0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 15:30

7.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Líšeň nedává šance


Branky


0

Hodonín doma uhrál bod za bezbrankovou remízu s Líšní.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváci čekali na první vážnější šanci až do pětadvacáté minuty a dočkali se zajímavého kousku. Hostující útočník David Pašek si zpracoval míč pro sebe a následně se snažil akrobaticky vystřihnout nůžky, ale těsně přestřelil. Nechybělo mnoho a hosté šli do vedení. Ještě blíže měli k brance fotbalisté Líšně šest minut před poločasovou přestávkou a to, když našel Václav Minařík krásným centrem před bránou Davida Kršku, který zakončoval hlavičkou, která ale skončila na břevně Petrášovi branky. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu, ale hosté měli dvakrát hodně blízko k brance. Obzvláště v případě Kršky.

I ve druhém poločase se čekalo docela dlouho na první větší příležitost. A přišla v 71. minutě a byla to první vážnější šance domácích fotbalistů. Objevil se v ní Sasín, který se krásně uvolnil a vystřelil, ale Kotnour skvělou reakcí nohou míč vyrazil a následnou dorážku srazila obrana hostů. O tři minuty později zkusil domácí fotbalista kulišárnu v podobě dalekonosné střely z půlky hřiště, která brankáře překvapila a hasil ji až na poslední chvíli, kdy míč vyrazil do zámezí. Ještě v 83. minutě zahrozili hosté, když se skvěle na levé straně uvolnil Hanuš přes dva hráče a nahrál Minarčíkovi, který ale netrefil bránu.



Ohlasy k zápasu



SK Líšeň
Miloslav Machálek - Trenér SK Líšeň: Je to pořád ta stejná písnička, jsme lepším týmem, hrajeme dobře, vytvoříme si šance, ty ale nedáme. Výborně zahrál Minařík, který potom musel kvůli zranění střídat.



Sestavy


FK Hodonín
M. Petráš [-] - R. Holešinský [-] , T. Dekleva [-] , T. Mareš [-] , L. Čurgali [-] - E. Vinkler [-] , T. Polách [-] (89. J. Hesek [-] ) , R. Sasín [-] (72. P. Fojtík [-] ) , Z. Šturma [-] , T. Komara [-] - P. Dovhanyuk [-] (80. F. Žák [-] )

SK Líšeň
J. Kotnour [-] - D. Frimmel [-] (72. M. Minárčik [-] ) , L. Fall [-] , L. Hanuš [-] , T. Machálek [-] , O. Vintr [-] , T. Zezula [-] , D. Pašek [-] , D. Krška [-] (84. E. Sedláček [-] ) , V. Minařík [-] (69. J. Malík [-] ) , R. Čampa [-]

ŽK: 62. T. Dekleva , 86. T. Polách , 88. P. Fojtík - 9. T. Zezula , 35. V. Minařík , 87. E. Sedláček .
Hráči zápasu: V. Minařík .
Počet diváků: 345. Rozhodčí: Vostrejž Ivan - PETR Zdeněk, MAYER Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.