4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 15:00

10.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlučín znovu porazil Vyškov


Branky


0

Hlučín není pro Vyškov oblíbeným soupeřem a to se potvrdilo i dnes, kdy domácí celek, ne v úplně ideální formě zvítězil 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzké góly

Domácí vykročili za vítězsrvím hned v osmé minutě, kdy dostal krásnou řihrávku mezi obránce z půli hřiště Tomáš Dostál a přízemní střelou na zadní tyč byl úspěšný tváří v tvář brankáři Kollárovi. V patnácté minutě využili domácí standardní situaci v podobě rohového kopu. Ten rozehráli na krátko a bývalý ligový fotbalista Dominik Kraut napřáhl z úctyhodné vzdálenosti a trefil nádherně horní růžek a zvýšil tak náskok Hlučína na dvoubrankový. S tímto stavem se šlo i do kabin.

Znovu dvě branky

Naděje hostů zhasly dvanáct minut po příchodu ze šaten, kdy v 57. minutě navýšili domácí svůj náskok již na tři branky. Bylo to po lehkém tlaku Vyškova. Brankář Kolenko založil rychle protiútok a domácí fotbalisté se dostali do přečíslení, nahrávali si mezi sebou a u vápna hostů si dávali chvíli přednost, ale nakonec z hranice pokutového území vypálil levačkou na zadní tyč Martin Krejčí, míč před Kollárem ještě nepříjemně skočil a hostující brankář se tak natahoval marně. V 69. minutě už bylo definitivně rozhodnuto, když domácí odskočili na rozdíl čtyř branek.Střelu z vápna pozemi vyrazil Kollár pouze před sebe a dobíhající Martin Foltýn míč dorazil do úplně odkryté brány. Do konce utkání se již skóre neměnilo a Hlučín tak vyhrál přesvědčivě 4:0.



Ohlasy k zápasu



MFK Vyškov
Jan Trousil - Trenér Vyškova: Tento soupeř nám nesedí. Porazili nás již poosmé v řadě. Dělali jsme chyby v defenzivě a soupeř nás potrestal. My jsme své šance neproměnili. Otevřeli jsme hru na tři obránce a soupeř chodil do brejků, které vyřešil dobře. Líbil se mi výkon Krauta.



Sestavy


FC Hlučín
O. Kolenko [-] - P. Žižka [-] , R. Štefek [-] , V. Heinik [-] , J. Mac [-] - J. Málek [-] (83. J. Massaniec [-] ) , M. Foltyn [-] , K. Hudeczek [-] - D. Kraut [-] (76. K. Jančík [-] ) , M. Krejčí [-] (66. A. Fojtík [-] ) - T. Dostál [-]

MFK Vyškov
L. Kollár [-] - D. Němeček [-] (39. A. Božović [-] ) , J. Krejčí [-] , M. Cvijović [-] (72. V. Novotný [-] ) , T. Praks [-] - L. Lahodný [-] , M. Matocha [-] , D. Přerovský [-] , M. Jeřábek [-] , L. Bennett [-] , F. Studený [-] -

ŽK: 54. J. Málek , 58. D. Kraut , 75. V. Heinik - 44. L. Lahodný .
Hráči zápasu: D. Kraut .
Počet diváků: 139. Rozhodčí: Hájek Robert - SEDLÁČEK Tomáš, LENFELD Oldřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.