3:2
(3:0)
50. L. Woitek
83. L. Woitek (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2017 18:00

4.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kroměříž stále stoprocentní


Branky


3. M. Kovář , 20. J. Silný , 38. J. Silný (p.) - 50. L. Woitek , 83. L. Woitek (p.)
0

V prvním poločase vsítila Kroměříž tři branky a zdálo se být hotovo, ale Mohelnice dokázala dvěma brankami utkání zdramatizovat. Na vyrovnání se už ale nezmohla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrý start

Hned ve třetí minutě šli domácí do vedení, když Kovář překonal Horu.Ve 14. minutě se po dalekonosném přímém kopu odrazil míč a Hora vyrazil na roh. Ve dvacáté minutě šel z levé strany sám Silný a navýšil náskok přízemní střelou.Ve 38. minutě přišlo podražení ve vápně a Silný následnou penaltu bezpečně proměnil.

Zdramatizování

Hned po pěti minutách dal hostům naději Woitek, který překonal Kofroně. O dvě minuty později si ale po karambolech ve vlastních obranných řadách dali hosté málem vlastňáka. Osm minut před koncem zachyboval Kofroň, ale Mohelnice toho nevyužila a nakonec domácí míč odkopli na roh. O minutu později ale byla nařízena penalta a tu Woitek proměnil ve svůj druhý gól. Místo toho, aby se do šancí na vyrovnání dostala Mohelnice musel Hora tygčím skokem v první nastavené minutě likvidovat šanci Kroměříže. Mohelnice tak navázala na utkání s Líšní, ve kterém ji fungovala ofenziva, ale dozadu to opět nebylo ono a inkasovala za poslední dva zápasy sedm branek. Na druhou stranu je až s podivem že dali za dvě utkání pět gólů a mají v kolonce z těchto dvou kol nula bodů. Celkem za čtyři kola mají bod pouze jeden. Za to Hanácká Slavia Kroměříž ještě ani jeden bod neztratila a patří tak mezi trojici týmů, kterým se to zatím povedlo. Dalšími jsou Velké Meziříčí a Vyškov.



Ohlasy k zápasu



FK Mohelnice
Karel Trnečka - Trenér FK Mohelnice: Prospali jsme začátek a ve třetí minutě inkasovali. Upozorňoval jsem hráče, že domácí hrají rychle a dlouhé balony za obranu a z toho jsme dostali první dva góly. Ve středu hrál nový hráč, přes kterého šel druhý gól a pak ještě udělal penaltu, tak jsem ho musel vystřídat. O poločase jsem klukům říkal, že je to vyrovnaný zápas a že mají dát hlavy nahoru. Dokázali jsme snížit pak si vytvořit i několik dobrých situací, ale na víc jsme se nezmohli. Hru hodně oživil Kutal, také nový hráč, takže znovu hráli dva hráči svůj první zápas. Musíme se už sehrát.



Sestavy


SK Hanácká Slavia Kroměříž
Z. Kofroň [-] - D. Krhut [-] (73. M. Blanař [-] ) , T. Matoušek [-] , T. Jeleček [-] , P. Hloch [-] - O. Zavadil [-] , T. Okleštěk [-] , M. Cupák [-] - M. Kovář [-] (82. R. Budín [-] ) , J. Silný [-] , M. Neubert [-] (63. R. Elšík [-] )

FK Mohelnice
J. Hora [-] - M. Kotůlek [-] , R. Kuba [-] , J. Hlavsa [-] , K. Grigorovs [-] (40. D. Ivan [-] ) - J. Svoboda [-] (66. M. Vokoun [-] ) , D. Bača [-] , L. Woitek [-] , M. Šichor [-] , J. Fišara [-] - G. Pezzotti [-] (57. P. Kutal [-] )

ŽK: 41. M. Cupák , 83. T. Matoušek - 61. D. Ivan , 77. M. Kotůlek , 90. J. Fišara .
Hráči zápasu: J. Silný .
Počet diváků: 356. Rozhodčí: Duda Radim - TRIGAS Paskal, KONTORŠIKOV Maxim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.