4:2
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2017 17:00

3.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Suchdol zabral a konečně poprvé vyhrál


Branky


7. D. Čáp , 16. D. Trmal , 30. T. Kamiš , 73. D. Čáp - 34. P. Zejda , 54. P. Zejda
0

Rezerva Suchdola nad Lužnicí přivítala na svém hřišti Staré Hobzí. Domácí měli jasný cíl, konečně vyhrát a udělat konečně radost domácímu publiku. Hosté chtěli navázat na minulý týden, když doma porazili Peč a odvézt alespoň bod. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po poločase spokojenější

Úvod zápasu patřil domácímu Davidu Čápovi. V 7. minutě utekl po křídle několika soupeřům a v situaci jeden na jednoho proti golmanovi Vlasákovi vsítil první branku. O chvíli později vyhrál u velkého vápna souboj domácí Kamiš a balonem po zemi našel Daniela Trmala, který svou razantní střelou zařídil v 16. minutě vedení Suchdola 2:0. Hosté měli několik slibných šancí, avšak jejich střely šly mimo nebo byly zlikvidovány suchdolským brankařem Kanděrou. Ve 30. minutě se gólově prosadil Tomáš Kamiš a bylo to 3:0 pro Suchdol. Odpověď Hobzí na sebe nenechala dlouho čekat. Čtyři minuty na to, po centru do vápna, uklidil míč do branky Pavel Zejda a snížil náskok Suchdola na 3:1. Ke konci prvního poločasu šel sám na bránu opět Kamiš, ale ani s dobíhajícím Krejčím se Suchdolu nepodařilo svůj náskok opět zvýšit a tak bylo skóre po prvním poločase 3:1.

Domácí se o výhru připravit nenechali

Druhý poločas se stal napínavějším po 54. minutě, kdy se opět trefil Pavel Zejda z Hobzí a snížil skóre na 3:2. O pojištění výhry se postaral David Čáp svou druhou brankou v zápase, kdy překonal golmana Hobzí hlavičkou - 4:2. V 73. minutě měl Suchdol dvoubrankový náskok a ten se již Hobzí nepodařilo překonat. Z výhry se tedy radovali domácí fotbalisté a zaznamenali první výhru v soutěži.



Ohlasy k zápasu


Sokol Suchdol nad Lužnicí B
Marek Čáp (hráč): Do zápasu jsme vešli s respektem. Věděli jsme, že nutně potřebujeme vyhrát, ale také že to nebude proti Hobzí dvakrát jednoduché. Nakonec jsme díky výkonu a trochou štěstí odešli se vztyčenou hlavou a velmi důležitými třemi body.




Sestavy


Sokol Suchdol nad Lužnicí B
V. Kanděra [-] - D. Čáp [-] (77. T. Potěšil [-] ) , M. Čáp [-] , T. Kamiš [-] (46. J. Brabec [-] ) , F. Rácik [-] , M. Prášil [-] , D. Trmal [-] , L. Kuchyňka [-] (58. K. Trmal [-] ) , M. Matějček [-] , P. Krejčí [-] (88. L. Chládek [-] ) , P. Gladics [-]

TJ Dyje Staré Hobzí
L. Vlasák [-] - R. Přikryl [-] (76. T. Seidl [-] ) , P. Zejda [-] , M. Bican [-] , H. Bican [-] - D. Malášek [-] , A. Veverka [-] , M. Distel [-] , P. Distl [-] - B. Brůžek [-] , F. Štibich [-] (71. Z. Trávníček [-] )

ŽK: 42. H. Bican , 84. P. Zejda .
Hráči zápasu: V. Kanděra , D. Čáp .
Počet diváků: 42. Rozhodčí: BOČEK Petr - FILO Zdeněk, ŠŤASTNÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.