0:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2017 13:30

12.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velenice nastřílely v Hobzí čtyři branky


Branky


16. J. Bittengl , 20. V. Samec , 40. V. Samec , 86. M. Srpek
0

České Velenice jely do Starého Hobzí s jasným cílem a to vyhrát. Domácí se nepotýkají zrovna s oslnivou formou a bylo tedy spíš otázkou, jestli hosté budou dost milosrdní a neuštědří jim moc velký debakl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase bylo rozhodnuto

Do Hobzí veleničtí jeli pro tři body a od začátku to bylo na hřišti znát. Měli míč pod kontrolou a domácím ho půjčovali jen minimálně. V 16. minutě se dostali domácí ve vápně pod tlak a po několika střelách dorážel Jaroslav Bittengl úvodní branku. Za čtyři minuty na to se opřel po přihrávce Srpka, Václav Samec a navýšil skóre na 2:0. Třetí branku z podobné situace vstřelil opět Václav Samec, tentokrát se opřel pěkně levačkou a to ve 40. minutě. Vypadalo to, že se utkání dohraje v tréninkovém tempu, protože soupeř hostům v tomto utkání nestačil v žádné fotbalové činnosti. Poločas tak skončil jednozačný vedením hostujícího mužstva.

Ve druhé půli úřadoval jen rozhodčí

Velenice ovládaly zápas, ale asi proti byl do té doby dobře pískající rozhodčí Chvála. V 54. minutě se po dvou neodpískaných faulech za sebou na velenické hráče ohradil Kotrba se slovy: " Tak co bude ", sudí Chvála okamžitě tasil žlutou kartu. Tento hráč šel poté na polovinu hřiště k hostující střídačce a zavolal: "střídám, já už to nedávám ". Na základě toho měli připraveného jiného hráče a já tak avizovali střídání u AR1. Pan Chvála se rozběhl ke Kotrbovi a vytáhl druhou žlutou a zároveň červenou kartu. Nikdo to nechápal. Hrálo se tedy dál. Postupným střídáním hosté museli změnit hru, ale i v deseti měli navrch. Jejich dobrý výkon potvrdil v 86. minutě Martin Srpek, který po několikrát odraženém míči, který se k němu dostal uzavřel placírkou skóre utkání na 0:4.



Ohlasy k zápasu



TJ Lokomotiva České Velenice
Karel Macho (vedoucí mužstva): Do Hobzí jsme jeli pro tři body a od začátku to bylo na hřišti znát. Měli jsme míč pod kontrolou a domácím jsme ho půjčovali jen minimálně. V 16. minutě jsme dostali domácí ve vápně pod tlak a po několika střelách dorážel Bittengl úvodní branku. Za čtyři minuty na to se opřel po přihrávce Srpka Samec a navýšil skóre na 2:0. Třetí branku z podobné situace vstřelil opět Samec, tentokrát se opřel pěkně levačkou a to ve 40. minutě. Vypadalo to, že utkání dohrajeme v tréninkovém tempu, protože soupeř nám v tomto utkání nestačil v žádné fotbalové činnosti. Proti byl do té doby dobře pískající rozhodčí Chvála. V 54. minutě se po dvou neodpískaných faulech za sebou na naše hráče ohradil Kotrba se slovy: " Tak co bude ", sudí Chvála okamžitě tasil žlutou kartu. Tento hráč šel poté na polovinu hřiště k naší střídačce a zavolal : "střídám, já už to nedávám ". Na základě toho jsme měli připraveného jiného hráče a já jsem avizoval střídání u AR1. Pan Chvála se rozběhl ke Kotrbovi a vytáhl druhou žlutou a zároveň červenou kartu. Nikdo to nechápal. Hrálo se tedy dál. Postupným střídáním jsme museli změnit hru, ale i v deseti jsme měli navrch. Náš dobrý výkon potvrdil v 86. minutě Srpek, který po několikrát odraženém míči, který se k němu dostal uzavřel placírkou skóre utkání. Závěrem chci poděkovat domácímu Milanovi Pavlů, který nahradil rozhodčího AR2 jako laik. Jeho výkon byl přesný a stoprocentně férový na obě strany. Většina rozhodčích by k němu mohla jít do učení.



Sestavy


TJ Dyje Staré Hobzí
L. Vlasák [-] - J. Peterek [-] , P. Zejda [-] , H. Bican [-] , P. Distl [-] - Z. Fišer [-] , M. Distel [-] , H. Brandl [-] , D. Malášek [-] - O. Lička [-] (74. Z. Přikryl [-] ) , B. Brůžek [-]

TJ Lokomotiva České Velenice
B. Maroušek [-] - J. Mikl [-] , J. Kotrba [-] , P. Arvaj [-] , T. Kopecký [-] , Z. Zlamšídlo [-] , V. Samec [-] , J. Bittengl [-] , F. Dvořák [-] , M. Srpek [-] , O. Haumer [-]

ŽK: 80. Z. Přikryl - 53. J. Kotrba . ČK: 54. J. Kotrba .
Hráči zápasu: V. Samec , M. Srpek .
Počet diváků: 17. Rozhodčí: CHVÁLA Jan - CHVÁLA Michal, PAVLŮ Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.