Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2017 13:30

12.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Halámky nastřílely Číměři sedm branek


Branky


11. M. Slavík , 31. M. Svoboda , 33. L. Slavík , 38. M. Slavík , 42. M. Svoboda , 69. L. Slavík , 82. J. Herzog - 54. J. Feytl (p.) , 90. J. Drábik
0

Halámky na svém hřišti vystřídaly pomyslnou noc za den oproti utkání v Buku a soupeře ze společného týmu N. Bystřice B/Číměř doslova deklasovaly. Hosté přijeli sice s mladým kádrem, ale na domácí především v první půli nestačili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Halámky nastřílely v první půli pět branek

Domácí nastoupili se svým špílmachrem Jirkou Herzogem, který dává hře především myšlenku a vše bylo také jinak oproti zápasu v Buku. Halámky se do svého soupeře od začátku zakously a hned v 8. minutě právě J. Herzog dlouhým pasem našel domácího kanonýra L. Slavíka, který se zatím zastřeloval a jeho tvrdou ránu k tyči stačil hostující gólman vyrazit na roh. To v 11. minutě se už domácí poprvé radovali, když stoper Kollmann nacentroval doprava, zde propadl obránci míč a na svém místě byl tentokrát Michal Slavík, který otevřel skóre zápasu 1:0. V 15. minutě mohlo být v domácím táboře ještě lépe, po závaru před bránou hostí, ale dvěma výbornými zákroky gólman Furdanič zlikvidoval postupně šance J. Herzoga a potom Havla. A konečně v 23. minutě po centru M. Slavíka střílel těsně mimo po zemi Duda. Teprve potom se k obrovské šanci dostala Číměř, když ve 25. minutě jejich hráč obešel i Záviše v bráně domácích a dával by do prázdné, z té však vykopával Macho. Halámky si uvědomily, že mohlo být srovnáno a ještě více přidaly na tempu. Výborně kombinovaly, některé jejich akce na jeden dotek měli oči a tak se po ose J. Herzog -Novák - M. Svoboda v 31. minutě měnilo skóre. To nedal na malém vápně Furdaničovi žádnou šanci Miroslav Svoboda a zvýšil na 2:0. Hned o dvě minuty nato si vybojoval míč na stoperovi hostí Ladislav Slavík a mezi nohy gólmana dával již na 3:0. Tentýž hráč v 38. minutě vypálil, brankář míč pouze vyrazil a z dorážky jeho bratr Michal Slavík upravil svým druhým golem v zápase na 4:0. A konečně ve 42. minutě po úniku Nováka z pravé strany dokončil pomyslného bůra také svou druhou brankou v utkání Miroslav Svoboda na 5:0. To na co trpí především Halámky, že dostávají slepené branky, tak tentokrát hovořilo v jejich prospěch a během jedenácti minut dokázali nasázet soupeři čtyři branky. Domácí takto perfektně dlouho nezahráli a hosté byli na ručník.

Domácí deklasovali Číměř

Do druhého dějství domácí vstoupili opět lépe a v 53. minutě po centru L. Slavíka mohl zvýšit střídající Kubák, ale po precizní nahrávce netrefil odkrytou bránu. Domácí ukolébáni náskokem pak zcela přenechali hru hostům a nejprve z ojedinělé akce se kopala správně nařízená penalta, kterou proměnil Jiří Feytl a pak v rozmezí mezi 63-65. minutou mohli hosté hned dvakrát znovu skórovat. V prvém případě po chybě Záviše a podruhé hlavičkou z hranice malého vápna. Obě jejich tutovky však zůstaly nevyužity. Domácí z letargie vysvobodil opět Ladislav Slavík, který s velkým přehledem po přihrávce Adensama v 69. minutě navýšil účet utkání na 6:1. Také on slavil v zápase druhý gól. Hosté z Číměře poté definitivně rezignovali. Jejich skon pečetil po brilantní přihrávce od Kubáka Jiří Herzog a v 82. minutě dovršil debakl - 7:1. V samotném závěru domácí ještě vyrobili vzadu hrubku, kterou v 90. minutě potrestal Jan Drábik na hokejových 7:2. Zasloužená výhra domácích, kteří konečně dokázali "prodat" své šance a kdyby byli úplně stoprocentní, tak by si hosté odvezli desítku. Nyní čeká Halámky dohrávka 1. kola a současně předehrávka jarní části proti stejnému celku ze Staré Hlíny a toto dvojutkání hrané v pátek a sobotu nebude vzhledem ke zraněním a pracovním povinnostem vůbec jednoduché.

Autor: Jiří Samec



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Halámky/Hranice
Jiří Samec (vedoucí mužstva): Tak jako máme někdy problémy především, když jedeme ven, tak i hosté z Číměře k nám přijeli s 12 hráči, ale mladým týmem a čekal jsem proto od nich běhavou hru i vzhledem k jejich postavení v tabulce. Hosté však zklamali, zato nám se náramně povedla první půle, kdy to mělo myšlenku, dobrou přihrávku a hlavně kombinaci. Hodně znát byl Jirka Herzog a tak jsme mohli dát dopředu oba bratry Slavíky a to je velká síla. Mezi nimi skvěle zahrál i Míra Svoboda a všichni tři vstřelili po dvou brankách. Co si více přát. V druhé půli musel odstoupit M. Slavík a v rozmezí 54-69. minuty jsme nechali soupeře až moc hrát. Pak jsme se vrátili do hry, přidali další dvě branky a další šance zahodili. Mohla to být desítka, ale i tak jsme Číměř deklasovali. Někdy to tak vyjde, hostům děkuji, že se i za nepříznivého stavu neuchýlili k nějakým zákeřnostem a se ctí zápas dohráli. To je hodně důležité. Nás teď nečeká nic jednoduchého, dva zápasy proti Staré Hlíně. Nejprve na svátek dohrávka což chápu, že musí být odehráno. Co ale vůbec nechápu a nerozumím předehrávce jarního kola. Nevím, několikrát v minulosti se začínalo koncem března a nebyl to problém. Najednou je to obrovský problém, hráči toho mají dost, mají své především pracovní povinnosti, zranění. Ale nikoho to nezajímá. Nejsme liga.




Sestavy


TJ Sokol Halámky/Hranice
D. Záviš [-] - P. Kollmann [-] , J. Macho [-] (82. J. Samec [-] ) - M. Slavík [-] (50. P. Kubák [-] ) - L. Slavík [-] - A. Havel [-] (25. R. Adensam [-] ) , K. Juráň [-] , M. Svoboda [-] , J. Herzog [-] , R. Duda [-] , P. Novák [-]

Číměř
P. Furdanič [-] - J. Feytl [-] , P. Hynek [-] (26. R. Prager [-] ) , J. Záhorka [-] , T. Láf [-] , J. Drábik [-] , K. Mihulka [-] , J. Strejček [-] , V. Hašek [-] , J. Jehnět [-] , J. Zach [-]

ŽK: 54. D. Záviš , 71. K. Juráň .
Hráči zápasu: M. Svoboda .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: KORANDA Zdeněk - ERNST Martin, ROUS Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.