2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 16:30

4.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Hlína konečně získala tři body


Branky


0

V sobotu 16.9. Stará Hlína přivítala ve svém druhém domácím zápase sezóny na jejich trávníku družstvo z Kunžaku. Zápas byl pro ně velice důležitý, jelikož do té doby nedokázali naplno bodovat a navíc chtěli odčinit špatný výkon z minulého kola ve Stráži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí počkali na gól až ke konci poločasu

Zápas začal poměrně v dobrém tempu, ale hra se odehrávala převážně mezi vápny. Na výraznější šanci se čekalo až do 32. minuty, kdy pohotovou bombu M. Šauera z 15-ti metrů bravůrně vyrazil hostující brankář Janák na roh. Ve 38. minutě, kdy Stará Hlína měla malinko více ze hry, se domácí publikum radovalo poprvé. Radek Chmátal si navedl balón na střed hřiště a krásnou střelou z 35-ti metrů překvapil kunžackého brankáře - 1:0. Stará Hlína byla nadále nebezpečnějším týmem a svou snahu mohla korunovat ve 45. minutě, ale rychlý kontr nedokázali domácí přetavit v další branku. Jelikož hostující celek žádnou výraznější šanci v prvním poločase neměl, šli domácí do kabiny se zaslouženým vedením 1:0.

Stará Hlína bere konečně tři body

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté a domácí Stará Hlína si koledovala o vyrovnání. Kunžak však v 60. minutě svou největší šanci zahodil, když z 10-ti metrů zcela volný hostující hráč branku minul. Tato gólovka domácí hráče probrala a opět začali hrát. V 63. minutě po rychlém brejku běžel sám na branku V. Hadač, jehož lob přes brankáře skončil ke smůle domácích na tyči. Odražený míč následně dorážel Chmátal, ale hostující obránce dokázal míč na brankové čáře zblokovat. V 72. minutě se už domácí radovali podruhé. Na konci pěkné akce byl Miroslav Pfeifer, který běžel sám na branku, udělal kličku brankáři a do prázdné branky zvýšil na 2:0. Hosté se dostávali do územního tlaku a snažili se s nepříznivým výsledkem něco udělat, ale jejich snaha končila na precizní obraně domácích. V 89. minutě mohl navýšit skóre J. Mašek, ale z nadějné pozice branku přestřelil. Domácí už si výsledek pohlídali a připsali si tak pro ně velmi důležité body.

AUTOR: Jan Hrubý



Ohlasy k zápasu


FK Stará Hlína
Jan Hrubý: V sobotu jsme odehráli dobré utkání proti silnému soupeři. Narozdíl od minulého kola hráči bojovali a hráli jako tým. Mančaft si začína pomalinku po několika změnách v letním období sedat. Doufáme, že nás tato výhra nakopne a budeme hrát podle našich představ.




Sestavy


FK Stará Hlína
P. Rychlý [-] - J. Šimkovský [-] (56. M. Pfeifer [-] ) , R. Jičínský [-] (88. V. Marek [-] ) , M. Šauer [-] , P. Makovička [-] , D. Novák [-] - J. Mašek [-] , R. Chmátal [-] , V. Hadač [-] (83. M. Švanda [-] ) , P. Šauer [-] (61. M. Vonka [-] ) - S. Kadlec [-] -

TJ Kunžak
P. Janák [-] - K. Vopravil [-] (78. F. Kopřiva [-] ) , J. Süssenbeck [-] (46. P. Rokyta [-] ) , Š. Peterka [-] , L. Janák [-] (16. F. Koranda [-] ) , O. Hudziec [-] , J. Eichler [-] , K. Loukota [-] , Y. Sulimenko [-] , P. Ferdan [-] , J. Brunner [-]

ŽK: 82. J. Mašek , 84. M. Šauer , 90. P. Makovička - 55. Y. Sulimenko , 80. F. Koranda , 90. J. Eichler .
Hráči zápasu: R. Chmátal , M. Šauer .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Jiří - CHMÁTAL Radek (N), FERDAN Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.