Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2017 15:30

10.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Šebelka nasázel do sítě Březové hattrick


Branky


0

Na historicky první vzájemný souboj mezi Jankovem a Březovou budou lépe vzpomínat Jihočeši. Ti dokázali svému protivníkovi v domácím prostředí nasázet čtyři góly a připsali si další důležité tři body do tabulky. Těch už nasbírali celkem třináct, což je o jeden bod více, než měli v loňské sezóně za celý podzim.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Produktivní Jankov

Olympie, coby nováček soutěže, doposud sbírá body především v domácím prostředí. Na soupeřových hřištích se týmu z Karlovarska zatím příliš nedaří, a to platilo i v Jankově. Na dlouhou cestu domů jim Jihočeši nadělili čtyři branky.

 

Jankovští se v sezóně potýkají s malou produktivitou, ovšem tentokrát se dokázali prosadit už ve 13. minutě. Po centru Zajíce z levé strany se uvnitř pokutového území dostal ke střele Jan Šebelka a míč po teči jednoho z bránících hráčů skončil v síti!

 

V poměrně ofenzivním utkání měli šance i hostující fotbalisté. Ve 21. minutě po hezké kombinaci pálil Krlička, Zajíc jeho nebezpečný pokus srazil na rohový kop. O tři minuty později byl vysunut Peterka, kličkou Komárkovi se ale dostal ze střeleckého úhlu a odkrytou branku tak trefit nedokázal. Domácí se připomněli po půl hodině hry tvrdou střelou Popelky, kterou Štrunc dokázal zpacifikovat.

 

Krásnou střelu vyslal o chvilku později na druhé straně Vůjtěch, Komárek míč směřující pod břevno neméně krásným zákrokem vytáhl na roh. Oba borci si akci zopakovali ve 38. minutě. I tentokráte byl úspěšnější mladý gólman Jankova, který si s velmi nepříjemnou střelou poradil.

 

Důležitý okamžik zápasu nastal v poslední minutě první půle. Kollárův pas využil ke střele Rytíř a Štrunc míč vyrazil k nohám Jana Šebelky, který dorážkou vstřelil druhý gól v utkání a Jankovu dal před odchodem do kabin dvougólový náskok!

Šebelka dokonal hattrick

Dost šancí bylo k vidění i po změně stran. Hned po dvou minutách měl dobrou příležitost Krlička, na Komárka ale nevyzrál. Poté to zkoušel levačkou Kollár, na Štrunce si však také nepřišel. Velmi dobrý zápas odehráli stopeři Jankova Popelka s Kroneislem, jenže v 61. minutě trestuhodnou chybou dovolili soupeři skóre snížit. Jejich rozehrávku před vlastní šestnáctkou využil k zisku míče Dan Martinec a nabídnutou příležitostí nepohrdl, obešel Komárka a snížil na 2:1!

 

Záhy přišla třetí trefa Jankova, která domácím dvoubrankový náskok vrátila. Mensah vysunul Kollára, jenž vyšperkoval pohlednou akci patičkou na Jana Šebelku a ten zkompletoval hattrick! V 71. minutě došlo už poněkolikáté na souboj Krlička versus Komárek. Hostující záložník pálil, domácí gólman úspěšně zasahoval.

 

Čtvrtý zásah do sítě Březové přišel v 86. minutě po akci dvou střídajících hráčů. Armah vysunul Patrika Sedlice, který střelou na zadní tyč mířil přesně! V závěru se snažili hosté alespoň o zkorigování výsledku. V 88. minutě pěknou střelu Šalouna Komárek s námahou vyrazil, dorážka Martina Motla skončila v síti, jenže branka pro ofsajd uznána nebyla.

 

Na konečném a pro hosty možná krutém výsledku 4:1 nic nezměnila ani střela Kašpara, kterou chytil spolehlivý Komárek.

 

VIDEOSESTŘIH nejdůležitějších momentů zápasu naleznete na tomto odkazu.

 

Zdroj: Oficiální web klubu SK Jankov



Ohlasy k zápasu


SK Jankov
Oficiální facebook klubu SK Jankov: „V domácím prostředí opět bereme tři body! K těm nás nasměroval v první půli dvěma góly Honza Šebelka. Především druhá branka ve 45. minutě měla velkou váhu. Nesmyslnou chybou jsme soupeři dovolili snížit, avšak v 63. minutě zkompletoval Jan Šebelka hattrick a vrátil nám dvoubrankové vedení. Výhru v závěru pečetil Patrik Sedlic. Březová měla také své šance, tříbranková prohra je pro tým ze Sokolovska možná až příliš krutá.“

FK Olympie Březová
Trenér Petr Peterka: „Venkovní zápas jsme jednoznačně nezvládli jako celý tým. Absolutní propadák, bez pohybu, bez důrazu, bez nasazení. Soupeř nebyl fotbalovější, ale aktivnější a potrestal nás čtyřmi brankami.“



Sestavy


SK Jankov
J. Komárek [-] - M. Kroneisl [-] , P. Beránek [-] , M. Popelka [-] , J. Zajíc [-] (87. V. Jirkovský [-] ) - V. Bürger [-] , J. Šebelka [-] (77. P. Sedlic [-] ) , M. Kollár [-] , D. Maršán [-] , M. Rytíř [-] (60. L. Fajtl [-] ) - D. Mensah [-] (80. S. Armah [-] )

FK Olympie Březová
V. Štrunc [-] - M. Burkyt [-] (64. D. Peterka [-] ) , T. Veselovský [-] , D. Krlička [-] , J. Šaloun [-] , J. Elijáš [-] (70. M. Motl [-] ) - T. Bereczký [-] , J. Kašpar [-] , P. Peterka [-] , J. Vůjtěch [-] (60. D. Kursa [-] ) - D. Martinec [-]

ŽK: 67. J. Komárek , 83. D. Maršán - 78. J. Kašpar .
Hráči zápasu: J. Šebelka .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: Dobrý Jan - MUSIL Jiří, HURYCH Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.