Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2017 13:30

12.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelku v Suchdole vyhrál Strmilov


0

Suchdol přivítal před domácím publikem Strmilov. Oběma mužstvům se v poslední době výsledkově nedaří a tak se dal očekávat vyrovnaný souboj. V přestřelce byli nakonec hosté šťastnějším týmem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vyhráli první poločas

Do Suchdola nad Lužnicí strmilovští odjížděli pouze s jedenácti hráči a doufali, že si odvezou alespoň bod. Utkání se odehrálo na suchdolském druhém hřišti za chladného sychravého počasí. Utkání začalo ve svižném tempu, kde byl aktivnější domácí celek, který svoji aktivitu korunoval vedoucím gólem. Do vedení poslal domácí hned v 5. minutě Tomáš Kamiš svou střelou k tyči. Dále se hra vyrovnala a strmilovští začali být více na balonu. Strmilov neotálel a v 11. minutě vyrovnal nekompromisní střelou Tomáše Dohnala. Hostující hru tvořil převážně Šuba, který svými centry hledal nabíhající záložníky. Ovšem ani jeden tým nepolevil na aktivitě, naopak začal sled tří rychlých gólů. V 19. minutě jedním z centrů našel Šuba nabíhajícího Zdeňka Popelku, který se nemýlil a zvýšil na 1:2. Necelou minutu poté domácí zahrávali standardní situaci, kde po rozehrávce centroval Lukáš Štěpánek do vápna a jeho centr skončil v brance. To znamenalo, že po dvaceti minutách bylo srovnáno. Ve 26. minutě hosté zahrávali rohový kop, na který si vyskočil Ondřej Nečeda a bylo to 2:3 pro Strmilov. Do konce poločasu se už výsledek nezměnil. 

Domácí kousali, ale přesto Strmilov odváží důležité body

Do druhé poloviny hosté vstupovali s tím, že se pokusí přidat alespoň ještě jednu branku a utkání v klidu dohrát. Poločas ale probíhal vyrovnaně v duchu toho prvního. Hostům se ale brankově dařilo více. V 54. minutě po závaru před suchdolskou brankou dostal míč do brány prvním dotykem Jiří Hanzal z autového vhazování - 4:2. V dalším průběhu hry měli balón na noze spíše domácí, kteří snížili na 3:4 střelou Lukáše Štěpánka. Na bodový zisk to ale nestačilo a tak si tři body odváží Strmilov, které se pro ně snad stanou odrazovými do jarní části sezóny a pomohou jim poskočit od sestupových příček.



Ohlasy k zápasu


Sokol Suchdol nad Lužnicí B
Tomáš Holec (hráč): Do Suchdola nad Lužnicí jsme odjížděli pouze s jedenácti hráči a doufali jsme, že si odvezeme alespoň bod. Utkání začalo ve svižném tempu, kde byl aktivnější domácí celek, který svoji aktivitu korunoval vedoucím gólem. Dále se hra vyrovnala a my jsme začali být více na balonu. Naše aktivita vyvrcholila v 11. minutě, kdy Dohnal nekompromisní střelou vyrovnal. Naší hru tvořil převážně Šuba, který svými centry hledal nabíhající záložníky. V 19. minutě jedním z centrů našel nabíhajícího Popelku, který se nemýlil a zvýšil na 1:2. Necelou minutu poté domácí zahrávali standardní situaci, kde po rozehrávce centroval suchdolský hráč do vápna a jeho centr skončil v brance. To znamenalo, že po dvaceti minutách bylo srovnáno. Ve 26. minutě jsme zahrávali rohový kop, na který si vyskočil Nečeda a bylo to 2:3 pro nás. Do konce poločasu se už výsledek nezměnil. Do druhé poloviny jsme vstupovali s tím, že se pokusíme přidat alespoň ještě jednu branku a utkání v klidu dohrát. To se nám podařilo, kdy po závaru před brankou prostrčil balón za gólmana J. Hanzal. V dalším průběhu hry měli balón na noze spíše domácí, kteří snížili na 3:4. Tento výsledek zůstal až do konce zápasu a pro nás jsou to důležité tři body, které se doufám stanou odrazovými do jarní části sezóny a pomohou nám poskočit od sestupových příček.

TJ Jiskra Strmilov
Marek Čáp (hráč): Opět utkání, kde litujeme, že si neodnášíme žádné body. Svou nedůsledností v obraně jsme dostali zbytečné góly a to rozhodlo o konečném výsledku.



Sestavy


Sokol Suchdol nad Lužnicí B
V. Kanděra [-] - R. Gorný [-] , P. Krejčí [-] , M. Prášil [-] , L. Štěpánek [-] , D. Trmal [-] (63. K. Trmal [-] ) , T. Kamiš [-] , L. Kuchyňka [-] , D. Čáp [-] , T. Potěšil [-] (59. R. Kuchyňka [-] ) , M. Čáp [-] (82. P. Gladics [-] )

TJ Jiskra Strmilov
A. Bláha [-] - M. Lehejček [-] , T. Dohnal [-] , J. Dvořák [-] , T. Holec [-] - P. Šuba [-] , M. Dohnal [-] , J. Hanzal [-] , D. Hanzal [-] , Z. Popelka [-] - O. Nečeda [-]

ŽK: 31. M. Prášil , 66. R. Gorný .
Hráči zápasu: L. Štěpánek - O. Nečeda , M. Lehejček .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: BOČEK Petr - KOŘÍNEK Luboš, KOUDELKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.