L. Slavík 78. (p.)
1:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2017 15:30

3.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Studená je po třech kolech stoprocentní


Branky


78. L. Slavík (p.) - 18. D. Adamec , 29. L. Dvořák , 42. L. Dvořák
0

Halámky přivítaly na svém hřišti asi největšího aspiranta na postup do krajské soutěže a tento horký favorit své ambice potvrdil. Domácí tak dále čekají na první body, když mají za sebou dva největší favority soutěže, jejich těžký los na začátku soutěže však pokračuje hned příštím kolem dalším derby v Suchdole.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase bylo rozhodnuto

Od začátku zápasu se hrál rychlý oboustranný fotbal s velkým nasazením, kterým přispívala obě mužstva. Domácí rozhodně nechtěli nechat nic zadarmo asi největšímu favoritu soutěže. První větší šanci si vytvořila hostující Studená v 18. minutě, když domácí golman Záviš špatně vyhodnotil situaci, předčasně vyběhl, ale hostující útočník ještě neskóroval. Prakticky hned v téže minutě však udeřilo, když Studená zahrávala trestný kop na který si do malého vápna naběhl David Adamec a na dlouhou nohu nejprve trefil břevno a z dorážky již se nemýlil - 0:1. O minutu později podnikli hosté další smrtící výpad a tentokrát již Libor Dvořák trefil do prázdné, když obešel golmana Záviše - 0:2. Pro domácí, kteří do té doby drželi krok a hra se přelévala to byla doslova "studená" sprcha. Ve 25. minutě se snažil o odpověď Ladislav Slavík, ale netrefil dobře balon. Tentýž hráč v 37. minutě nezvykle z pravé strany prudce vystřelil, ale golman hostí byl připraven. Přišla 41. minuta a z chyby domácí obrany zahrozil opět agilní Dvořák, ale branku nevsítil. To však rychle napravil a ve 42. minutě při dalších chybách domácí obrany zvýšil již na 3:0 pro hosty.To byl krutý poločas pro domácí, kteří sice herně nepropadali, ale na kompaktní a precizní hru hostí nenacházeli recept.

Hosté povolili, ale drama nepřipustili

Druhé dějství začali přeci jen domácí o poznání lépe, trochu promíchali sestavu se snahou o korigování výsledku a byli daleko nebezpečnější a o něco málo lepším týmem. Studená si sice hlídala zkušeně výsledek, ale její nepozornosti mohli domácí využít. To by ovšem museli lépe naložit s nabídnutými šancemi. První velkou výborně připravil střídající R. Herzog a v 65. minutě vybídl ke skorování R. Adensama, kterého našel volného ve vápně. Ten však unáhlenou ranou vůbec netrefil bránu. O deset minut později tentokrát pro R. Herzoga identickou šanci vypracoval L. Slavík. R. Herzog si však pro změnu ukopl míč a připravil se o možnost snížit. Za aktivní hru ve druhém poločase si přeci jen domácí zasloužili skorovat, když unikající Ladislav Slavík byl faulován v pokutovém území a sám penaltu v 78. minutě proměnil - 1:3. Pak ještě mohla skorovat i Studená, která nejprve rozdílovým hráčem Šimánkem, který nezištně vyslal svého spoluhráče do šance, neproměnila brejkovou situaci.V 80. minutš a poté znovu v 88. minutě, když ve středu hřiště ztratil balon J. Herzog. Unikající Dvořák tvrdě vypálil, hattrick však nezkompletoval. Záviš byl připraven, jeho tvrdou ránu eliminoval a z dorážky již hosté minuli. To bylo vše co se událo. Halámky tentokrát narazily na velmi dobře připraveného soupeře, který je žhavým kandidátem na postup do I. B třídy a toto také plně potvrdil. Domácí nyní zajíždějí na další derby do Suchdola, kde je opět nečeká nic lehkého.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Halámky/Hranice
Jiří Samec (vedoucí mužstva): Každá porážka samozřejmě mrzí, dnes jsme však narazily na velmi kompaktní celek Studené, který byl vyrovnaný ve všech svých řadách a po zásluze u nás zvítězil. Máme velmi těžký los na začátek soutěže, když máme za sebou asi dva největší aspiranty na postup do krajské soutěže. Pro mne osobně je nejžhavější kandidát právě Studená, která má ve svém středu rozdílového Šimánka a opět ve formě hrajícího snajpra Dvořáka. My jsme se snažili držet krok a snad jsme přispěli rychlou hrou k dobrému fotbalu. Na využití šancí a důrazu nás však hosté přehráli a zcela zaslouženě vyhráli. Studená na rozdíl od nás dokázala perfektně využít našich chyb v obraně. Opět skvěle utkání zvládl sudí Kříž ml. a nedopustil žádné komplikace. Nás nyní čeká další náročné utkání v Suchdole v místním derby, které je pro nás svou podstatou důležitější.

FK Studená
Petr Adamec (trenér): Dnešní výkon se již dost blížil mé představě jak chceme hrát. Od začátku jsme domácí kombinačně po zemi přehrávali, byli jsem organizovaní a ze hřiště bylo cítit, že víme co chceme hrát. Domácí pouze nakopávali na rychlé útočníky, s čímž jsme neměli problém. V druhém poločase jsme sice záměrně trochu polevili, ale i tak jsme 4x postupovali sami na bránu. Z těchto situací musíme dávat góly. Jinak jsem dnes spokojen, domácí byli v plné sestavě a na domácím hřišti budou nepříjemným soupeřem pro každého. Nejlepší hráč: Dnes jednoznačně Pepa Šimánek, byl jasně nejlepší na place, výborný výkon, jsem rád, že se dostává zpět do formy. Rád bych ještě jmenoval za dobrý výkon Mitase, Peleje a Popelínského.



Sestavy


TJ Sokol Halámky/Hranice
D. Záviš [-] - R. Duda [-] (46. R. Herzog [-] ) , K. Juráň [-] (51. R. Adensam [-] ) , J. Macho [-] , P. Kollmann [-] , K. Decker [-] - J. Herzog [-] , M. Slavík [-] (78. M. Svoboda [-] ) , P. Novák [-] - L. Slavík [-] , T. Trsek [-] (62. A. Havel [-] )

FK Studená
O. Kadlec [-] - M. Bartoň [-] , T. Přibyl [-] , D. Adamec [-] , R. Popelínský [-] - J. Šimánek [-] , M. Pelej [-] , J. Šára [-] (80. K. Reidl [-] ) , P. Maška [-] (78. P. Šimek [-] ) - L. Dvořák [-] , K. Mitas [-] (75. L. Danyi [-] ) -

ŽK: 65. P. Kollmann , 70. K. Decker - 18. L. Dvořák , 57. R. Popelínský , 57. P. Maška , 72. M. Pelej .
Hráči zápasu: K. Juráň - J. Šimánek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kříž Karel ml. - KOŘÍNEK Luboš, KOUDELKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.