Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2017 17:00

2.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyškov vyhrál v Petřkovicích


Branky


0

Šest bodů po dvou kolech má Vyškov po výhře 3:2 v Petřkovicích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

0:2

Měli už vést alespoň tři nula, ale místo toho poslali nepovedenou malou domů a do úniku šel domácí Lokša. Naštěstí pro hosty nedal. První poločas patřil hostujícímu celku, když se za něj prosadil nejprve ve dvanácté minutě Marek Matoha a následně zvýšil náskok sedm minut před změnou stran Jan Koudelka a tak šel jeho ým do kabin s pohodlným náskokem 2:0.

Zdramatizování

Po změně stran dal domácím naději v 59. minutě gólem Radim Baranek a snížil na 1:2, ale místo vyrovnání Petřkovicím soupeř znovu odskočil na rozdíl dvou branek, když se v 77. minutě treefil Lukáš Lahodný. Pět minut před koncem přišlo ještě jedno snížení a zdramatizování zápasu, když naději alespoň na bod vykřesal znovu Radim Baranek, druhou brankou v zápase. Na víc se ale už domáci nezmohli a všechny body putují do Vyškova. Za celý zápas vystřelil Vyškov asi dvacetkrát na bránu. „Byla to ofenzivní smršť, to co jsme tady předvedli,“ hodnotil ofenzivu a předvedený výkon svého týmu trenér Vyškova a bývalý ligový fotbalista Jan Trousil. „Mohli jsme utkání alespoň zremizovat,“ byli smutní domácí. V závěru si Odra Petřkovice vytvořila nějaké tutové šance, ale nedokázala je proměnit a tak si všechny body domů odváží fotbalisté Vyškova, kteří mají tak po dvou kolech šest bodů.



Ohlasy k zápasu



MFK Vyškov
Jan Trousil - Trenér Vyškova: Domácí měli šance od třicáté minuty, kdy my měli vést už alespoň 3:0. Za výkon jsme si tři body zasloužili hodnotil Trousil.



Sestavy


FC Odra Petřkovice
L. Godula [-] - A. Leibl [-] , D. Špavelko [-] , M. Strakoš [-] (74. P. Moskál [-] ) , Z. Staněk [-] , L. Švancer [-] (53. A. Hrdlička [-] ) , V. Polášek [-] , R. Lokša [-] , R. Baranek [-] , M. Neumann [-] , M. Latocha [-] (40. R. Holiš [-] )

MFK Vyškov
L. Kollár [-] - J. Krejčí [-] , M. Cvijović [-] , T. Praks [-] , J. Rapouch [-] - V. Novotný [-] (66. T. Josl [-] ) , M. Jeřábek [-] , M. Matocha [-] (81. F. Studený [-] ) , . Dabić [-] , L. Lahodný [-] (90. T. Horváth [-] ) - J. Koudelka [-]

Hráči zápasu: R. Baranek .
Počet diváků: 187. Rozhodčí: KOSTELNÍK Tomáš - OGRODNÍK Vlastimil, POLÁČEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.