J. Kubík 63. (p.)
1:2p.
(0:0)
70. L. Kuzma
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 17:00

14.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pohraniční derby skončilo smírně, bonusový bod pro Malonty


Branky


63. J. Kubík (p.) - 70. L. Kuzma
15

Díky rekonstrukci hřiště v Dolním Dvořišti se tradiční pohraniční derby hrálo v Malontech, i když jako domácí celek bylo v zápise Dolní Dvořiště. Vyrovnaná partie obou soupeřů došla až do penalt.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

Už v prvních minutách utkání bylo vidět, že se bude hrát vyrovnaný zápas s pevnými obranami. O něco aktivněji ale přeci jen začaly Malonty. V 7. minutě si na půli zpracoval Sycha, potáhl balón středem hřiště a následně vypálil z dvaceti metrů a domácí gólman Josefík musel vytáhnout míč na roh. Další zákrok si Josefík připsal v desáté minutě, když Beneda poslal míč do vápna, ten tečoval hlavou Kravets a Josefík musel opět reagovat. Minutu nato si malontská obrana nerozuměla se svým brankářem, čehož využil domácí hráč, ale ukvapeně pálil nad branku Malont. Ve 25. minutě měli šanci opět hosté, když L. Pulec zatáhl míč do vápna a nabíhající Faltus hlavičkoval, avšak nad. Faltus byl i u další šance Malont, když přiťukával míč Sychovi, který pálil z hranice šestnáctky, ale rovněž přestřelil. Z první půle to bylo vše, a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu 0:0.

Branky začaly padat až ve druhé půli

Druhý poločas začal opět vyrovnaně, ale po hodině hry už se početná divácká návštěva radovala z branky. Malontský Gocala zbytečně fauloval ve vápně Kotlára a nařízený pokutový kop proměnil domácí kapitán Jakub Kubík – 1:0. Tři minuty nato mohlo být pro Malonty ještě hůř, když na pravé straně podběhl míč Kéry a dolnodvorský útočník se hnal na bránu Bílého. Když byl ve vápně vystřelil a jeho střelu zastavila až tyč. Hosté měli štěstí, protože míč po odrazu od tyče poskakoval po brankové čáře.

 

První větší šanci ve druhé půli si Malonty vytvořily v 67. minutě, kdy pálil těsně nad bránu M. Kravets. O tři minuty později už se ale hosté radovali. Centr z pravé strany si na zadní tyči našel Ladislav Kuzma a vyrovnal na 1:1.

 

V dalších minutách pak byli lepší hosté, kteří měli několik šancí na strhnutí vedení na svou stranu, ale ani Faltus, ani Sycha bránu netrefili. Sycha byl v samotném závěru ještě v jedné velké šanci, to když pálil z otočky po sražené střele Benedy, ale trefil pouze tyč Josefíkovy branky. Utkání tak skončilo nerozhodně a šlo se na penalty.

Bílý kryl dva pokusy domácích, a tak si Malonty připsaly bonusový bod

Penalty vyšly lépe Malontům, které díky dvěma zákrokům brankáře Bílého vyhrály 1:3, a tak si připsaly bonusový bod.

 

 

TJ Hraničář Malonty

Ohlas Matouše Kouby:

Do zápasu nastupovalo Dolní Dvořiště v roli favorita, i když se hrálo v Malontech, ale od úvodního hvizdu si myslím, že hra byla vyrovnaná. I přes veliké horko se hrálo dost v tempu a řekl bych, že se na to dalo koukat. Po zápase přišel Štefan (trenér Dolního Dvořiště), že jsme vyhráli zaslouženě, já myslím, že zasloužená byla remíza, penalty uz jsou pak o štěstí, ale vyzdvihnout Skálu (Bílý) musím, v 52 letech chytit dvě penalty, to klobouček.

 



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Dvořiště
Stanislav Přívratský, hráč: Zápas s Malonty jsme věděli, že bude těžký, derby takový jsou..., Ale těžký jsme si to udělali hlavně sami, když jsme vůbec nehráli to, co trenér chtěl, to, co jinak hrajeme...Přišli jsme o dva body a je třeba si ze zápasu něco vzít a dokonce sezóny nedopustit žádné zaváhání...Jinak bych chtěl vyzdvihnout Tadeáše Zemana, který si zase odehrál svoje a Ondru Koubu, který podal taky super výkon..

TJ Hraničář Malonty
Stanislav Hubený, vedoucí mužstva: Remíza byla určitě spravedlivá, oba týmy měly několik šancí na vstřelení gólu a hra v poli byla vyrovnaná. Penalty už jsou loterie, ale my jsme věřili našemu gólmanovi a ten nás nezklamal.



Sestavy


FK Dolní Dvořiště
P. Josefík [-] - J. Kubík [-] , L. Plosz [-] , M. Vančura [-] , V. Kotlár [-] , J. Krenauer [-] , M. Hajdák [-] , P. Hošek [-] , O. Kouba [-] , T. Zeman [-] , S. Přívratský [-]

TJ Hraničář Malonty
J. Bílý [-] - M. Sycha [-] , L. Pulec [-] , M. Beneda [-] , M. Kouba [-] , T. Faltus [-] , J. Barták [-] , M. Kravets [-] , V. Žalud [-] , J. Doubrava [-] , K. Beutl [-]

ŽK: 13. L. Plosz - 52. S. Gocala , 78. M. Kouba , 85. V. Žalud .
Hráči zápasu: O. Kouba - T. Faltus , M. Sycha , M. Kouba .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Reitinger Jiří - BANDÍK Matěj (N), OLAH Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Pokud se Malonty sejdou jako proti nám, věřím, že domácí potrápí.

Tip: výhra domácích