. Beneda [-]

Hráči zápasu: R. Krahulec .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Adamovič Jiří - KRÁTKÝ Marcel (N), VÍŠEK Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.