2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2017 17:00

5.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Valmez ovládl souboj sousedů v tabulce


Branky


37. O. Byrtus , 84. Z. Behan
0

Valašské Meziříčí góly na konci každého z poločasů vyhrálo nad Líšní 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pěkná gólová akce

Utkání dvou sousedů v tabulce když Líšeň je o bod před domácím Valašským Meziříčím se odehrávalo za mohutného deště a na výkonech obou mužstev a podobě zápasu to bylo znát. Jednalo se spíše o takový boj. První branka domácího týmu padla v sedmatřicáté minutě, kdy domácí fotbalisté vybojovali míč na půli Líšně a křížným pasem přenesli hru nalevo, kde si naběhl jeden z domácích hráčů za obranu a placírkou z voleje nacentroval míč před bránu, kde brankář nevěděl jestli vyběhnout a zastavil se na půli cesty a Oldřich Byrtus jej přehlavičkoval a poslal Valašské Meziříčí do vedení 1:0, které vyržlo až do poločasové přestávky a tak za tohoto stavu šly oba týmy do kabin.

Razítko pět minut před koncem

Líšeň se pokusila něco změnit hned poločasovým střídáním, kdy trenér Machálek stáhl Bednáře a naskočil Hanuš. Kotnour vykopl v 52. minutě a Tomáš Machálek se dostal u vápna do koncovky a přízemní ranou těsně minul branku domácích. O čtyři minuty později poslal jeden z hostujících fotbalistů míč do ohně a domácí tam zblokovali několik pokusů Líšně a to i tu největší šanci Falla na zadní tyči.  O další tři minuty později, v 59. minutě, se dostal na hrotu k míči Jurča, ale ve finální fázi neobhodil Kotnoura, který tak mohl založit protiútok. Pět minut před koncem uklidnil domácí brejk. Jeden z nich poslal přihrávku pod sebe, kde Behan přízemní střelou křížem zvýšil na 2:0.



Ohlasy k zápasu



SK Líšeň
Miloslav Machálek - Trenér SK Líšeň: Byl to spíše boj než fotbal, hrálo se za mohutného deště. Nebyli jsme horším celkem, ale trápí nás, že nemůžeme zahrát zápas s nulou a šance co jsme si vytvořili jsme nedali. Našim nejlepším hráčem byl Čampa a u soupeře Byrtus.



Sestavy


TJ Valašské Meziříčí
L. Repáň [-] - M. Václavek [-] , J. Šulák [-] , Z. Behan [-] (89. A. Kebísek [-] ) , M. Malý [-] , F. Drozd [-] - O. Byrtus [-] , M. Skwarczek [-] (77. V. Žilinský [-] ) - R. Jurča [-] , M. Gregáň [-] (59. M. Výmola [-] ) , Š. Vrána [-]

SK Líšeň
J. Kotnour [-] - J. Malík [-] , L. Fall [-] , T. Machálek [-] , T. Zezula [-] , M. Minárčik [-] (72. V. Minařík [-] ) , D. Pašek [-] , M. Machálek [-] (58. D. Frimmel [-] ) , D. Krška [-] , R. Čampa [-] , M. Bednář [-] (46. L. Hanuš [-] )

ŽK: 80. O. Byrtus - 26. M. Bednář , 68. L. Hanuš , 69. D. Frimmel .
Počet diváků: 450. Rozhodčí: ČERNÝ Josef - NEJEZCHLEB Miroslav, ŠULA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.