Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2017 14:30

8.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holice utrpěla tento týden druhý výprask


Branky


16. O. Seibert - 8. D. Pašek , 21. O. Vintr , 62. V. Minařík , 67. D. Pašek , 70. D. Pašek , 84. D. Frimmel , 87. D. Pašek (p.)
0

Nejprve v poháru 1:8 s Hradce Králové a teď 1:7 s Líšní.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

Hned v deváté minutě měli hosté možnost zahrávání přímého kopu po faulu Hornicha. Domácí špatně bránili a David Pašek otevřel skóre. Ve čtrnácté minutě byl autor první branky znovu v šanci, ale Mucha mu zmenšil úhel a byl tentokrát úspěšnější. O minutu později se prodral na hranici faulu do zakončení Hornich, ale brankář Kotnour vyrazil na roh. V sedmnácté minutě po druhém rohu za sebou se míč odrazil na vánu k Seibertovi a ten míč prostřelil skrz hradbu těl, mířil na zadní tyč a vyrovnal. Stav 1:1 ale trval pouze čtyři minuty. Pak dostal míč za obranu Pašek a sklepl doprostřed na Vintra, který střelou levačkou na přední tyč, díky nerovnému terenu a odskoku překonal Muchu a vrátil hostům vedení.

Kanonáda

V 56. minutě skončil Vintrův obstřel těsně vedle. O tři minuty později vyslal Fall do šance Minarčíka ten ji však nevyužil. V 61. minutě uklidil centr z pravé strany prudkou hlavičkou do sítě Minarčík. Mucha sice balón dokázal vyrazit nad sebe, ale hlavička byla tak prudká že zapadla do brány. O šest minut později dostal míč za obranu Pašek a prostřelil tváří v tvář Muchu. V sedmdesáté minutě slavil tento hráč již hattrick, když uklidil do sítě na zadní tyči přihrávku z levé strany přes celé vápno. V 77. minutě zlikvidoval Mucha hlavičku z bezprostřední blízkosti. Po kombinaci a sklepnutí proti noze pálil z jedné Denis Frimmel a nejhezčím gólem zápasu zvýšil na 6:1. Po faulu na střídajícího Sedláčka byla v 86. minutě nařízena penalta, kterou svým čtvrtým gólem v zápase proměnil Pašek, když Mucha sice vystihl směr, ale penalta byla dobře kopnutá až k tyči.



Ohlasy k zápasu



SK Líšeň
Miloslav Machálek - Trenér SK Líšeň: Vysoké vítězství, myslím, že domácí si takovou porážku ani nezasloužili. První poločas jsem nebyl moc spokojený. Byli jsme málo aktivní ve hře bez míče. Druhý poloča byl o třetím gólu, který jsme dali a domácí, kteří měli v nohách pohárový zápas odpadli. Dobrý zápas odehrál Pašek a překvapil mě Sedláček, který střídal, byl velice šikovný.



Sestavy


1. HFK Olomouc
F. Mucha [-] - A. Řehák [-] , D. Hornich [-] , A. Karčmář [-] , M. Banasik [-] (65. O. Bořil [-] ) , . Dabić [-] , O. Seibert [-] , M. Krejčí [-] (74. N. Tilkeridis [-] ) , L. Horka [-] , O. Buček [-] , A. Starý [-] (65. M. Schmidt [-] )

SK Líšeň
J. Kotnour [-] - L. Fall [-] , L. Hanuš [-] (72. D. Frimmel [-] ) , T. Machálek [-] (72. J. Malík [-] ) , O. Vintr [-] , T. Zezula [-] , M. Minárčik [-] , D. Pašek [-] , D. Krška [-] , V. Minařík [-] (66. E. Sedláček [-] ) , R. Čampa [-]

ŽK: 49. O. Buček - 39. V. Minařík , 45. T. Zezula , 83. D. Frimmel .
Hráči zápasu: D. Pašek .
Počet diváků: 96. Rozhodčí: KOSTELNÍK Tomáš - KOLÁČEK Jan, HANÁK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.