3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 17:00

3.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO, VIDEO: První jihočeské derby pro Soběslav


Branky


0

Co naplat, že Krumlov v obou předchozích kolech zvítězil. Co naplat, že je Spartak nováčkem Divize A. Derby je derby a to první jihočeské jasně ovládli hráči Soběslavi. O góly se postarali Šmídmajer, Nohava a Dvořák.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Soběslavská převaha

Do prvního jihočeského derby divizní sezóny vlétli mnohem lépe fotbalisté Spartaku, kteří se chtěli vytáhnou na lídra z Českého Krumlova. Zároveň představili i posilu na kraj obrany – na hostování přišel z Českých Budějovic soběslavský odchovanec Filip Vaněk.

 

Mladý bek se dokonce dvakrát dostal k pěkné střele, ale buď nemířil přesně, nebo se proti němu blýskl hostující gólman Hňup, stejně jako při střele M. Mazoucha. Ve 35. minutě už však byl krumlovský brankář bezmocný. Žalda oslovil Jiřího Šmídmajera a domácí útočník poslal Soběslav do vedení!

Dvě břevna, dva góly

Po změně stran zabrali i hosté, kteří se snažili o vyrovnání, jenže dlouho se jim nedařilo dostat se přes pozornou obranu Spartaku. Nedá se však říct, že by se nebylo na co koukat, ba naopak. Blízko navýšení vedení byl M. Mazouch, jehož zastavilo břevno. Stejně dopadl i na druhé straně Klivanda!

 

V závěrečné pasáži utkání vsadili hosté vše na jednu kartu. Vrhli své síly do útoku, čehož dokonale využili Soběslavští, kteří jim přizpůsobili svou hru. V 82. minutě vybojoval míč střídající Dvořák a Pavel Nohava už měl snadnou úlohu!

  

Uběhly tři minuty a Spartak přibil poslední hřebíček do českokrumlovské rakve. Hromada s M. Mazouchem zakombinovali a Martin Dvořák se změnil z nahrávače do zakončovatele! V povedeném sobotním odpoledni se tak nováček divize dočkal premiérové výhry, navíc v derby.

 

VIDEOSESTŘIH



Ohlasy k zápasu


FK Spartak Soběslav
Trenér Radek Hajič: "Zápas hodnotím dobře po všech směrech. Stanovené pokyny kluci bezezbytku dodrželi - pokryli nakopávané balóny na Klivandu, Krumlov se jimi prezentoval zhruba celý zápas. Z brejků mohlo být rozhodnuto dříve, neproměnili jsme ještě dvě tři vyložené šance. Jsem spokojen. Hodně spokojen. Zápas odmakali všichni, defenziva zahrála výborně. Krumlov jsme porazili jako tým."




Sestavy


FK Spartak Soběslav
M. Kuník [-] - J. Suchan [-] , M. Hromada [-] , F. Vaněk [-] , J. Boháč [-] - M. Mazouch [-] , T. Mazouch [-] (90. D. Maršík [-] ) , L. Podráský [-] , P. Nohava [-] (83. R. Fischer [-] ) , V. Žalda [-] (85. P. Janoušek [-] ) - J. Šmídmajer [-] (65. M. Dvořák [-] )

FK Slavoj Český Krumlov
F. Hňup [-] - M. Klivanda [-] , M. Svoboda [-] (39. M. Babka [-] ) , M. Dudák [-] , F. Persán [-] , M. Švec [-] , J. Zatloukal [-] , J. Wagner [-] (83. M. Strapek [-] ) , V. Novák [-] , J. Kabele [-] , J. Sláma [-] (84. M. Neckář [-] )

ŽK: 50. F. Vaněk .
Počet diváků: 309. Rozhodčí: Košan Martin - PATÁK Viktor, BENEDIKT Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.