0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 10:15

6.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO, VIDEO: Efektivní Spartak veze body z Petřína


Branky


0

Soběslavští fotbalisté si poradili s plzeňským Petřínem a potvrdili stoupající formu. Domácí naopak po slibném vstupu do sezóny tabulkou klesají.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bratři, jak se patří

Do souboje nováčků vkročili mnohem lépe hostující hráči z jihu Čech. Už ve druhé minutě si to namířil mezi obránce M. Mazouch a přihrál do levé strany nabíhajícímu bratrovi Tomáši Mazouchovi, který propálil brankáře Pflegera a poslal Soběslav do vedení!

 

Petřín si vypracoval pěknou šanci na srovnání Vohrnou, jeho prudká rána ale mířila jen doprostřed brány, kde byl připraven Kuník. Oba hráči se znovu střetli o pár vteřin později. Tentokrát zvolil domácí útočník zakončení po zemi, ale ze souboje vyšel i podruhé jako vítěz soběslavský gólman.

 

Následující okamžiky patřily hráčům v červeném a jihočeská obrana měla plné ruce a nohy práce, aby držela těsné vedení. To se jí povedlo, a po necelé půlhodině se navíc dočkala druhého gólu. Nalevo se dostal k míči Robert Fischer a technickým pokusem krásně přehodil bezmocného Pflegera!

Soběslav dokráčela za vítězstvím

Jakékoliv naděje domácích na zvrat v utkání vzaly za své v 51. minutě. Soběslavští fotbalisté krásně zakombinovali a na konci akce zívala před Filipem Vaňkem prázdná branka, čehož hostující bek naplno využil!

 

O chvíli později kopali Plzeňáci přímý kop z hranice pokutového území, Bendl však rozezvučel pouze břevno za Kuníkem! Posléze mohl Vohrna jen kroutit hlavou, co dokázal neproměnit, když zblízka přestřelil bránu.

 

Zbytek zápasu už nenabídl příliš pohledný fotbal, ale především ostré zákroky a rozkouskovanou hru. Soběslav utkání v Plzni zvládla ve velkém stylu a na jih Čech veze tři body.

 

VIDEOSESTŘIH



Ohlasy k zápasu


SK Petřín Plzeň
Trenér Radek Vodrážka: „Rozhodl asi první gól, hned ve druhé minutě jsme si dali vlastňáka, od něj se to celé odvíjelo. Nehráli jsme špatně, hosty jsme přestříleli. Soběslav třikrát vystřelila na bránu a dala tři góly. Nic, čím bychom se mohli chlubit, ale fotbal takový občas bývá.“

FK Spartak Soběslav
Trenér Radek Hajič: „Pomohl nám rychlý gól. Mohli jsme potom hrát ze zabezpečené obrany a vyrážet k brejkům, což nám vyhovuje. Domácí byli nebezpeční hlavně z rohových kopů, kromě jedné nebo dvou šancí si je kluci ale odbránili dobře. Zasloužené vítězství, zodpovědný výkon od všech. Tři body vezeme na jih! I když jsme jeli bez dvou ryzích útočníků Šmídmajera a Dvořáka, podali jsme jako mužstvo velmi dobrý výkon.“



Sestavy


SK Petřín Plzeň
T. Pfleger [-] - P. Škarda [-] (46. Z. Šimáně [-] ) , A. Heller [-] (60. M. Hejnal [-] ) , V. Lisý [-] , J. Hartl [-] (60. J. Motl [-] ) , M. Vohrna [-] , P. Bendl [-] , M. Trojovský [-] , P. Papáček [-] , J. Šulc [-] (46. A. Brudna [-] ) , L. Zoubek [-]

FK Spartak Soběslav
M. Kuník [-] (84. J. Hnilička [-] ) - J. Suchan [-] , M. Hromada [-] (46. K. Chotovinský [-] ) , F. Vaněk [-] , J. Boháč [-] - P. Nohava [-] , L. Podráský [-] , T. Mazouch [-] , M. Mazouch [-] - R. Fischer [-] (77. P. Janoušek [-] ) - V. Žalda [-] (87. D. Maršík [-] )

ŽK: 59. A. Heller - 43. J. Boháč .
Hráči zápasu: R. Fischer , F. Vaněk , M. Kuník , M. Mazouch .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Vít - KRUPA Jan, PEKAŘ Eduard.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.