0:3
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 16:30

4.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hulín má první body


Branky


0

Prostějov doma nečekaně poprvé v sezóně padl, když prohrál s Hulínem jednoznačně 0:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase rozhodnuto

Naši fotbalisté prověřili hostujícího gólmana Chytila poprvé v dvanácté minutě, ten ale, byť nadvakrát, udělal čest svému jménu. Na druhé straně to po rohu zkoušel Ondřejka, jenže v cestě mu stál obránce Hirsch. Na konci první dvacetiminutovky trefil Šrom z úhlu pouze brankovou konstrukci.

U zrodu první branky byl ke své smůle obránce Sečkář, který lehce zaváhal s odehráním míče a po centru se ujala Šromova střela k tyči. Po pěti minutách se zblokovaná Šromova střela dostal k Michalu Vyskočilovi, který balón naservíroval zpět Šromovi a ten se mohl radovat podruhé. Do třetice se velmi pohodlně vydal dopředu po pravé straně Ondřejka, ve vápně se i otočil kolem obránce a přiťukl míč Dvořáčkovi, který ve skluzu přidal třetí "banán".

A to nemuselo být vše, když se o dalších pár minutek vynořil sám před Jíchou Malenovský. Střela mířila velmi dobře na vzdálenější tyč, jenže náš gólman ji špičkou kopačky natolik vychýlil, že skončila těsně v autu.

Po vyloučení Ruse za druhou žlutou kartu přišla do konce poločasu ještě vydařená střela Pančocháře a volej Malenovského po Šromově nabídce, po němž se zachvěla branková konstrukce i zbylé nervy kouče Machaly.

 

Skóre zůstalo stejné

Do druhého poločasu přišel místo Hirsche Machynek a hned hledal centrem před brankou Kroupu, jenomže míči dobře změnil dráhu Chytil. Brankáře Spartaku protáhl pohotovou střelou z úhlu také střídající Zapletal. Do listiny střelců se mohl zapsat také střídající hráč na hostující straně. Hradila nechala naše obrana trestuhodně osamoceného u tyče, jenže jeho střela skončila na tyči. Minutu před koncem dostal pěkný pas za obranu Kroupa, jenže jeho akrobatickou teč vytěsnil na roh Chytil.

Zdroj: Tomáš Kaláb / www.1skprostejov.cz



Ohlasy k zápasu


1.SK Prostějov
Oldřich Machala - trenér Prostějova: Měli jsme být v klidu, v pohodě zápas odehrát úplně jiným způsobem. Ale pokud se k zápasu postavíme tak, jako prvních třicet minut a hlavně těch osm minut, kdy jsme soupeři darovali tři góly, tak to se musím lidem omluvit. Takto se prostě nedá hrát, z toho jsem hrozně zklamaný. Musíme si k tomu v pondělí s hráči něco říct. Vůbec to nechápu. Odehráli jsme tři slušné zápasy a teď tohle. Celých třicet minut jsme si koledovali o gól. Byli jsme všude pozdě, nedostupovali jsme hráče, nechali jsme soupeře hrát, nevyhráli jsme jediný souboj. Dva dny jsem mluvil o tom, že nesmíme soupeře podcenit. Hulín nepatří na dno tabulky, má velmi dobré hráče.

SK Spartak Hulín
Jindřich Lehkoživ - trenér Hulína: První tři zápasy jsme nezvládli, dostávali jsme hodně branek. Dnes jsme neinkasovali a dokázali jsme vstřelit branky. Myslím, že jsme dnes zaslouženě vyhráli, protože kromě tří gólů jsme měli ještě minimálně další tři šance. Soupeře jsme do ničeho nepouštěli, kromě závěru, kdy měl nějaké standardky. Musím kluky pochválit. Zjednodušili jsme fotbal, kluci byli ochotni hrát jeden za druhého. Pořád jsem čekal, kdy se to zvedne, protože kádr máme zkušený a kvalitní. Doufám, že na tento výkon navážeme a posuneme se v tabulce výš. Soutěž je vyrovnaná, každý zápas bude těžký a bude to o přístupu hráčů. Měli jsme ze začátku těžký los s mužstvy, kterým se daří, takže jsem rád za tři body.



Sestavy


1.SK Prostějov
F. Jícha [-] - A. Schuster [-] , M. Sečkář [-] , A. Rus [-] , M. Hirsch [-] (46. L. Machýnek [-] ) , M. Sus [-] - T. Langer [-] (70. Z. Fládr [-] ) , J. Šteigl [-] (61. M. Zapletal [-] ) , J. Pančochář [-] - K. Kroupa [-] , L. Hapal [-]

SK Spartak Hulín
L. Chytil [-] - M. Vyskočil [-] , M. Vyskočil [-] , J. Zlámal [-] , M. Malenovský [-] , L. Motal [-] , M. Šrom [-] (61. M. Tureček [-] ) , M. Dvořáček [-] (74. E. Hradil [-] ) , V. Ondřejka [-] (79. M. Minář [-] ) , D. Kostka [-] , R. Michálek [-]

ŽK: 37. A. Rus , 60. K. Kroupa - 42. M. Vyskočil , 52. M. Šrom . ČK: 43. A. Rus .
Hráči zápasu: M. Šrom .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Silný Zdeněk - LYSÁK Václav, ČÁSTEČKA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.