0:1
(0:0)
48. P. Simr
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 16:00

5.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mohelnice padla znovu o gól


Branky


48. P. Simr
0

Třetí zápas v řadě prohrála Mohelnice o jediný gól, tentokrát s favoritem z Velkého Meziříčí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek

Už bez středopolaře Davida Baču, který odešel do Uničova nastoupili domácí fotbalisté k utkání s Velkým Meziříčím. Mohelnice začala aktivněji, než její soupeř z Velkého Meziříčí. Hodně akcí táhla přes Marka Šichora. V šesté minutě se domácí dostali ke střele i doržce, ale míč skončil mimo hrací plochu. Mohelnce si kolem desáté minuty vytvořila několik rohových kopů, ale žádné větší ohrožení branky hostů z toho nebylo. Mohelnice měla více ze hry celý první poločas, ale výborná defenziva Velkého Meziříčí se zasloužila o to, že přečkali hned několik standardek a do kabin se šlo za bezbrankového stavu.

Gól ze šatny

Hned tři minuty po příchodu ze šaten hosté udeřili a byla z toho jediná a vítězná branka utkání. Pavel Simr dostal přesný centr přímo na hlavu ze strany a nemýlil se a Velké Meziříčí vedlo 1:0. Mohelnice se však po gólu po pár minutách oklepala a znovu diktovala tempo zápasu. V 53.. minutě zahrozili standrardní situací rozhranou na zadní tyč, ale následná střela mířila mimo tři tyče. Ve druhém poločase domácí pokračovali ve festivalu zahozených příležítostí po rohových kopech a hostům se nedařilo řešit brejky do otevřené obrany Mohelnice. Ta si vytvářela i standardní situace ze strany a v utkání nastřelila i dvakrát tyč, ale k vyrovnání žádná z akcí nevedla a tak si Velké Meziříčí odvezlo tři body za hubenou výhru 1:0.



Ohlasy k zápasu


Byli jsme jasně lepším týmem, vytvořili jsme si několik šancí, které jsme nedali. Hosté neměli nic, zklamali mě, protože když jsem je viděl v minulých zápasech, tak dominovali. Kluky jsem v poločase pochválil a říkal jim ať pokračují, že tam něco spadne. Bohužel jsme hned na začátku druhé půle dostali gól, ale i po gólu jsme měli převahu. Vytvořili jsme si spoustu standardek a aji jsme trefili dvakrát tyč.




Sestavy


FK Mohelnice
J. Hora [-] - M. Kotůlek [-] , D. Ivan [-] , J. Hlavsa [-] , R. Kuba [-] - J. Fišara [-] , M. Šichor [-] , J. Svoboda [-] (67. G. Pezzotti [-] ) - L. Woitek [-] , T. Pospíšil [-] (76. M. Vokoun [-] ) , P. Kutal [-]

FC Velké Meziříčí
T. Pokorný [-] - M. Kriegsmann [-] , P. Mucha [-] , D. Komínek [-] , R. Demeter [-] , J. Šimáček [-] , P. Simr [-] , P. Mezlík [-] , R. Šuta [-] , P. Dolejš [-] (85. M. Bouček [-] ) , J. Krejčí [-]

ŽK: 18. J. Hlavsa , 70. T. Pospíšil , 90. M. Vokoun - 19. P. Dolejš , 89. R. Demeter , 90. M. Bouček .
Hráči zápasu: P. Dolejš .
Počet diváků: 282. Rozhodčí: Kneisl Zdeněk - ČÁSTEČKA Michal, ČERNOEVIČ Alexandr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.