2:1
(0:1)
43. V. Mol
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:30

8.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Hlína doma urvala tři body s Číměří a je druhá


Branky


76. P. Rychlý , 84. P. Hadač - 43. V. Mol
0

Domácí mužstvo Staré Hlíny přivítalo rezervu Bystřice. Duel týmů z předních příček tabulky nabídl dramatickou podívanou. Nakonec se radovali domácí a dostali se na druhou příčku za vedoucí Studenou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté zmrazili domácí tým

Ve Staré Hlíně v souboji o druhé místo se očekával na poměry okresního přeboru pohledný fotbal s nasazením, ale opak byl pravdou. Hrál se nepohledný fotbal spíše připomínající pouťový mač. Hra byla v prvním poločase vyrovnaná, nicméně domácí byli nebezpečnějším týmem. Hned ve 3. minutě utkání mohl dostat Starou Hlínu do vedení Vl. Hadač, ale střelou z 10-ti metrů nedokázal propálit hostujícího brankáře. V 8. minutě se vytáhl bystřický brankář Furdanič proti ráně Rychlýho. Ve 22. minutě dali o sobě vědět i hosté, ale Chalupský včasným vyběhnutím jejich šanci zmařil. Ve 33. minutě opět zahrozili domácí, ale střelu Chmátala vyrazil brankář na roh. Ve 39. minutě minul domácí Chmátal hlavou ze dvou metrů hostující branku. Ve 41. minutě přišel pro domácí trest. Po zmatcích ve starohlínské šestnáctce se zmocnil za cenu přehlédnutého faulu hostující Václav Mol míče a propálil bezmocného Chalupskýho - 0:1. Ve 45. minutě se dostávala Bystřice do slibné pozice, ale Chalupský opět včasným vyběhnutím domácí zachránil. A tak byl po prvním poločase na tom o něco lépe hostující celek.

Stará Hlína dokázala nepříznivý výsledek zvrátit

Ve druhém dějiství se odehrával na hřišti podobný fotbal jako v poločase prvním s vyjímkou toho, že do něho vlétli hosté lépe a musel se opět vyznamenat domácí brankář Chalupský. Postupem času měla trochu více ze hry domácí Stará Hlína a tlačila se více před branku než hosté. V 70. minutě Vonka těsně minul z přímého kopu bystřickou branku. V 72. minutě se dostal do slibné šance Chmátal, ale hlavou minul. V 76. minutě zatáhl míč do šestnáctky domácí M. Pfeifer, předal ho Chmátalovi, který byl faulován a rozhodčí ukázal zcela jasně na penaltový puntík. K míči se překvapivě postavil Pavel Rychlý a svůj moment slávy dokázal využít – 1:1. V 82. minutě zahrozili hosté, ale nedokázali překonat připraveného Chalupskýho. V 84. minutě přišel rozhodující moment utkání. Za hranicí velkého vápna byl faulován M. Pfeifer, k míči se postavil domácí stoper Petr Hadač a technickou střelou k tyči rozhodl o vítězství domácích. Do konce utkání si už Stará Hlína vedení pohlídala a dokráčela tak k dalšímu vítězství.

Autor: Jan Hrubý



Ohlasy k zápasu


FK Stará Hlína
Jan Hrubý: V sobotu se odehrávalo ve Staré Hlíně poměrně vyrovnané utkáni, které se pro nás nevyvíjelo dobře. Nakonec hráči dokázali zabojovat a přetavit vítězství na naši stranu. Velké pozitivum bylo, ze i bez 4 hráčů jsme dokázali souboj o druhé místo zvládnout a připsat si 6. vítězství v řade.




Sestavy


FK Stará Hlína
J. Chalupský [-] - P. Makovička [-] , P. Hadač [-] , M. Šauer [-] , R. Jičínský [-] - P. Šauer [-] (65. M. Pfeifer [-] ) , M. Vonka [-] , V. Hadač [-] (46. V. Marek [-] ) , R. Chmátal [-] - J. Šimkovský [-] , P. Rychlý [-] (80. M. Švanda [-] )

Číměř
P. Furdanič [-] - M. Veith [-] , J. Kalvas [-] (55. J. Kaiseršot [-] ) , V. Mol [-] , M. Feytl [-] , J. Strejček [-] , J. Drábik [-] (60. J. Záhorka [-] ) , Z. Březina [-] , J. Zach [-] , P. Nižník [-] , V. Hašek [-]

ŽK: 43. P. Hadač , 52. M. Šauer , 89. V. Marek - 52. J. Kalvas , 85. Z. Březina , 87. V. Mol , 89. M. Veith .
Hráči zápasu: J. Chalupský , M. Vonka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠVEC Bohumil - ERNST Martin, KOUDELKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.