2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 15:00

9.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyškovu se povedl začátek i konec


Branky


0

Vaškov díky gólům na začátku i na konci utkání porazil Rýmařov 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzký gól

Domácí se dostali do vedení hned po třech minutách hry, kdy se dostal do vápna na levé straně Studený a přihrávkou pod sebe našel na jedenáctce Louise Bennetta, který z jedné levačkou zakončil na vzdálenější tyč a hned v prvním utkání se tak uvedl gólem. Ve 32. minutě znovu Studený přihrával na penaltový puntík, ale Koudelka tentokrát jeho nabídku nezužitkoval. Tři minuty před koncem zhatilo Jiřímu Furikovi vyrovnání břevno domácí branky a do šaten se tak šlo za stavu 1:0 pro domácí Vyškov.

Pozdní navýšení

V 60. minutě tečoval Michal Furik střelu Ondruška, ale znovu zvonila konstrukce, tentokrát tyč. V 65. minutě šli domácí do přečíslení, ale Matoca místo přihrávky volil střelu, ale ta šla přesně do míst, kde stál brankář Kameník. V 72. minutě už měl hostující brankář těžší práci a to, když se vyznamenal proti střele i následné dorážce z blízka. Čtyři miuty před konce domácí zužitkovali rohový kop. Rozehrál jej Koudelka skákavou přihrávkou na přední tyč, kde se nacházel Michal Jeřábek, ten střelou přes nohu šajtlí nedal brankáři šanci a pečetil tak vítězství svého týmu na konečných 2:0. Vyškov se tak nadále drží mezi elitou MSFL a předvádí dobré výkony. Dnes měl i dvakrát štěstí, když zvonila u jeho branky konstrukce.



Ohlasy k zápasu


MFK Vyškov
Jan Trousil - Trenér Vyškova: S předvedenou hrou jsem spokojen, s koncovkou už tolik ne. Mohli jsme dát víc branek a rozhodnout utkání dřív. Dobře se jevil nový hráč Bennett a i Jeřábek hrál dobře. Předvedli jsme dobrý výkon.




Sestavy


MFK Vyškov
L. Kollár [-] - D. Němeček [-] , J. Krejčí [-] , M. Cvijović [-] , T. Praks [-] - F. Studený [-] , M. Jeřábek [-] , L. Bennett [-] , M. Matocha [-] (89. A. Božović [-] ) , L. Lahodný [-] - J. Koudelka [-]

SK Jiskra Rýmařov
P. Kameník [-] - P. Ondruška [-] (76. D. Hleba [-] ) , T. Šupák [-] (53. J. Tomeček [-] ) , R. György [-] , A. Vajdík [-] , K. Kocúr [-] , M. Furik [-] , D. Dydowicz [-] , J. Furik [-] , V. Fiala [-] (55. T. Němec [-] ) , J. Harazin [-]

ŽK: 10. M. Cvijović , 64. J. Koudelka , 69. J. Krejčí - 60. J. Furik , 74. J. Harazin .
Hráči zápasu: L. Bennett .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Kneisl Zdeněk - SLAMINKA Jozef, KALOČ Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.