0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 15:00

9.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nový trenér zatím nepomáhá


Branky


0

Mohelnice doma podlehla Hlučínu 0:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek

Ani druhé utkání pod novým trenérem Dušanem Žmolíkem, který působil jako hráč například v Opavě nebo Uničově. Jako kondiční trenér pak působil v Baníku Ostrava. První zápas pod jeho vedení prohrála Mohelnice těsně 1:2 na půdě nováčka z Rýmařova. Tentokrát ji čekal soupeř, který má více zkušeností z Moravskoslezské ligy a tím byl Hlučín. V prvním poločase se však branky diváci nedočkali a do kabin šly tak oba celky smírně.

Zlomení zápasu

Po změně stran už se skóre hýbalo. Konkrétně hned po pěti minutách hry, když síť za domácím brankářem Horou rozvlnil bývalý ligový fotbalista Dominik Kraut a otevřel tak skóre a poslal svůj tým do vedení. Trenérovi hostujícího celku Radomíru Korytářovi v závěru dokonale vyšlo střídání, když v 81. minutě vystřídal Málka a místo něj poslal na hřiště Patrika Ságnera, který byl na hřišti pouze čtyři minuty a to mu stačilo na to, aby vstřelil branku a definitivně tím rozhodl toto utkání. Mohelnice pak měla pouze pět minut plus nastavení na to s nepříznívým skóre, kdy ztrácela dvě branky, něco udělat a to se ji nepovedlo. Nedokázala ani snížit a ze hřiště tak její hráči odcházeli opět bez bodu a spouhými třemi body z devíti utkání se tak nachází na úplně posledním místě tabulky.



Ohlasy k zápasu


FK Mohelnice
Dušan Žmolík trenér Mohelnice: Na týmu jde vidět chuť se zlepšovat, musíme vyhrát a od tohoto vítězného zápasu se potom odrazit. Věřím, že to je v našich silách.




Sestavy


FK Mohelnice
J. Hora [-] - J. Hlavsa [-] , D. Ivan [-] (65. K. Yimuran [-] ) , R. Kuba [-] , M. Kotůlek [-] , V. Knýř [-] - M. Vokoun [-] , J. Svoboda [-] , M. Šichor [-] , J. Fišara [-] (73. G. Pezzotti [-] ) - L. Woitek [-]

FC Hlučín
O. Kolenko [-] - P. Žižka [-] , R. Štefek [-] , V. Heinik [-] , J. Mac [-] - J. Málek [-] (81. P. Ságner [-] ) , A. Fojtík [-] (67. M. Krejčí [-] ) , M. Foltyn [-] , K. Hudeczek [-] - D. Kraut [-] (89. K. Jančík [-] ) - T. Dostál [-]

ŽK: 3. R. Štefek , 77. T. Dostál , 80. D. Kraut , 83. P. Ságner .
Hráči zápasu: D. Kraut .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: Nováček Ivo - PETR Zdeněk, NEJEDLÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.