Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.08.2017 16:30

1.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

6.0

Zázemí

4.0

Rýmařov dlouho sahal po vítězství, nakonec ale putovaly všechny body do Prostějova!


Branky


0

Až do 85. minuty vedl Rýmařov 2:1, pak ale inkasoval a ve třetí nastavené minutě přišel i o bod

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po gólu na každé straně

Za krásného počasí a před velmi slušnou návštěvou byla domácí Jiskra proti favoritu soutěže více než vyrovnaným soupeřem. První šance patřila hostům z Prostějova, ale střela Horáka letěla mimo. Domácí Jiskra hrála aktivně a v 10. minutě jim odměnou byla historicky první branka v této soutěži. Po rohovém kopu míč propadl až k Šupákovi a ten míč umístil do branky hostí. 1:0. V 17. minutě byl faulován střelec Šupák. Sám se pak pokoušel obstřelit zeď, ale střela šla těsně vedle. Hosté hrozili zejména po křídlech a po jedné z takových akcí se v 18. minutě dočkali vyrovnání, když již do prázdné brány doklepl míč Píchal. V této fázi byla hra vyrovnaná a  šance se střídají na obou stranách. Branku však diváci již neviděli a do šaten se tak šlo za nerozhodného stavu 1:1, který odpovídal i obrazu hry.

Dobrý závěr hostů

Podobný průběh měl i začátek druhé půle. Šance na vstřelení branky měli obě mužstva a ani jedno mužstvo nechtělo udělat chybu. Změna skóre přišla v 67. minutě a byl to opět domácí kanonýr Šupák, který si připsal druhou trefu v utkání. Po rozehrání standardky Dydowiczem do pokutového území hlavou prodlužuje centr za záda překvapeného Jíchy v brance hostů. 2:1. Tato branka hosty zjevně zaskočila a s výkonem svých svěřenců nebyl spokojen i trenér Machala, který to dal několikrát hlasitě najevo. Hosté poté ještě více otevřeli zadní vrátka, což ale domácí Jiskra bohužel nepotrestala. V 74. minutě se ocitl ve veliké šanci Kamil Kocúr, ale ani nadvakrát golmana nepřekonal. Následně se Radek Němec řítil z úhlu sám na hostujícího golmana, ale ten hosty zákrokem podržel. V 81.minutě si po rohovém kopu už míč našel cestičku do brány, ale těsně pře čárou hosté odkopávají. Nedáš - dostaneš.  85.minuta a najednou z ničeho nic je tu vyrovnávací branka ze strany hostujícího celku. Po dlouhém míči přišel rychlý brejk a podobnou brankou jak v první půli vyrovnává Kroupa. Bohužel to nebylo vše. Hosté v závěru ukázali větší touhu po vítězství a po rohovém kopu a následném uvolnění na rohu pokutového území se ke střele dostal střídající Langer a prostřeluje vše co mu stojí v cestě. 2:3. Jiskra tak vstoupila do tohoto ročníku smolně a určitě si bodovat v tomto utkání zasloužila.

zdroj: www.jiskrarymarov.com



Ohlasy k zápasu


SK Jiskra Rýmařov
Milan Furik - Trenér Rýmařova: „Porážku jsme si zavinili tím, že jsme nedokázali vstřelit třetí branku, přestože příležitosti jsme k tomu měli, soupeře podržel gólman. O zápase by bylo rozhodnuto. Pak se otočilo štěstí k Prostějovu, který chtěl uspět. Z naší strany to bylo dost smolné utkání. Bylo vidět, že se Prostějov trápí, dával dlouhé balóny, chvílemi nevěděl, co hrát a bál se kombinovat, abychom nevypíchli balón. Na novou soutěž jsme se dokázali adaptovat, přestože dostupování hráčů je zde mnohem rychlejší než v nižších soutěžích. Na hráčích bylo znát, že je fotbal baví a nemám jim co vytknout,“ pochválil premiérový výkon svých svěřenců v MSFL.




Počet diváků: 410. Rozhodčí: Cieslar Ondřej - BUREŠ Jakub, MIKESKA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.