Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2017 17:30

5.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

HFK si odváží pět gólů


Branky


0

Další prohra potkala fotbalisty HFK Olomouc tentokrát utrpěli v Hlučíně debakl 5:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle

HFK Olomouc po tom, co porazila doma v Mol cupu prvoligové Brno, tak v Moravskoslezské fotbalové lize neuhrála ani bod. V Hlučíně začali olomoučtí fotbalisté dobře, hned v páté minutě otevřeli skóre. Dlouhý míč za obranu dostal Krejčí a skákající míč placírkou pozemi uklidil vedle brankáře. V desáté minutě se ocitl domácí Málek sám před brankářem, ten jej ale vychytal a byl z toho pouze roh. V jedenácté minutě netrefil nejprve Kraut míč na malém vápně a následně Foltýn mířil do odkryté branky, kde ale míč vykopl jeden z obránců hostí. V devatenácté minutě poslal Málek přesný míč doprava do vápna a Massaniec prostřelil brankáře a vyrovnal. Ještě dvě minuty do poločasu strhl vedení na domácí stranu Foltýn, když jeho hlavu našel centrem z levé strany Žižka.

Rozhodnutí

V 65. minutě se po pravé straně dostal do vápna Krejčí, šel jeden na jednoho a byl faulován, následnou penaltu proměnil s klidem Dominik Kraut. Sedm minut před koncem domácí definitvně rozhodli, když se do rychlého brejku dostal Ságner, ještě mu na druhé straně vápna nabíhal spoluhráč, který by zakončoval do prázdné brány, ale Ságner zakončil po zemi a prostřelil brankáře. Tři minuty před koncem znovu stejný hráč, který si tak jako střídající připsal za patnáct minut dvě branky, se dostal k míči na pravé straně a znovu uspěl tváří v tvář Muchovi.



Sestavy


FC Hlučín
O. Kolenko [-] - V. Heinik [-] , R. Štefek [-] , J. Massaniec [-] , J. Mac [-] , P. Žižka [-] - T. Dostál [-] (33. A. Fojtík [-] ) , M. Foltyn [-] , J. Málek [-] - M. Krejčí [-] (75. P. Ságner [-] ) , D. Kraut [-] (84. K. Jančík [-] ) -

1. HFK Olomouc
F. Mucha [-] - A. Řehák [-] , J. Žůrek [-] , R. Plesník [-] , A. Karčmář [-] , F. Přikryl [-] , M. Banasik [-] (46. T. Spurný [-] ) , O. Seibert [-] , M. Krejčí [-] (46. T. Blažkovský [-] ) , L. Horka [-] , O. Buček [-] (72. P. Chlopek [-] )

ŽK: 79. J. Massaniec - 33. M. Banasik , 43. M. Krejčí , 68. L. Horka , 90. F. Přikryl .
Počet diváků: 144. Rozhodčí: Hájek Robert - HLUBINKA Jakub, HANÁKOVÁ Gabriela.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.