1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 15:00

10.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Prostějovu stačila jedna branka


Branky


0

Další tři body do tabulky vybojovali fotbalisté Prostějova v domácím zápase proti Hodonínu. O vítězství mohlo být rozhodnuto už v prvním poločase, žádná ze šancí se ale neujala. Vítěznou branku vstřelil na začátku druhé půle hlavou kapitán Karel Kroupa.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První náznak dobré šance si připravil hodonínský Sasín, když měl před sebou volnou cestu k brance, jenže čistě jej odzbrojil Sus. Hapalovi po rohu střela ještě nevyšla, Rus však z voleje napálil odražený míč mírným obloučkem pod břevno, Petráš ale balón vytěsnil na roh. O deset minut později postupoval sám na bránu Langer, jeho zakončení se ovšem mezi tři tyče nevešlo.

Po půlhodině hry předvedl stále skvělou kopací techniku Polách, který se postavil k exekuci přímého kopu kousek za hranicí šestnáctky. Technicky podařenou, leč nepříliš důraznou střelu stihl Jícha odvrátit. Vrácený míč do šestnáctky nabídl Kroupa Rusovi, jenže ten na Petráše nevyzrál. Fládr pálil do plných, na druhé straně si Dovhanjuk obešel i Jíchu, jenže jeho střela z úhlu nebyla ani přesná, ani prudká, takže pouť míče do zámezí ještě kontroloval Schuster.

V samotném závěru prvního dějství přišly další dvě šance, Pančochář dal protihráčům zakusit pocit slalomových tyček, přihrál zpět Schusterovi, jeho dalekonosná střela však neměla potřebnou přesnost. V poslední minutě po Langerově nabídce vypálil Fládr, Petráš byl ovšem zase na místě včas. To už byli hosté v deseti po vyloučení Fojtíka za dvě žluté karty.

Pět minut po přestávce to konečně vyšlo. Hapal rozjel akci středem hřiště, vlevo našel Zapletala, jehož centr před branku přetavil ve vítězný gól Kroupa. Zapletalovi pak nevyšlo zakončení, stejně nepřesný byl dvakrát Langer. A když i Hapal trefil ze strany jen boční síť, byli všichni příznivci našeho týmu rádi za závěrečný hvizd.

zdroj: www.1skprostejov.cz



Ohlasy k zápasu


1.SK Prostějov
Oldřich Machala - trenér Prostějova: Pozitivní ještě je, že jsme nedostali branku. Jenže zase si zápas uděláme úplně zbytečně těžký, trápíme se až do závěrečné minuty. Vše je způsobeno neproměněním vyložených šancí, které prostě proměnit musíme. Hapal nebo Langer měli zvýšit na 2:0, konečně takový zápas je třeba rozhodnout už v prvním poločase. Důsledkem je fakt, že musíme hrát až do konce a strachujeme se o výsledek. Víte, jak to chodí, stačí jeden propadnutý balón, jedna standardní situace a je vyrovnáno. Zbytečné nervy. Soupeře jsme přitom do ničeho vůbec nepustili.

FK Hodonín
František Komňacký - trenér Hodonína: Byli lepší, měli více šancí, více střeleckých příležitostí. My jsme jim to vyloučením trošku usnadnili. Hrát padesát minut proti tak kvalitnímu mužstvu je hodně náročné. Čisté konto jsme neudrželi, což bylo důsledkem domácího tlaku. Svým hráčům ve stavu, v kterém se momentálně nacházíme, nemám příliš co vytknout. Bojovali, snažili se, směrem dopředu jsme byli málo nebezpeční, i když v prvním poločase tam z naší strany nějaké náznaky byly. Na brejkové situace jsme samozřejmě chtěli hrát. Ostudu jsme tu neudělali, ale domácí jsou nad naše síly.



Sestavy


1.SK Prostějov
F. Jícha [-] - A. Schuster [-] , L. Machýnek [-] , M. Sus [-] , A. Rus [-] - T. Langer [-] , Z. Fládr [-] , M. Zapletal [-] (87. V. Petrović [-] ) , J. Pančochář [-] - K. Kroupa [-] , L. Hapal [-] (85. A. Marčík [-] )

FK Hodonín
M. Petráš [-] - T. Novotný [-] , J. Hesek [-] , P. Fojtík [-] - R. Sasín [-] (55. F. Žák [-] ) , T. Polách [-] , Z. Šturma [-] , L. Michna [-] (72. J. Tulaydan [-] ) , E. Vinkler [-] , T. Komara [-] - P. Dovhanyuk [-] (46. R. Holešinský [-] )

ŽK: 16. Z. Fládr , 27. L. Machýnek , 40. L. Hapal , 81. A. Schuster - 33. P. Fojtík , 74. T. Novotný , 85. J. Hesek , 85. Z. Šturma . ČK: 42. P. Fojtík .
Hráči zápasu: K. Kroupa .
Počet diváků: 376. Rozhodčí: Křepský Michal - ŠAMAJ Vratislav, MALČÁNEK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.