M. Víšek 32.
O. Kouba 74. (vl.)
2:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 14:30

11.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Dvořiště přezimuje na čele tabulky. Lipno bylo blízko bodům, ale Kouba strhl vítězství na stranu hostí


Branky


32. M. Víšek , 74. O. Kouba (vl.) - 16. L. Plosz , 85. S. Přívratský , 90. O. Kouba
0

LIPNO - Na Lipno přijel lídr soutěže z Dolního Dvořiště. Domácí mu byli vyrovnaným soupeřem a postarali se o pěkný zápas z obou stran. Hostující Kouba se stal hrdinou zápasu, když nejprve vlastním gólem poslal Lipno do vedení a poté v nastaveném čase, už za stavu 2:2, strhl vítězství na stranu Dolního Dvořiště.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Víšek vyrovnal po pěkné akci

Hosté byli favority a také začali utkání mnohem lépe, když několikrát provětral domácí obranu rychlonohý L. Plosz, který dostal důvěru od trenéra a hrál hned od začátku utkání. Pěknou střelu na Krahulce vyslal obránce Vančura, ale míč jen těsně minul prostor mezi třemi tyčemi. V šestnácté minutě už ale hosté skórovali. Krenauer krásně uvolnil Lukáše Plosze, který posunul míč kolem gólmana a otevřel skóre – 0:1. Utkání mělo velké tempo a hra se přelévala ze strany na stranu. Domácí Lipno mohlo vyrovnat z přímého kopu, který zahrával Víšek, ale toho vychytal hostující gólman Josefík. Ve dvaatřicáté minutě byl ale na střelce domácích krátký. Milan Víšek se nejprve prokličkoval skrz obránce a poté střelou na zadní tyč vyrovnal na poločasových 1:1, i když hosté mohli první půli vyhrát, ale Přívratský ve stoprocentní šanci netrefil balón.

Kouba se trefil do obou branek

I úvod druhé půle byl v režii hostujícího celku, ale bez gólového efektu. Lipenští hrozili zejména dlouhými nákopy, které nejsou pro ně až tak typické, jako třeba pro mužstvo z Přídolí. V 70. minutě se nechal zbytečně vyloučit domácí Petr Březina, který neudržel nervy a poslal Zemana pěstí k zemi. Čtyři minuty nato šli domácí do vedení, když si nešťastně vstřelil vlastní gól hostující hráč Ondřej Kouba2:1. Dolní Dvořiště pak vrhlo všechny síly do útoku a odměnou za snažení byl vyrovnávací gól z pětaosmdesáté minuty, kdy se po centru trefil nejlepší střelec soutěže Stanislav Přívratský 2:2. Hosté ale chtěli vyhrát a přezimovat na první příčce, a tak se stále snažili útočit. Snahu zvrátit zápas ve svůj prospěch přetavili hosté v nastaveném čase, kdy Vančurův roh odhlavičkoval domácí stoper pouze k nohám Ondřeje Kouby, který přesnou střelou z dvaceti metrů strhl vítězství na stranu Dolního Dvořiště – 2:3.



Ohlasy k zápasu


FC Lipno nad Vltavou
Vlastimil Březina, kapitán FC Lipno: S Dolním Dvořištěm hrajeme vždy vyrovnané utkání. Nejinak tomu bylo i tentokrát,když jsme se soupeřem drželi krok, i když nás dost tlačili. Když jsme šli do deseti, utkání začalo být spíše jednostranné, hlavně po vlastním gólu,který si soupeř vstřelil. Pak už neměli vůbec co ztratit a dali do útoku vše co měli a vyplatilo se. Naše kluky bych rád pochválil za bojovku, kterou předvedli. I velmi oslabení a bez trenéra jsme první tým tabulky hodně potrápili

FK Dolní Dvořiště
Štefan Bršťák, trenér FK Dolní Dvořiště: My jsme zakončili podzim nádherně i když infarktově. Už se nad námi stahovala mračna, ale klucí nic nevzdali a makali do konce. Za to je musím pochválit. Zápas se musel líbit všem, protože domácí tomu dali taky určitou kvalitu. Jsem opravdu rád, že jsme to zvládli a přezimujeme na čele. Teď zasloužený volno a pak hurá příprava. Jaro bude hodně těžké.



Sestavy


FC Lipno nad Vltavou
R. Krahulec [-] - F. Dočkal [-] , J. Krahulec [-] , P. Csavoj [-] , L. Fenc [-] , Z. Skípala [-] , M. Víšek [-] , V. Březina [-] , T. Kordík [-] , E. Pač [-] , P. Sládek [-]

FK Dolní Dvořiště
P. Josefík [-] - S. Přívratský [-] , V. Kotlár [-] , M. Marek [-] , J. Krenauer [-] , P. Varhol [-] , L. Plosz [-] , O. Kouba [-] , T. Zeman [-] , J. Kubík [-] , M. Vančura [-]

ŽK: 54. M. Vančura , 56. J. Kubík . ČK: 70. P. Březina .
Hráči zápasu: M. Vančura , L. Plosz .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: BRT Martin - MACÁK Lukáš (N), FAFL Jindřich (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.