1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2017 16:30

3.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Se zpožděním pro bod


Branky


0

Otrokovice přijely do Hlučína se zpožděním a utkání začalo o několik minut později. Oba týmy pak vstřelily po gólu a braly bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediná šance

Na první vážnější akci čekali diváci až do 36.minuty. Takže se nejprve čekalo na hosty, kteří uvízli v dopravní zácpě a začínalo se o dvacet minut později a pak i na nějaké to vzrušení na hřiští, které teda přišlo až po půl hodině hry. V té potáhnul Kraut míč středem hřiště, našel přihrávkou Krejčího a ten centrem našel hlavu Dostála, který trefil tyč. To byla jediná šance prvního poločasu. A do šaten se tak šlo za bezbrankového stavu.

Zrodila se remíza

V 55. minutě poslal Ságner míč do vápna, Jelínek jej neudržel, ale ani Kraut, ani Fojtík nedokázali zakončit. O dvě minuty později poslal centr do vápna Krejčí, Kraut hlavičkoval, ale Jelínek vytáhl skvělý zákrok. Následný roh rozehrál Krejčí nakrátko s Dostálem, který centroval a míč zapadl až do sítě na přední tyči. V 71. minutě trefil Kirschner ve velké šanci boční síť. V 74. minutě se po závaru ve vápně dostal ke střele Kirschner a vyrovnal. Ještě sedm minut před koncem střílel technicky na zadní tyč, ale Jelínek míč vyrazil. Otrokovice tak mají po třech kolech pouze dva body a v dalším kole je čeká vítěz loňského ročníku SK Uničov, kterému se však zatím nedaří, ale na Otrokovice to umí, takže to bude mít Viktorka nesmírně těžké. Hlučín získal první bod sezóny, ikdyž podle trenéra měli naplánované, že získají body tři.



Ohlasy k zápasu


FC Hlučín
Radomír Korytář - Trenér Hlučína: Místo plánovaných třech bodů, máme pouze jeden. Jsem hodně zklamaný. Citelně nám chyběl zraněný Málek




Sestavy


FC Hlučín
O. Kolenko [-] - V. Heinik [-] , R. Štefek [-] (24. P. Ságner [-] ) , J. Massaniec [-] , J. Mac [-] , P. Žižka [-] - T. Dostál [-] , M. Foltyn [-] , A. Fojtík [-] (80. K. Jančík [-] ) - M. Krejčí [-] (67. K. Hudeczek [-] ) , D. Kraut [-] -

FC Zlínsko
P. Jelínek [-] - J. Juráň [-] , T. Mlýnek [-] (84. P. Červenka [-] ) , A. Starý [-] (61. P. Kirschner [-] ) , T. Zábojník [-] , Š. Chwaszcz [-] , A. Jasenský [-] , D. Pěnička [-] , J. Slaný [-] , A. Kopečný [-] , A. Bahounek [-] (65. J. Foltýn [-] )

ŽK: 22. P. Žižka - 36. J. Juráň , 50. A. Bahounek .
Hráči zápasu: P. Jelínek .
Počet diváků: 135. Rozhodčí: Dorušák Petr - KONDLER Petr, MALČÁNEK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.