0:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 16:30

4.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Líšeň utrpěla doma debakl, Vyškov dál vítězí


Branky


0

Čtyři zápasy dvanáct bodů. To je stav fotbalistů Vyškov. Potvrdil výbornou formu na hřišti Líšně, když zvítězil přesvědčivě 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól a nuda

Rychlý protiútok a přihrávka mezi široce postavené stopery na Jana Koudelku, který šel sám na brankáře a otevřel skóre. A tak ani fotbalisté Líšně nedokázali tohoto šikovného střelce uhlídat. Koudelka má na kontě po čtvrtém kole již pět branek, když hattrick si připsal v minulém kole doma při výhře 7:4 mnad nováčkem z Hodonína. Jinak se v prvním poločase téměř nic nestalo a diváci si na další branky museli počkat do druhého dějství.

Rozhodnutí

V 50. minutě měli domácí tlak, ale Klímeš zabránil gólu a byl z toho jen roh. Domácí měli převahu, ale skórovali znovu hosté. V 61. minutě si Dabič navedl z pravé strany míč na levačku a střelou na přední tyč z hranice vápna zvýšil na 2:0. Ten stejný hráč o šest minut později obešel znovu na pravé straně obránce a postupoval sám z úhlu na brankáře, kterého prostřelil. V 78. minutě dostal druhou žlutou kartu hostující Novotný. Poslední branka padla sedm minut před koncem, když skvělou práci ve středu hřiště u šestnáctky domácích jednoho a následnou přihrávku jednoho ze spoluhráčů zužitkoval tváří v tvář Kotnourovi Matocha. Líšeň si tak tímhle výsledkem trošku pokazila vstup do sezony a zatím hraje lépe venku, kde získala šest bodů ze šesti možných a doma ze dvou zápasů má bod pouze jeden.



Ohlasy k zápasu


SK Líšeň
Miloslav Machálek - Trenér Líšně: Vytvořili jsme si tlak v úvodu druhé půle, ale nedali jsme gól a inkasovali. Jsem přesvědčený, že kdybychom vyrovnali, tak jsme vyhráli.




Sestavy


SK Líšeň
J. Kotnour [-] - D. Frimmel [-] (73. E. Sedláček [-] ) , J. Malík [-] , L. Fall [-] , A. Ovsepjan [-] (26. T. Machálek [-] ) , T. Zezula [-] , M. Minárčik [-] (38. L. Hanuš [-] ) , D. Pašek [-] , M. Machálek [-] , D. Krška [-] , R. Čampa [-]

MFK Vyškov
L. Kollár [-] (46. J. Klimeš [-] ) - D. Němeček [-] (84. F. Studený [-] ) , J. Krejčí [-] , M. Cvijović [-] , T. Praks [-] (59. A. Božović [-] ) - . Dabić [-] , M. Matocha [-] , V. Novotný [-] , M. Jeřábek [-] , L. Lahodný [-] - J. Koudelka [-]

ŽK: 20. T. Zezula , 89. L. Hanuš - 40. M. Cvijović , 48. T. Praks , 55. V. Novotný , 81. J. Koudelka . ČK: 78. V. Novotný .
Hráči zápasu: . Dabić .
Počet diváků: 425. Rozhodčí: Denev Alex - NOVÁČEK Ivo, ČERNÝ Dalibor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.