1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 10:30

12.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třetí minuta stačila


Branky


0

Gólem ve třetí minutě rozhodly Otrokovice utkání s Líšní.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned ve třetí minutě poslal domácí fotbalisty do vedení Kavumbagu. Rohový kop rozehraný otrokovickým hráčem proletěl vápnem a našel si jej právě Kavumagu a dopravil jej do odkryté brány. V sedmé minutě už to mohlo být o dvě branky, když postupoval sám z pravé strany na bránu Elekana, ale Kotnour jej dobře vychytal. V jedenácté minutě pálil z úhlu mimo Pašek. Ve 32. minutě se hezky uvolnil Elekana, ale proti jeho střele se znovu zaskvěl Kotnour a vyrazil míč na roh. Ve 38. minutě předvedli hostující fotbalisté dobrou kombinaci, kterou korunovalo zakončení Paška, ale ten domácího brankáře Semanka nepřekonal.

Tři minuty po změně stran se k hlavičce dostal Tomáš Mlýnek, ale ani on však náskok domácích na dvě branky nenavýšil. V šedesáté minutě šel Semanko rychle na zem a zabránil tak vyrovnání. V 63. minutě se hosté dožadovali pokutového kopu, domácí zase žluté karty za simulování, ale sudí nepískl ani jedno a pokračovalio se. V 74. minutě předvedli líšenští fotbalisté zajímavý signál, ale Krškova střela mířila těsně vedle Semankovi brány. Dvě minuty před koncem využil Elekana nedorozumění v obraně hostů a ocitl se tváří v tvář brankáři Kotnourovi, ale ani na potřetí však proti němu nevyzrál. Hostující brankář tak v jejich minisouboji vyhrál 3:0, ale těšit ho to nemůže, protože jeho tým prohrál nejtěsnějším možný rozdílem 1:0 brankou ze třetí minuty.



Ohlasy k zápasu



SK Líšeň
Miloslav Machálek - Trenér SK Líšeň: Vyhrál tým, který chtěl více vyhrát. Byli to bojovníci. Nebyly úplně ideální podmínky, hřiště nebylo v dobrém stavu. Dobré utkání odehrál domácí Chwaszcz.



Sestavy


FC Zlínsko
J. Semanko [-] - T. Mlýnek [-] , D. Kavumbagu [-] (90. M. Mensah [-] ) , P. Červenka [-] (84. J. Juráň [-] ) , . Reteno [-] (90. J. Foltýn [-] ) , J. Dobeš [-] , Š. Chwaszcz [-] , A. Jasenský [-] , D. Pěnička [-] , T. Zábojník [-] , P. Škubník [-]

SK Líšeň
J. Kotnour [-] - L. Fall [-] , L. Hanuš [-] , T. Machálek [-] , O. Vintr [-] , T. Zezula [-] , M. Minárčik [-] , D. Pašek [-] , D. Krška [-] , V. Minařík [-] (26. D. Frimmel [-] ) , R. Čampa [-] (87. J. Malík [-] )

ŽK: 37. A. Jasenský , 73. T. Mlýnek , 78. J. Dobeš , 86. J. Juráň - 16. L. Hanuš , 23. V. Minařík , 40. T. Zezula , 90. J. Kotnour .
Hráči zápasu: Š. Chwaszcz .
Počet diváků: 103. Rozhodčí: GREČMAL Michal - ŠAMAJ Vratislav, KOLÁŘ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.