0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 16:30

4.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ladislav Slavík řídil výhru Halámek


Branky


0

V místním derby se očekávalo vyrovnané bojovné utkání a také se tak v úvodu projevovalo, ale nakonec se zaslouženě z vítězství radovali hosté ze společného týmu Halámek/Hranic, kteří ještě další minimálně dvě vyložené šance zahodili. Připisují tak do tabulky první body z důležitého zápasu.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas rozhodla jediná branka

Po oboustranném oťukávání zahrozili vážněji poprvé hosté, když si v 6. minutě míč k trestnému kopu připravil L. Slavík a orazítkoval břevno. Poté se osmělili i domácí, ale jejich lehká střela ve 12. minutě nevedla k úspěchu. Další dvě minuty patřily Halámkám, v 14. minutě střílel nad Novák a o minutu později kryl tvrdou střelu Dudy domácí gólman. Pro změnu ve 21. minutě zahrozil Suchdol, ale domácí hráč v poslední fázi minul branku hostí a zase ve 22. minutě kontrovali hosté díky agilnímu Novákovi. Ten dotáhl balón až na malé vápno, jeho akci však chybělo lepší zakončení. Po těchto vyrovnaných momentech přišla první vyložená šance z kopaček hostí. Běžela 43. minuta a domácímu stoperovi vypíchl balón hostující záložník Macho a uháněl z poloviny hřiště sám na bránu a vedle něho ještě sprintující Slavík. Macho vzal vše na sebe, ale špatně vyhodnotil situaci a neprosadil se proti domácímu gólmanovi. Tuto 100% šanci ještě hosté nevyužili. To se změnilo na konci prvního poločasu, když v jeho závěru ve 45. minutě unikl po pravé straně Řežáb, předložil před bránu, kde našel Ladislava Slavíka a bylo 0:1. Tento gól do šatny domácí trochu zabrzdil.

Halámky si připsaly první výhru v soutěži

Do druhého dějství vstoupili opět lépe Halámky a po dalším úniku Řežába mohlo být húř pro domácí. Řežáb však situaci trochu sobecky vyřešil slabou střelou, která mu nesedla místo aby přihrál zcela volnému L. Slavíkovi. Ve 48. minutě mohlo být srovnáno, poté co se prodral do vápna nejlepší hráč Suchdola Gorný, ale z jasné šance minul branku. Hned v 50. minutě unikal z brejku L. Slavík, byl stažen k zemi, ale píšťalka sudího zůstala němá. Útočník hostí by již postupoval sám. V 57. minutě opět Gorný vybídl ke srovnání stavu svého spoluhráče, ale Záviš v brance hostů byl pozorný a vyrazil na roh. V zápase tedy bylo na co koukat a snaha o vyrovnání domácích gradovala mezi 60-80. minutou kdy si vytvořili drobnou územní převahu, ovšem bez vyložené šance. V 81. minutě po spolupráci L. Slavíka s Machem dobře zakončoval druhý jmenovaný, brankář domácích vyrážel na roh. Suchdol pak vrhl všechny síly do útoku a toho mohl využít Řežáb, když pelášil nehlídán sám na branku. S příležitostí zle naložil a v 91. minutě ještě zápas definitivně nerozhodl. To však napravil v 94. minutě po avizovanéh o 4 minutovém nastavení L. Slavík. Domácí zahrávali roh, na který přišel na pomoc i gólman. Hosté se ubránili, dlouhou přihrávkou našli Ladislava Slavíka a ten již po úniku ze své poloviny uklízel do prázdné 0:2. Hosté si tak nakonec za bojovný výkon všech řad odvážejí zasloužené první 3 body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


Sokol Suchdol nad Lužnicí B
Martin Matějček (hráč): Ačkoli jsme byli fotbalovější, nedokázali jsme zakončit a měli jen jednu vyloženou šanci.

TJ Sokol Halámky/Hranice
Jiří Samec (vedoucí mužstva): K dalšímu derby jsme odjížděli bez 3 hráčů z každého postu základu včetně M. Slavíka a na střídačce jsme měli pouze mladíčka Havla a pak mě, když ostatní možní co byli v zápise by nastupovali s velkým sebezapřením a nechtěli jsme riskovat jejich zhoršení stavu. O to víc mne těší předvedená bojovná hra v důležitém derby a první cenný bodový zisk. V počátku byla hra vyrovnaná a drobné šance se přelévali ze strany na stranu. Ty vyložené jsme si však vytvořili my, ale nedokázali je proměnit. Ve druhém poločase snaha Suchdola vyrovnat gradovala, dokázali jsme se ubránit a poté rozhodnout. Dnes chci pochválit všechny za případnou bojovnost a vyzdvihnout neúnavného bojovníka Nováka a střelce L. Slavíka. Takto by kolektivní výkon měl vypadat. Nyní nás čeká doma zápas se Starým Hobzím a rádi bychom potvrdili první získané body.



Sestavy


Sokol Suchdol nad Lužnicí B
V. Kanděra [-] - P. Dlužanský [-] , R. Gorný [-] , M. Prášil [-] (68. M. Havelka [-] ) , P. Gladics [-] , J. Heřman [-] (46. J. Brabec [-] ) , T. Potěšil [-] (61. J. Zeman [-] ) , L. Kuchyňka [-] , M. Matějček [-] , P. Krejčí [-] , T. Záruba [-]

TJ Sokol Halámky/Hranice
D. Záviš [-] - R. Duda [-] , J. Macho [-] , P. Kollmann [-] , K. Decker [-] - J. Herzog [-] , P. Novák [-] - M. Řežáb [-] , L. Slavík [-] , T. Trsek [-] , M. Svoboda [-] (65. A. Havel [-] ) -

ŽK: 86. J. Brabec - 41. T. Trsek , 78. K. Decker , 85. J. Macho , 90. P. Novák .
Hráči zápasu: R. Gorný - P. Novák , L. Slavík .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: CIGÁŇ Roman - KORANDA Zdeněk, ROUS Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.