3:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2017 13:00

4.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frymburk B bere bonusový bod po remíze s Malonty


Branky


0

Frymburští přivítali Malonty, kterým se moc v nove sezóně nedaří. Hosté brzy prohrávali, ale utkání dokázali zvrátit. O tři body přišli až v samotném závěru. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté nastoupili pouze v deseti mužích, přesto uhráli remízu

Ve Frymburku se odehrál zápas mezi sedmým a osmým v tabulce, a tak se očekával vyrovnaný zápas, hosté ale přijeli v deseti.

Do utkání lépe vstoupili domácí a již ve 2. minutě měli šanci z přímého kopu, kterou vyrazil v hostující brankář Bílý. Dvě minuty na to se ovšem domácí už radovali. Rillich dostal míč do běhu, předběhl obránce, obešel vybíhajícího Bílého a skóroval do prázdné branky – 1:0. Malonty chtěly ihned po rozehrávce překvapit Faturu chytajícího v brance domácích, který byl na vápně, ale pokus do branky nezamířil.

 

O pár minut později si Rillich mohl zopakovat akci, ale míč nezpracoval. V další šanci domácích byl Pavlík, ale dopadlo to stejně jeho v případě Rillicha.

 

Hosté se po patnácti minutách dostali také do pořádné šance, ta ale skončila na tyči branky domácích. Frymburk na to odpověděl několika střelami, ty příliš neohrozily branku hostí.

 

Ve 24. minutě se podařilo hostům vyrovnat. Centr z pravé strany Fatura vyrazil pouze ke Kravetsovi a ten měl už jednoduchý úkol – 1:1.

 

Hosté hrozili především z brejků. Po jednom z nich se dostal do hlavičky opět Kravets, ale pokus do branky nezamířil. Poté se do obrovské šance dostal Vágner, který šel sám na Bílého, jeho pokus ovšem v brance neskončil. Další šanci měl Tomka ml., který však centr od Račáka netrefil, tak jak by chtěl. V závěru poločasu svou střelou upozornil Juhaňák, ale Bílý si s ní poradil.

Hosté otočili díky Faltusovi, Pavlík však vystřelil domácím remízu

Do druhého poločasu vstoupil lépe opět Frymburk. První šanci měl po odvráceném rohu zpoza vápna Malina. Jeho střela, mířící do branky, ale trefila pouze jednoho z malontských obránců. Domácí drželi prvních 10 minut míč pouze na polovině hostujícího týmu, a tak přišlo hned několik dalších šancí, všechny bohužel pro Frymburk skončil mimo branku.

 

Do první šance ve druhém poločasu se ze strany hostů dostal hlavičkou Faltus, Faturovi, ale nenadělala velké problémy. Svoji další šanci nevyužil na druhé straně Malina, který opět pokusem z podobné pozice jako o pár chvil dříve těsně minul levou šibenici branky Bílého.

 

Poté přišel nepříjemný moment pro domácí. Špatnou přihrávku na vlastní polovině Malonty využily v rychlý útok a střelou k tyči se prosadil Faltus a poslal tak hosty do vedení 1:2.

 

Frymburk se dále trápil v koncovce. Krásný průnik Tichovského nedostal do branky Malina ani posléze Juhaňák, kterého výborným reflexivním zákrokem vychytal Bílý.

Postupem času na hřišti byla vidět nervozita. Tu se snažil svým provokováním využít především Faltus, který si v těchto chvílích měl co říci s Račákem a Malinou.

 

Dvacet minut před koncem se do příležitosti dostal Juhaňák, jeho pokus byl zablokován hráči hostů. Nepříjemným momentem zápasu pro hosty bylo odstoupení Kravetse z utkání z důvodu zranění. Malonty tedy dohrávaly s devíti hráči na hřišti.

 

Na domácích už byla vidět frustrace z neproměněných šancí a nezměnila to ani Malinova tvrdá střela z úhlu, které opět nechybělo moc, aby skončila v bráně. Trápení Frymburku ukončil až 9 minut před koncem Pavlík, a to, když jeho sražená střela skončila přeci jen v brance – 2:2. Pavlík také mohl utkání rozhodnout v samotném závěru totiž po krásném uvolnění nastřelil břevno hostující branky.

Frymburk podruhé za sebou na penalty lepší

Po devadesáti minutách tedy nebylo rozhodnu, a tak musely rozhodnout pokutové kopy. Po dvou neúspěšných pokusech hostů je lépe zvládly domácí a mohou tedy slavit druhou výhru na penalty v řadě.

 

 

Autorem reportu je František Malina, hráč domácích.



Ohlasy k zápasu


FC Šumava Frymburk B
František Malina, hráč FC Šumava Frymburk B: Tento zápas nás neskutečně trápila koncovka. Tolik spálených šancí jsem neviděl hodně dlouho. Malonty hrály od začátku v deseti a na hřišti to bylo znát. Vítězství na penalty je pro nás v tomto zápase ztráta jednoho bodu. Do příště bychom měli zlepšit nepřesné přihrávky, které by nás mohly mrzet stejně jako při druhém gólu Malont. Výborný výkon z hostující strany předvedl Bílý, který pochytal velkou část našich tutových šancí. Z naší strany byl nejvíce vidět Tomáš Pavlík. V pátek nás čeká těžký zápas v Kájově a rádi bychom jim po dlouhé době vzali nějaký bod na jejich půdě.




Sestavy


FC Šumava Frymburk B
F. Fatura [-] - M. Račák [-] , M. Pompe [-] , M. Glos [-] , D. Antl [-] , V. Tomka [-] , T. Pavlík [-] , B. Vágner [-] , P. Tichovský [-] , M. Juhaňák [-] , J. Rillich [-]

TJ Hraničář Malonty
J. Bílý [-] - M. Beneda [-] , A. Olah [-] , D. Svatoň [-] , M. Kravets [-] , T. Valiček [-] , S. Gocala [-] , T. Faltus [-] , R. Tomáš [-] , M. Goldfinger [-] , J. Barták [-]

Hráči zápasu: T. Pavlík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Janda Jaroslav - BERIT Jan (N), MĚRTL Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.